Κυριακή 29 Απριλίου 2012

«Άλλο το κόμπλεξ, άλλο η ταπείνωση, άλλο η μελαγχολία»


Μου έλεγε ο Γέροντας Πορφύριος μια μέρα:
 «Ο χριστιανός πρέπει να αποφεύγει την αρρωστημένη θρησκευτικότητα: τόσο το αίσθημα ανωτερότητος για την αρετή του, όσο και το αίσθημα κατωτερότητος για την αμαρτωλότητά του. Άλλο πράγμα είναι το κόμπλεξ και άλλο η ταπείνωση∙ άλλο η μελαγχολία και άλλο η μετάνοια...

«Chemtrails» ένα απεριγραπτό έγκλημα ενάντια στην ανθρωπότητα!!!! Σοκαριστικές φωτογραφίες!!!


Ο όρος ChemTrails δεν είναι παρα μόνο μια ασαφής έννοια, στην πραγματικότητα έχει στηθεί ένα μακάβριο παιχνίδι παραλόγου εις βάρος μας.
Η σκόπιμη απελευθέρωση-απόθεση των εργαστηριακά... επεξεργασμένων-τοξικών υλικών στην ατμόσφαιρα και η σοβαρή τρέχουσα παγκόσμια επίθεση στο περιβάλλον...


Τηλεοπτικό διαφημιστικό μήνυμα των εκλογών της παράταξης ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Αποχή ή Ψήφο;


Στο δίλημμα αυτό, απαντώ οπωσδήποτε ψήφο!
Η αποχή θυμίζει τον Πόντιο Πιλάτο, που ενώ είχε τη δύναμη και την εξουσία να σώσει τον Ιησού Χριστό, αυτός ένιψε τα χέρια του, νομίζοντας πως έτσι θα έφευγε η ευθύνη από πάνω του! Άλλο όμως έγραψε η ιστορία.

Η ψήφος μας είναι η μόνη δύναμη που έχουμε απέναντι σε κάθε πολιτική ηγεσία. Είναι η μοναδική έννομη πράξη αντίστασης που έχει ο λαός για να εκφράσει την άποψή του.....

Γέροντας Παΐσιος: Ὅποιος ψηφίζει ἰδιοτελῶς, θά ἐπιτρέψει ἡ θεία δικαιοσύνη νά τό πληρώσει


 Ὅταν πλησίαζε ὁ καιρός γιά τίς ἐθνικές ἐκλογές, πολλοί προσκυνητές ἐρχόντουσαν καί τόν ρωτοῦσαν τόν Γέροντα ποιά ἦταν ἡ γνώμη του καί ποιόν ἐκεῖνος θεωροῦσε ἄξιο γιά νά ψηφίσουν. Ὁ Γέροντας ἔλεγε:
 -Νά ψηφίσετε ὅποιον βλέπετε ὅτι εἶναι καλύτερος, ὅποιον ἀγαπᾶ πιό πολύ τό Θεό καί τήν πατρίδα μας. Αὐτόν νά ψηφίσετε!
Τότε ἐκεῖνοι ἐπί μονίμου βάσεως τοῦ ἀπαντοῦσαν
- Γέροντα ὅλοι τό ἴδιο εἶναι.
Κι ἐκεῖνος τούς ἔλεγε:
-Βρέ παιδιά, κοιτάξτε ἐδῶ πέρα. Ὅλες οἱ ἐλιές ἴδιες εἶναι καί ὅλες ἔχουν δάκο. Ἄλλες ὅμως ἔχουν ἑκατό τοῖς ἑκατό, ἄλλες ὀγδόντα τοῖς ἑκατό, ἐνῶ ἄλλες πενήντα τοῖς ἑκατό. Ἐμεῖς, λοιπόν, ἐφόσον ἔχουμε ἀνάγκη ἀπό ἐλιές πρέπει νά κοιτάξουμε ποιές ἔχουν τό λιγότερο δάκο γιατί διαφορετικά δέν γίνεται.
Καί πάντα πρέπει νά ψηφίζουμε μέ δύο κριτήρια: α) μέ τό πόσο ἀγαπᾶ ὁ ὑποψήφιος τό Θεό καί εἶναι συνειδητό μέλος τῆς Ἐκκλησίας καί β) μέ τό πόσο ἀγαπᾶ τήν πατρίδα καί ἀποβλέπει στό γενικό καλό του τόπου κι ὄχι....
 στό δικό του συμφέρον. Ἐάν κάποιος χρησιμοποιήσει κάποιο ἄλλο κριτήριο, ἐκτός ἀπό αὐτά τά δύο, τότε κινεῖται ἰδιοτελῶς καί δέν εἶναι αὐτό πού κάνει χριστιανικό. Ἀργότερα θά ἐπιτρέψει ἡ θεία δικαιοσύνη νά τό πληρώσει.

Ἀπό τό βιβλίο τοῦ π. Χριστοδούλου Ἁγιορείτου "Ὁ γέρων Παΐσιος"


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/04/blog-post_6589.html#ixzz1tF5tPrrI

Καταγγελία του γνωστού συνθέτη Νίκου Τερζή στον Υπουργό Άμυνας για χημικούς αεροψεκασμούς!


Ο γνωστός συνθέτης Νίκος Τερζής καταγγέλλει επίσημα και επώνυμα στον Υπουργό Άμυνας για τον χημικό αεροψεκασμό κατοικημένης περιοχής απο μεγάλο υψόμετρο.

«Τα αεροσκάφη πραγματοποιούν και βραδινούς αεροψεκασμούς και σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει σε Ελλάδα και άλλες χώρες, οι ψεκασμοί περιέχουν μικρο σωματίδια ΣΤΡΑΝΤΙΟ, ΒΑΡΙΟ και ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ. Επίσης τα αεροσκάφη δεν έχουν διακριτικά…»

Δείτε την καταγγελία…

Δείτε κόλπα το σκυλί


Ο Lance δεν ειναι σαν τα άλλα σκυλιά. Κάνει κόλπα μοναδικά όπως θα δείτε και στο video


Το σωστό ωράριο για μια υγιεινή ζωή


Το ημερήσιο πρόγραμμά μας μπορεί να θωρακίσει την υγεία μας, φτάνει να είναι συγχρονισμένο με το βιολογικό ρολόϊ του οργανισμού. Νέες μελέτες αμερικανών ερευνητών υποδεικνύουν τι ακριβώς πρέπει να... κάνουμε και πότε στο διάστημα της 24ωρης δραστηριότητάς μας, αν πράγματι αποζητούμε το ιδανικό τρίπτυχο υγεία - ευεξία - ευτυχία.

Το μυστικό είναι να κουρδίσουμε κατάλληλα το εσωτερικό βιολογικό ρολόι του σώματος. Αν το καταφέρουμε αυτό, τα υπόλοιπα είναι απλώς ζήτημα χρόνου. Ως προς τον συγχρονισμό, λοιπόν, οι επιστήμονες συνιστούν τα εξής:........

Βόμβα μεγατόνων από τον ομογενή βουλευτή της Ρωσίας Ιβάν Σαββίδη!!! > "Ξεσκεπάζει" τον ύποπτο ρόλο του Παπανδρέου για εσχάτη προδοσία!!!


Τα ‘μαθες Γιώργο τα νέα;; Βόμβα μεγατόνων από τον ομογενή βουλευτή της Ρωσίας Ιβάν Σαββίδη!!!

Ο Ιβάν Σαββίδης στο Κρήτη TV 25/4/2012
Δείτε το βίντεο

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Τι προτείνει γέροντας ασκητής στους Έλληνες για να ξεπεράσουν τη θλίψη και τη δυστυχία που προκαλεί η δοκιμασία της Ελλάδος. Συνταρακτικό!!!


Καλοί μου Χριστιανοί θα έρθουν πολλά δεινά.
Πολλοί δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι η δοκιμασία στα μάτια του Θεού εκλαμβάνεται ως άσκηση που αποσκοπεί να φέρει τον άνθρωπο πιο κοντά Του! Και ως δοκιμασία νοείται κάθε πρόβλημα που προκαλεί κρίσεις, εφήμερα αδιέξοδα, γογγυσμούς και γκρίνιες. Ο άνθρωπος στα μάτια του Θεού λογίζεται ως αθλητής που αγωνίζεται και προπονείται νύχτα -ημέρα προκειμένου να ανταπεξέλθει στον αγώνα της ζωής και να λάβει το στεφάνι της νίκης......

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη με τον πρόεδρο της πολιτικής παράταξης «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» κ. Μιχαήλ Ηλιάδη.


Ερ. 1. Κ. Ηλιάδη, θα ξεκινήσω με μία ερώτηση, η οποία θέλει πολύ συζήτηση, αλλά θα ήθελα να μου πείτε με λίγα λόγια, τελικά η πολιτική είναι ποιμαντική;

Απ. Η απάντηση στο ερώτημά σας εξαρτάται από το τι ορίζουμε ως πολιτική. Είναι μια αδιάφορη λειτουργία ή είναι μια λειτουργία που επιφέρει συνέπειες; Εμείς θεωρούμε ότι είναι αυτή που ρυθμίζει το πρόγραμμα, το περιεχόμενο και το ήθος της καθημερινής μας ζωής. Όμως η καθημερινή ζωή των πιστών ανθρώπων πρέπει να είναι ταυτόσημη με την πνευματική ζωή της Εκκλησίας και αφού όπως προείπαμε καθορίζεται από την πολιτική, άρα η πολιτική Ποιμαίνει τους ανθρώπους.

Ερ. 2. Ποιος μπορεί να είναι ο ρόλος της Εκκλησίας μας στην πολιτική; Πιστεύετε ότι η απουσία της Εκκλησίας από την πολιτική ζωή του τόπου έχει παίξει ρόλο στη σημερινή κρίση;......

Το μεγάλο θαύμα που δεν αντέχουμε


Από το βιβλίο «Εκεί που δεν φαίνεται ο Θεός» του Μητροπ.Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικολάου (Εκδόσεις Σταμούλης, 2009, σελ. 51 - 68).

Απρίλιος του 1985. Εδώ και πέντε περίπου μήνες η μικρή Όλγα, δέκα χρόνων, με τεράτωμα στον εγκέφαλο, υφίσταται μια διαδικασία ακτινοβολιών, προκειμένου να συρρικνωθεί ο μη χειρουργήσιμος όγκος, που τον τελευταίο καιρό την ταλαιπωρεί με ανυπόφορους πόνους και έντονες ζαλάδες. Οι γονείς της, δύο απλοί άνθρωποι από την Αθήνα. Οι γιατροί στην Ελλάδα από την αρχή φανέρωσαν τη δυσκολία του προβλήματος. Ελπίδα τελευταία, ο Θεός κυρίως και λίγο η Αμερική. Ένας συγγενής τους από τη Βοστώνη, μεγαλόκαρδος τους προσκαλεί.....

Οργίασαν και σήμερα οι αεροψεκασμοί, εν’ όψη εκλογών;


Ο απόλυτος χαμός επικρατεί πάνω από τον Αττικό ουρανό από εχθές το απόγευμα…Τα “γνωστά” αεροπλάνα -αγνώστου ταυτότητας- ψεκάζουν ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ πάνω απ΄τα κεφάλια μας. Είχαμε αναρωτηθεί και στο παρελθόν γιατί πάντοτε παραμονές σημαντικών πολιτικών εξελίξεων εμφανίζονται κατά δεκάδες τα εν λόγω αεροπλάνα. Ποιοι είναι και γιατί μας ψεκάζουν;

Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες πριν από λίγο από περιοχή της ανατολικής Αττικής .....

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Άφθονος Ιλμενίτης (Τιτάνιο) στον νομό Έβρου αξίζει 50 φορές πιο πάνω από τον χρυσό και χρησιμοποιείται στην αεροναυτική βιομηχανία..


Γιατί κάποιοι κύκλοι κάνουν ό,τι μπορούν για να μην τον εκμεταλλευτούμε; - Απέραντο ορυκτό κρύβει στα σπλάχνα του ο ακριτικός Νομός μας. – Έχουμε “προίκα αφάγωτη” – Γιατί όμως κάποιοι κύκλοι κάνουν ό,τι μπορούν για να μην τον εκμεταλλευτούμε; – Συνεχείς αντιδράσεις και προσκόμματα σε κάθε εξορυκτική πρόταση. – Αυτή η μιζέρια, δεν μπορεί να συνεχισθεί. Εδώ και 67 ολόκληρα χρόνια η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ επιμένει πως ο Έβρος μπορεί να ταΐσει μόνος του ολόκληρη την Ελλάδα, σε σιτηρά, ψάρια, κρέατα, οπωροκηπευτικά, γαλακτοκομικά κ.λ.π. κ.λ.π.
Ακόμη συνεχίζουμε να γράφουμε, πως ο ακριτικός Νομός μας έχει “προίκα αφάγωτη” κι αυτή η προίκα είναι ο ορυκτός μας πλούτος.
Μέσα δε σ’ αυτόν υπάρχουν και σπάνια μεταλλεύματα.
Αφορμή για το σημερινό μας δημοσίευμα μας έδωσε ο συνεργάτης μας Ερευνητής – Λαογράφος κ. Βασ. Μιχαηλίδης που μας έστειλε το ακόλουθο σημείωμα.....

Μήνυμα προς τον Ελληνικό λαό: "Η Ελλάδα δέχθηκε επίθεση γιατί είναι Ορθόδοξη χώρα"


Ο DEJAN LUČIĆ συγγραφέας και γεωπολιτικός, φίλος του Alexandr Dugin, ρώσου φιλόσοφου, κοινωνιολόγου, σύμβουλου του Vladimir Putin απευθύνει μήνυμα προς τον Ελληνικό λαό.
“Ηρθε η ώρα να ξυπνήσετε και να καταλάβετε την αλήθεια”...




ΠΗΓΗ :.epirus-ellas.gr

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Η πρώτη φωτογραφία ανθρώπου από το 1839


Η φωτογραφία λήφθηκε το 1839 και αποτελέι ορόσημο, καθώς είναι η πρώτη φορά που φωτογραφίζεται άνθρωπος...
Η τεχνολογία της εποχής βρίσκεται ακόμη σε πρωταρχικά στάδια, ωστόσο τα χαρακτηριστικά του πρώτου «μοντέλου» φαίνονται με αρκετή ευκρίνεια.

πηγή  perierga.gr


ΕΙΚΟΝΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ 15000 ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΑΥΓΑ


Η διάσημη Ουκρανή καλλιτέχνης Oksana Maks έχει δημιουργήσει μια καταπληκτική εικόνα της Παναγίας από ζωγραφισμένα ξύλινα αυγά του Πάσχα.Η εικόνα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στο Κίεβο......

Το χωριό των γυάλινων igloo


Αν θέλεται να νιώσετε εσκιμώοι αλλά σε μοντέρνα εκδοχή, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το γυάλινο χωριό στο εθνικό  πάρκο Urho Kekkonen στην Φινλανδία.
Μέσα από το γυάλινο igloo μπορείτε να νοιώσετε  και να ζήσετε μέσα στην άγρια και ακραία φύση στην Φινλανδία, ενώ την ίδια στιγμή να είστε απόλυτα ασφαλείς.

Τα θερμομονωτικά τζάμια εξασφαλίζουν την ζεστασιά ακόμη και στους -22 βαθμούς κελσίου. Ενώ το βράδυ μπορείτε να παρατηρείτε το υπερθέαμα του αρκτικού ουρανού: το βόρειο σέλας.
Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες παρακάτω...

Μάνα είναι μόνο μία! (ΦΩΤΟ)


Φωτογραφίες που το αποδεικνύουν.
Από τον μικρό Αφρικανό ιπποπόταμο που «σκαρφαλώνει» στην πλάτη της μαμάς του και το λεμούριο που «κολλά» στη ράχη της δικής του, μέχρι το λιοντάρι που κουβαλά το μικρό του στο στόμα και το άλμπατρος που ταΐζει το δικό του στο στόμα.... η σχέση μαμάς-μικρού στη φύση προκαλεί δέος.

Πόσο μάλλον στους ανθρώπους....
Η σχέση Μητέρας-Παιδιού στους Ανθρώπους είναι απίστευτα ισχυρή αλλά και μυστηριώδης. Η αγάπη, η στοργή, η συγκατάβαση, η υπομονή...μερικά ιδιώματα της Μητρότητος.
Η αγάπη της Μητέρας προς τα παιδιά της είναι η μόνη ίσως αγάπη που αγγίζει λίγο την ανιδιοτελή Αγάπη του Θεού προς όλους μας....

 δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες...

η. - Διαίρει και βασίλευε

Είναι μια συλλογή πληροφοριών, αποσπασμάτων ντοκιμαντέρ, σεμιναρίων και ερευνών, Ελλήνων και ξένων ανεξάρτητων και μη ερευνητών, δημοσιογράφων, utubers και bloggers. Στηρίξτε την προσπάθεια ενημέρωσης, με δημοσίευση των επεισοδίων όσο μπορείτε. Να είστε καλά...


Βίκυ Σταμάτη: «Θέλω 40 στρέμματα στην παραλία. Τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα»


Ένα περιστατικό ενδεικτικό της νοοτροπίας της Βίκυς Σταμάτη, συζύγου του Ακη Τσοχατζόπολου που συνέβη πριν από μερικά χρόνια στην Φθιώτιδα αποκαλύπτει σήμερα το iefimerida.gr.

Όπως θυμούνται άνθρωποι που ζουν στην περιοχή, η κυρία Σταμάτη επισκέφθηκε......
πριν τον γάμο της με τον κ. Τσοχατζόπουλο γνωστό μεσίτη της Φθιώτιδας , από την οποία και η ίδια κατάγεται. Στην συνάντηση που είχαν του ζήτησε να της βρει μια έκταση 40 στρεμμάτων στην παραθαλάσσια περιοχή του Λογγού που είναι ένα από τα τουριστικά θέρετρα του νομού.

Ο μεσίτης εντυπωσιάστηκε από το αίτημα της γοητευτικής κυρίας που είχε απέναντι του και της απάντησε ότι υπάρχουν δύο προβλήματα......

Χριστός Ανέστη!

ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΑΤΑ


Περνούν τα χρόνια και τα νεφρά μας φιλτράρουνε το αίμα αφαιρώντας άλατα, δηλητήρια και κάθε τι ανεπιθύμητο, που μπαίνει στο σώμα μας.
Με την πάροδο του χρόνου τα άλατα συσσωρεύονται και αυτό απαιτεί θεραπευτική αγωγή καθαρισμού.
Πως γίνεται αυτό ;
Είναι πολύ εύκολο. Πρώτα πάρε ένα μάτσο μαϊντανό και πλύνε το για να καθαρίσει.....

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Παππού, γιαγιά σκέψου…


Τι γίνεται όταν κόψετε το τσιγάρο...


Διαβάστε τι γίνεται όταν κόψετε το τσιγάρο…

Σε 20 λεπτά:

-Η πίεση του αίματος και οι σφυγμοί πέφτουν στο κανονικό.
-Η θερμοκρασία των άκρων ανεβαίνει στο κανονικό.

Σε 8 ώρες:
-Το μονοξείδιο του άνθρακα στο αίμα πέφτει στο κανονικό.
-Το οξυγόνο ανεβαίνει στα φυσιολογικά επίπεδα......

Σίλα Νίρενμπεργκ: Προσθετικό μάτι για τη θεραπεία της τύφλωσης (βίντεο)



MEDLABNEWS.GR, IATRIKANEA.GR: Ρόδι για πρόληψη καρδιαγγειακών παθήσεων, εγκεφαλικών,καρκίνων...


Συντάκτες: Αλέξανδρος Γιατζίδης, M.D., Kλεοπάτρα Ζουμπουρλή, μορ. βιολόγος,
Οι αρχαίοι πίστευαν ότι το ρόδι είναι  μια «συμπυκνωμένη ψυχή» που μπορούσε να χαρίσει την αθανασία. Θεωρούσαν επίσης ότι είναι φάρμακο για σοβαρές παθήσεις.  Στην αρχαία Ελλάδα όπως και σήμερα, το ρόδι θεωρείται το φρούτο της γονιμότητας. Στις θεραπευτικές ιδιότητες του ροδιού αναφέρεται άλλωστε και ο Όμηρος, ο Θεόφραστος, ο Διοσκουρίδης και ο Πλίνιος, ο οποίος μάλιστα αναφέρει τα ρόδια της Καρχηδόνας σαν την καλύτερη ποικιλία της εποχής του. Ακόμη και στη μακρινή Κίνα, το ρόδι καταναλώνεται από τους νιόπαντρους, την πρώτη μέρα του γάμου τους για να ευλογηθεί ο γάμος τους. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι έθαβαν τους νεκρούς τους μαζί με ρόδια......

SOS: Στην ΕΥΠ μετανάστες με ιθαγένεια ενός έτους!.... Τέτοιο ξεπούλημα δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία της Ελλάδος!!


ΣΧΟΛΙΟ ISXYS: ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ, ΤΗ ΣΟΜΑΛΙΑ; ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΤΗΝ ΣΛΑΒΟΤΑΤΑΡΙΑ, ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ; ΖΗΣΕ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΣΟΥ (ΤΟΥ ΤΖΕΗΜΣ ΜΠΟΝΤ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΚΑΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΕΥΠ. ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ.

Υ.Γ: ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΛΑΘΡΟΟΡΚΣ...
Με μια περίεργη και ύποπτη διάταξη, που έβαλε σε άσχετο νομοσχέδιο περί θαλάσσιων μεταφορών,ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, ανοίγει διάπλατα τις πόρτες της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών σε αλλοδαπούς, που έχουν αποκτήσει πριν από μόλις έναν χρόνο την ελληνική ιθαγένεια.....

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Τα 40 μέτρα της τρόικας για τον Ιούνιο Αυτά κρύβουν από τους Ελληνες αν και τα έχουν υπογράψει


Τα 40 μέτρα της τρόικας ως τον Ιούνιο

Αποκαλύπτουμε όσα δεν ανακοινώνει η κυβέρνηση, για να ξέρει ο κόσμος τι τον περιμένει

Το πιο δύσκολο τμήμα της υλοποίησής του διανύει έως τον Ιούνιο το Μνημόνιο καθώς έρχονται οι πιο δύσκολες αλλά και μεγάλες αλλαγές: ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών, νέο πακέτο μέτρων 11,7 δισ. ευρώ, αλλαγή του φορολογικού νόμου, άνοιγμα των «κραταιών» επαγγελμάτων, υποχρεώσεις διαφάνειας και δημοσιοποίησης εκθέσεων και πεπραγμένων, πρωτόγνωρες για την ελληνική διοίκηση.

Τα 40 μέτρα προβλέπονται ρητά από το Μνημόνιο και ο έλεγχος θα ξεκινήσει από την Τρόικα στις 15 Μαΐου. Για ορισμένα από τα μέτρα αυτά, ο χρόνος λήγει πριν από τις εκλογές, για άλλα το περιθώριο είναι η 30η Ιουνίου.

Τα μέτρα είναι:....

Ο χριστιανός οφείλει να είναι ευγενικός με όλους. Άγιος Νεκτάριος Πενταπόλεως


Οι χριστιανοί έχουν χρέος, σύμφωνα με την εντολή του Κυρίου, να γίνουν άγιοι και τέλειοι.
Η τελειότητα και η αγιότητα χαράσσονται πρώτα βαθιά στην ψυχή του χριστιανού, και από εκεί τυπώνονται και στις σκέψεις του, στις επιθυμίες του, στα λόγια του, στις πράξεις του.
Έτσι, η χάρη του Θεού, που υπάρχει στην ψυχή, ξεχύνεται και σ' όλο τον εξωτερικό χαρακτήρα.
Ο χριστιανός οφείλει να είναι ευγενικός με όλους. Τα λόγια και τα έργα του να αποπνέουν τη χάρη του Αγίου Πνεύματος που κατοικεί στην ψυχή του, ώστε να μαρτυρείται η χριστιανική του πολιτεία και να δοξάζεται το όνομα του Θεού.....

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΜΕ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ- ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΩΝ CHEMTRAILS

ΕΝΖΥΜΑ... Το κλειδί της μακροζωίας!!!!

Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Υπομονή και ανδρεία


Ήταν ένας Γέροντας στη Θηβαϊδα που έμενε σ΄ ένα σπήλαιο και είχε έναν υποτακτικό μαθητευόμενο. Συνήθιζε ο Γέροντας κάθε βράδυ να του δίνει ωφέλιμες συμβουλές και μετά από τη νουθεσία, έκανε προσευχή και τον έστελνε να κοιμηθεί. Κάποτε συνέβη μερικοί ευλαβείς λαϊκοί, επειδή γνώριζαν τη μεγάλη άσκηση του Γέροντα, να τους επισκεφθούν και να προσφέρουν σ΄ αυτούς κάποιο φαγητό να φάνε. Αφού έφυγαν αυτοί, κάθισε πάλι ο Γέροντας το βραδάκι, όπως το συνήθιζε, και νουθετούσε τον αδελφό. Την ώρα όμως που του μιλούσε, τον πήρε ο ύπνος...

Ο Άγιος Δημήτριος θαυματουργεί και στους Τούρκους!!!


του Αρχιμ. Δοσιθέου Κανέλλου

Παραμονή του Αγ. Δημητρίου ξανά εμείς στην Πόλη. Ρωτούμε στο Πατριαρχείο που να εκκλησιασθούμε. Πάντα το κάνουμε αυτό. Πηγαίνουμε όπου μας συνιστούν. Συνήθως εκεί οπού λειτουργεί ο Πατριάρχης ή ο Πατριαρχικός Επίτροπος. Και οι λίγοι προσκυνηταί είναι μια παρηγοριά. Μας λέγουν λοιπόν να πάμε για τη λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Ξηροκρήνης (Κουρού Τσεσμέ) προς την πλευρά του Βοσπόρου.
Πηγαίνουμε στην Ξηροκρήνη. Ο Πατριάρχης απουσιάζει στην Αμερική. Χοροστατεί ο Πατριαρχικός Επίτροπος. Όρθρος, Θεία Λειτουργία, Θείο Κήρυγμα, όλα καλά. Εκκλησία ανακαινισμένη. Κόσμος αρκετός. Ενορίτες; όχι. Η τελευταία ενορίτισσα, ονόματι Αικατερίνη, πέθανε πριν τέσσερα χρόνια. Όσο ευρισκόμουν μέσα στο Ναό άκουα ένα συνεχή θόρυβο σαν να κυλούσε κάπου νερό....


ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

Κάποτε σ᾽ένα χωριό...


"Κάποτε σ' ένα χωριό ζούσαν δυο χωριανοι, που ήταν και πολύ φίλοι. Πάνω στην κουβέντα μια φορά, είπαν και συμφώνησαν, όταν πεθάνουν, να προσπαθήσουν, απ' όπου κι αν βρίσκονταν, να ανταμώσουν.
Πέθαναν κάποτε ο ένας μετά τον άλλον, κι ό ένας βρέθηκε στην Κόλαση, κ ό άλλος στον Παράδεισο. Και σ' ένα Ψυχοσάββατο, έτυχε να τους κάνουν και τους δύο μνημόσυνο την ίδια μέρα. Έχουν να πουν πως, όταν γίνονται μνημόσυνα, οι ψυχές αλαφρώνουν τόσο πολύ, που βγαίνουν απ' όπου κι αν βρίσκονται, κι ανταμώνουν με όποιους φίλους είχαν στη ζωή. Έτσι αντάμωσαν και οι δυό φίλοι καθώς βγήκαν ό ένας απ' τον Παράδεισο, κι ο άλλος απ' την Κόλαση......

Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Χάπια κατά της ραδιενέργειας ζητά επειγόντως ο Στρατός των ΗΠΑ.


Σε αναζήτηση χαπιών ιωδιούχου καλίου βρίσκεται ο αμερικανικός Στρατός σύμφωνα με λίστα που έχει αναρτήσει στο διαδίκτυο η υπηρεσία επιμελητείας DLA (Defense Logistics Agency).

Όπως αναφέρεται η υγειονομική υπηρεσία του αμερικανικού Στρατού θέλει να διασφαλίσει πως «οι κρίσιμες δυνάμεις που επιχειρούν πρέπει να είναι προστατευμένες σε μια περίπτωση ενός πυρηνικού συμβάντος».
Η ποσότητα που ζητά ο αμερικανικός Στρατός ανέρχεται στα75.000 πακέτα (κάθε πακέτο περιέχει 14 χάπια) και σε τιμή 5,23 $ το πακέτο, αν και στην ελεύθερη αγορά η τιμή ανέρχεται στα 9,99 $.....

Περιγραφή του Χριστού απο τον διοικητή της Ιουδαίας...


Πρόκειται για ένα γράμμα που βρέθηκε στη Βιβλιοθήκη των Λαζαριστών της Ρώμης και Μεταφράστηκε από τα λατινικά.

Το γράμμα αυτό το έγραψε ο Πούλβιος Λεόντουλος, διοικητής της Ιουδαίας, πριν από τον Πόντιο Πιλάτο και το έστειλε στον Ρωμαίο Αυτοκράτορα. Το γράμμα αυτό, περιγράφει τη μορφή του Ιησού Χριστού.....

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Άσ'τονε τον άνθρωπο!


Ο άγιος Ποιμένας έκανε προσευχή όλη νύχτα και ήταν πολύ αυστηρός με τον εαυτό του. Όλη νύχτα,ε; Όλη νύχτα! Όρθιος στην προσευχή. Στο κελλί του. Ασκητικός, αυστηρός, ανόθευτο το κρασί της άσκησής του στην προσωπική του ζωή. Μπορούσε, ήθελε, άντεχε, το έκανε.
Όμως, όταν μια φορά στην εκκλησία καθότανε ένας άλλος ασκητής και τον πήρε λίγο ο ύπνος τον άλλον, ο αββάς Ποιμένας τού έβαλε το κεφάλι του στον ώμο του. Για να ακουμπήσει ο νυσταγμένος. Και του λέει ένας άλλος:
- Δώσ'του μία να ξυπνήσει.
- 'Όχι, βρε. Άσ'τονε τον άνθρωπο. Έχει κουραστεί. Άσ'τον να κοιμηθεί λίγο.
- Μα μέσ'στην εκκλησία να κοιμάται;
- Είναι πολύ κουρασμένος. Θα κάνουμε εμείς προσευχή γι'αυτόν. Θα προσευχηθούμε και γι'αυτόν".

Τι ωραίο πράγμα, ε; Να μη θέλει να δει τον άλλον να βασανίζεται.Αυτή η αγάπη...

απόσπασμα από ομιλία του π.Ανδρέα Κονάνου (www.atheataperasmata.com)

πηγή

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/04/blog-post_4944.html#ixzz1rv7oWRyM

ΑΣΙΑΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΑΝΕΛΕΗΤΑ 20ΧΡΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΣΤΑ ΙΣΧΥΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ


Πριν κάποιες μέρες στο ύψος της Καλλιθέας κάπου στη Συγγρού στις οχτώ το πρωί μια κοπέλα έβγαινε από τα "Γρηγόρης -μικρογεύματα" κρατώντας ένα κύπελλο καφέ στο χέρι και στον ώμο την τσάντα της. Μόλις βγήκε δέχθηκε επίθεση από δύο Ασιάτες λαθρομετανάστες οι οποίοι την έριξαν κάτω έχοντας ως στόχο την τσάντα της. Η κοπέλα δεν πρόβαλε καμία αντίσταση, οι λαθρομετανάστες ωστόσο άρχισαν να την κλωτσούν με απίστευτο μίσος, σε τέτοιο βαθμό που η κοπέλα σφάδαζε από τους πόνους. Δεν γνωρίζουμε αν ήταν κάποιοι εκείνη την ώρα μέσα στο κατάστημα ή έξω από αυτό, αλλά δεν τη βοήθησε κανείς!..Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε εγχείρηση στα ισχύα επειδή της έσπασαν τα οστά από τις κλωτσιές οι λαθρομετανάστες.!.....

Ο Πανάγιος Τάφος ....τρισδιάστατα στον υπολογιστή σας

Κρατήστε πατημένο το κλικ και κουνήστε το mouse (έως και 360 μοίρες) και δείτε τις τοποθεσίες σα να είσασταν εκεί...http://www.360tr.com/kudus/kiyamet_eng/index.html

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Μέλι και κανέλα.... Φάρμακα γιά πολλές ασθένειες???!!!!


Το μέλι είναι το μόνο τρόφιμο στον πλανήτη που δεν θα χαλάσει ή θα σαπίσει ποτέ. Μόνο θα ζαχαρώσει. Το μέλι στη πραγματικότητα θα είναι πάντα το μέλι. Ωστόσο, όταν το αφήσετε σε ένα ψυχρό, σκοτεινό μέρος για πολύ καιρό θα γίνει στερεό. Όταν συμβεί αυτό θα χαλαρώσει το καπάκι, βράζουμε λίγο νερό, και καθίζουμε το δοχείο με το μέλι στο ζεστό νερό, σβήστε τη φωτιά και αφήστε το να υγροποιηθεί. Στη συνέχεια είναι τόσο καλό όσο ήταν και στην αρχή. Ποτέ να μην βράσει το μέλι ή να το βάζουμε σε φούρνο μικροκυμάτων. Αν γίνει αυτό θα σκοτωθούν τα ένζυμά του.....

Δείτε τι τρώμε....


ΑΣΠΑΡΤΑΜΗ: ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ ΤΕΡΜΙΤΩΝ
 
http://www.youtube.com/watch?v=spMWLOOR6NE&feature=share

Αν το αναψυκτικό σας λέει «χωρίς ζάχαρη» στην ετικέτα; ΜΗΝ το σκέφτεσαι καν! Στο Παγκόσμιο Περιβαλλοντικό Συνέδριο δόθηκε διάλεξη με θέμα, «ασπαρτάμη»κυκλοφορεί στην αγορά ως «Nutra Sweet», «Equal» και «Spoonful». Στην εναρκτήρια ομιλία από την EPA, ανακοινώθηκε ότι στις Ηνωμένες Πολιτείες, το 2001, υπήρξε μια επιδημία πολλαπλών σκληρύνσεων και ο συστηματικού ερυθηματώδους λύκου. Ήταν δύσκολο να καθοριστεί ακριβώς ποια τοξίνη προκαλεί αυτή την καλπάζουσα αύξηση. Γιατί η ασπαρτάμη είναι τόσο επικίνδυνη;
Όταν η θερμοκρασία του γλυκαντικού είναι μεγαλύτερη από 86 βαθμούς F, το ξυλο-οινόπνευμα της ΑΣΠΑΡΤΑΜΗΣ μετατρέπεται σε φορμαλδεΰδη και στη συνέχεια σε μυρμηκικό οξύ, το οποίο με τη σειρά του προκαλεί μεταβολική οξέωση … Μυρμηκικό οξύ είναι το δηλητήριο που βρίσκεται στο τσίμπημα των ερυθρών μυρμηγκιών. Η τοξική μεθανόλη μιμείται, μεταξύ άλλων προϋποθέσεων, τη σκλήρυνση κατά πλάκας και το συστηματικό ερυθηματώδη λύκο.....

Νοικιάζουν την ΕΛ.ΑΣ. σε ιδιώτες! Ήμαρτον... τι άλλο θα δούμε σε αυτή τη χώρα??!!!


Ενοικιαστήριο στην Ελληνική Αστυνομία βάζει η κυβέρνηση τη στιγμή που η εγκληματικότητα είναι εκτός ορίων και οι πολίτες νιώθουν τρόμο ακόμη και μέσα στα σπίτια τους. Οπως αποκαλύπτει σήμερα το «ΘΕΜΑ», η ΕΛ.ΑΣ. πλέον «ενοικιάζεται» επίσημα και με τον νόμο στους έχοντες τη δυνατότητα να πληρώσουν....

Εγινε πατέρας έως και...600 φορές


Επιστήμονας που είχε ιδρύσει με την σύζυγό του κλινική γονιμότητας στο Λονδίνο, την δεκαετία του 1940, χρησιμοποιούσε κατ' επανάληψη το δικό του σπέρμα, με αποτέλεσμα να έχει γίνει πατέρας έως και 600 φορές.
Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από έρευνες που επικαλούνται βρετανικά ΜΜΕ. Ο αυστριακός βιολόγος, Μπέρτολντ Βάισνερ συνέδραμε μέσω της κλινικής του στην γέννηση 1500 μωρών. Ενώ οι εκτός κλινικής θεωρούσαν ότι οι δότες ήταν κάποιοι ευφυείς άνθρωποι, όπως υποσχόταν ο ιδρυτής της, τώρα προκύπτει ότι ο ίδιος ο επιστήμονας χρησιμοποιούσε πολύ συχνά το δικό του σπέρμα, προφανώς ελλείψει άλλων δωρεών. Μόνο που την εποχή εκείνη, κανείς δεν γνώριζε ότι είχε αποφασίσει να γίνει...κατ' επανάληψη δότης....

Νέα Μήνυση κατα Γ.Α. Παπανδρέου και των συναυτουργών…από την νομικό κ. ΝΤΟΡΑ Λ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ (βίντεο)


Στις 27 Απριλίου 2012, ημέρα Παρασκευή, κατατίθεται ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών μηνυτήρια αναφορά– έγκληση:

Της ΝΤΟΡΑΣ Λ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ, δικηγόρου Αθηνών,
Κατά του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ του Ανδρέα και κατά κάθε βουλευτή, υπουργού, υφυπουργού και κάθε άλλου πολιτικού ή μη προσώπου που συνέπραξε με αυτόν και συνέβαλε στη διάπραξη σε βάρος της Ελλάδας και του Ελληνικού Λαού των εγκλημάτων:

Της εσχάτης προδοσίας
Της εξαπάτησης εκλογέων
Κάθε Έλληνας και Ελληνίδα που πιστεύει ότι έχει προδοθεί και εξαπατηθεί, μπορεί να συνυπογράψει τη μήνυση

ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΤΕ ΣΤΟ 210.36.46.810 ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ E-MAIL STO kritikopoulou.th@dsa.gr ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΑΡ.ΤΡΙΚΟΥΠΗ 99 ΑΘΗΝΑ



Η Αθωνική Πολιτεία υποδέχεται τον Βλαντιμίρ Πούτιν


Πολλά ακούστηκαν αυτές τις μέρες για την ακύρωση της επίσκεψης του προέδρου της Ρώσικης Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν. Οι ευθύνες έγιναν μπαλάκι μεταξύ Υπ.Εξωτερικών και ΕΛ.ΑΣ. εκδίδοντας ανακοινώσεις περι ανικανότητας παροχής ασφάλειας αμφότεροι. Η αλήθεια όμως είναι πως αν ο Πούτιν θέλει να επισκεφθεί το Άγιο Όρος θα το κάνει, θα έχει τη δική του ασφάλεια και δεν θα ζητήσει και την άδεια....

Αφόρητη η κατάσταση με τους λαθρομετανάστες στην ΑΣΟΕ


Ο φόβος και ο τρόμος πανεπιστημιακών και φοιτητών έχουν γίνει οι λαθραίοι αλλοδαποί στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Οι καθηγητές κάνουν λόγο για «αφόρητη κατάσταση», καθώς πυκνώνουν τα περιστατικά βίας, παρενόχλησης και κλοπών από παράνομους μετανάστες, και εκφράζουν τον φόβο ότι σύντομα θα «θρηνήσουν θύματα», γεγονός που δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα, αφού μόλις πριν από λίγες ημέρες, στο υπόγειο του κεντρικού κτιρίου του ιδρύματος, νεαρός ξυλοκοπήθηκε ανελέητα από ομάδα αλλοδαπών και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο....

Συνέντευξη-σοκ Ελβετού τραπεζίτη > Τα συμβόλαια δολοφονίας ηγετών και η μετατροπή της Ευρώπης σε σκλαβοπάζαρο made in China!


Το "Κουρδιστό Πορτοκάλι" παρουσιάζει με κάθε επιφύλαξη ως προς την αλήθεια των γεγονότων την συγκλονιστική συνέντευξη ενός Ελβετού Τραπεζίτη που δόθηκε στη Μόσχα στις 30 Μαίου του 2011, λίγο μετά τη σύλληψη του Ντομινίκ Στρος Καν. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του αυτό που ζούμε είναι η συνειδητή καταστροφή της Ευρώπης με την φτωχοποίηση του ενεργού πληθυσμού της και το ξαναχτίσιμό της στα πρότυπα της Κίνας με την σκλαβοποίηση των εργαζομένων....

Wikileaks: Ζούμε καθεστώς Ολοκληρωτικής Παρακολούθησης


Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο ιδρυτής του Wikileaks, Julian Assange, στο ηλεκτρονικό περιοδικό «New Internationalist». Ο άνθρωπος που βρέθηκε στο «στόχαστρο» σχεδόν όλων των υπηρεσιών ασφαλείας και συγκλόνισε τον κόσμο με τις εκατοντάδες χιλιάδες πολιτικές και διπλωματικές «διαρροές» που δημοσίευσε, θεωρεί, μεταξύ άλλων, ότι όλοι παρακολουθούμαστε από τις κυβερνητικές αρχές…

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Το αντιπαθητικό γεροντάκι


Κάποτε πολύ παλιά σε ένα μοναστήρι στο Όρος, πριν ακόμα η ανθρωπότητα μάθει τι είναι το ηλεκτρικό ρεύμα, ήταν μία μικρή αδελφότητα νέων κατά βάσει μοναχών με τον Γέροντά τους, ο οποίος ήταν και αυτός σχετικά νέος. Μέσα σε αυτήν την αδελφότητα υπήρχε όμως και ένας μεγάλος σε ηλικία παππούλης. Ο παππούλης της ιστορία μας, λοιπόν, δεν έλεγε ποτέ καλημέρα και περπατούσε πάντα με κατεβασμένο το βλέμμα. Όποτε συναντούσε κάποιον αδελφό του σταματούσε μπροστά του χωρίς να σηκώσει τα μάτια του από το έδαφος και κατευθείαν γυρνούσε την πλάτη του και άλλαζε πορεία....

Επικίνδυνη Coca - Cola με ζιζανιοκτόνο


Σάλο έχει προκαλέσει η υπόθεση ότι σε αναψυπτικά της Coca-Cola εντοπίστηκε χημική ουσία, η οποία, σύμφωνα με ειδικούς, εάν καταναλωθεί σε μεγάλες ποσότητες, μπορεί να προκαλέσει ανεπάρκεια πολλών οργάνων του ανθρώπινου σώματος καθώς είναι τοξική. Μάλιστα η συγκεκριμένη χημική ουσία χρησιμοποιείται στα ζιζανιοκτόνα, ενώ είναι άγνωστο πώς αναμίχθηκε με το παραγόμενο προϊόν της εταιρείας στο εργοστάσιο του Ηρακλείου Κρήτης.....

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Δεν θα πιστεύετε πόσο χρονών είναι αυτή η γυναίκα!


Το μυστικό της αιώνιας νεότητας φαίνεται πως έχει βρει η Ανέτ Λάρκινς, η οποία αν και είναι 70 χρόνων, μοιάζει με 40αρα και μάλιστα καλοδιατηρημένη.

Μιλώντας σε τοπικό αμερικανικό κανάλι, η Λάρκινς δήλωσε αστειευόμενη ότι όταν βγαίνει βόλτα με τον επί 54 χρόνια σύζυγο της, νομίζουν ότι είναι ο πατέρας της, αν και ίδιος φυσικά δεν φαίνεται να στεναχωριέται.....