Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Οι στολές των ποδοσφαιριστών του Euro-2012 είναι δηλητηριασμένες


Στη σύσταση των υφασμάτων της στολής ορισμένων ποδοσφαιρικών ομάδων για το Euro-2012 περιέχονται ανεπίτρεπτες ποσότητες επικίνδυνων για την υγεία χημικών ουσιών.
Αυτά δείχνουν τα αποτελέσματα των ερευνών της Ευρωπαϊκής Οργάνωσης Καταναλωτών (ΕΟΚ). Διευκρινίστηκε ότι στη σύσταση των στολών της Εθνικής Πολωνίας είναι αυξημένο το ανώτατο όριο οργανοκασσιτερικών ενώσεων, οι οποίες μπορούν να επιδράσουν αρνητικά στο νευρικό σύστημα. Στις στολές Ιταλών και Ισπανών εντοπίστηκε εννεϋλοφαινόλη, μια χημική ένωση, που μπορεί να διαταράξει τη λειτουργία του ενδοκρινικού συστήματος. Στη στολή της γερμανικής Εθνικής υπήρχε υπέρβαση της ασφαλούς περιεκτικότητας σε μόλυβδο, ενώ στη στολή Πορτογάλων και Ολλανδών εντοπίστηκε νικέλιο, το οποίο μπορεί να προκαλέσει σοβαρές αλλεργίες.....

Δυο προφητικά οράματα του ρώσου μοναχού Αντωνίου


Κάθε χρόνο που περνάει, ο αριθμός των από τεχνικά αίτια καταστροφών και των φυσικών συμφορών αυξάνεται σε όλο τον κόσμο με τρόπο ανησυχητικό. Στην πραγματικότητα, έχουν γίνει κάτι σαν σύνηθες φαινόμενο, όσο τρομακτικό και αν ακούγεται. Όμως κανένας δεν μπορεί να τα συνηθίσει ή να τα αποδεχτεί. Αποτελούν ένα φοβερό σοκ, κάθε φορά. Για παράδειγμα η καταιγίδα Κατρίνα που χτύπησε τις Η.Π.Α. το φθινόπωρο του 2005, της οποίας παρακολουθήσαμε, εδώ στη Ρωσία, τις τρομακτικές συνέπειες με κατάπληξη.....

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ;


«Ένα κοριτσάκι, πήρε τον κουμπαρά του κι άδειασε το περιεχόμενο. Μέτρησε τρεις φορές τα κέρματα, του για να μην κάνει κανένα λάθος. Ήταν ένα δολάριο και 11 σέντς. Πήρε τα κέρματα και πήγε στο φαρμακείο της γειτονιάς.

Ο φαρμακοποιός, εκείνη την στιγμή, μιλούσε με ένα καλοντυμένο κύριο και δεν πρόσεξε την μικρή. Το κοριτσάκι έκανε κάποιο θόρυβο με τα πόδια του, αλλά τίποτε. Τότε πήρε ένα από τα κέρματα της και το χτύπησε πάνω στο γραφείο του.

- Τι θέλεις; την ρωτά κάπως εκνευρισμένος εκείνος. Δεν βλέπεις, ότι μιλώ με τον αδελφό μου, που έχω χρόνια να τον δω:
Τότε η μικρή του είπε:....

Ανήμποροι ηλικιωμένοι, στο στόχαστρο επικίνδυνων λαθρομεταναστών.


Η Ελένη Μπιλιάλη σε απόγνωση μπροστά από το σαλονάκι της το οποίο, όπως φαίνεται, οι κακοποιοί το ρήμαξαν στην κυριολεξία. Παντού πεταμένα πράγματα. Οι αλλοδαποί εγκληματίες άνοιξαν και το τελευταίο συρτάρι, μέχρι και πίνακες έσκισαν για να δουν μήπως έκρυβε χρήματα ή χρυσαφικά σε αυτούς, η άτυχη γυναίκα.

του  Μάκη Βραχιολίδη

Η διαρκώς επιδεινούμενη οικονομική κρίση, αυξάνει καθημερινά την εγκληματικότητα. Οι πολίτες αισθάνονται παντελώς ανίσχυροι απέναντι στις ορδές επικίνδυνων κακοποιών, που στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι αλλοδαποί και λαθρομετανάστες....

ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΟΥΝ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΦΑΝΑΤΙΖΟΥΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ


Κάποτε ο Οζάλ είχε πει ότι δεν θα χρειαστεί πόλεμος για να κατακτήσουμε την Ελλάδα αλλά θα πέσει μόνη της σαν ώριμο φρούτο στια αγκαλιές μας.

Που να το φαντάζονταν ότι είκοσι σχεδόν χρόνια με τα τον θάνατο του, (δολοφονία ), η Ελλάδα θα είχε πραγματικά κατακτηθεί σαν «χαζό φρούτο» από μια τουρκική τηλεοπτική επέλαση που έχει καθηλώσει τους Έλληνες μέσα στην μεγάλη τους κρίση, καθώς τα ελληνικά κανάλια σου δίνουν πλέον την εντύπωση ότι...


Ευθανασία δίχως όρια στο ΕΣΥ της Βρετανίας: Θανατώνονται κάθε χρόνο 130.000 ηλικιωμένοι ασθενείς


Σάλο προκάλεσε η αναφορά επιφανούς Βρετανού ιατρού κατά τη διάρκεια συνάντησης της Βασιλικής Κοινωνίας Ιατρικής στο Λονδίνο ότι κάθε χρόνο περίπου 130.000 ηλικιωμένοι ασθενείς οι οποίοι πεθαίνουν σε ιδρύματα του ΕΣΥ της Βρετανίας (NHS) έχουν υποβληθεί σε ευθανασία υπό τις πρακτικές του τουλάχιστον αμφιλεγόμενου πρωτοκόλλου της Φροντίδας του Liverpool (Liverpool Care Pathway).

Το συγκεκριμένο πρωτόκολλο φροντίδας για τους ανθρώπους που πάσχουν από ανίατες νόσους χαρακτηρίστηκε από τον συγκεκριμένο ιατρό ως μονοπάτι προς τον θάνατο...

ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ (μέρος Α΄)


Πρόλογος

Εκτός από τα σημεία των καιρών για τα οποία διακρίνεται η εποχή μας, υπάρχουν άραγε και σημεία του ουρανού που μας γεμίζουν με ελπίδα και πίστη ότι το έλεος και η χάρις του Θεού σε αυτές τις έσχατες ημέρες ποτέ δεν θα εγκαταλείψει τον άνθρωπο;
«Η πίστη μας είναι ολοζώντανη» λέμε συνήθως όταν ακούσουμε για ένα θαύμα που έγινε στις ημέρες μας από αγίους ή σύγχρονους Γέροντες, τους οποίους γνωρίσαμε κάποιοι από κοντά και πάρα πολλοί από τα βιβλία με τη ζωή τους, όπως ο Γερ. Πορφύριος, Γερ. Παΐσιος, Ιωσήφ ο Ησυχαστής κ.ά.
Με αυτό το δεδομένο η ομάδα του «Πενταπόσταγμα» βρήκε έναν άνθρωπο χαριτωμένο, αγιασμένο, που ζει χρόνια σε Μοναστήρι και αφήνει τον εαυτό του να γίνεται στα χέρια του Θεού, η έγχρωμη τηλεόραση του Πορφυρίου και η ασπρόμαυρη του Παϊσίου όπου ζωντανεύει σήμερα μπροστά μας το θαύμα της ολοζώντανης πίστης στο Θεό.

Θα ξεκινήσουμε να μοιραστούμε με τους αναγνώστες του χώρου μας, πραγματικά γεγονότα και μαρτυρίες γι’ αυτό τον ξεχωριστό άγιο Γέροντα των ημερών μας. Για λόγους ποικίλους δεν θα αποκαλύψουμε το όνομά του, ούτε τα ονόματα όσων έζησαν κοντά του θαυμαστά γεγονότα. Διότι στόχος μας είναι όχι η προβολή προσώπων, αλλά να δείξουμε ότι ο Θεός δεν εγκατέλειψε όσους ελπίζουν εις Αυτόν.....

Πῶς θά προκόψει τό Ἔθνος.


"...Ὁπου βρεθοῦνε δέκα Ρωμιοί, φτειάνουν κοινότητα. Συνάζουν πρῶτα χρήματα γιά τήν ἐκκλησιά. Ἅμα τήν χτίσουνεφέρνουν παπᾶ.  Ἔπειτα καί τίς γυναῖκες τους. Ὕστερα, μέ τούς δίσκους τῆς ἐκκλησιᾶς, συνάζουν χρήματα καί φτειάνουνε σκολειό. Τέλος, φέρνουνε δάσκαλο για τά παιδιά τους, καί νάτην  ἡ κοινότητα......¨Ο Ἑλληνισμός εἶναι μιά οἰκογένεια ἀπό Ἐλληνικές κοινότητες...Τό ἔθνος μας ὁλάκερο πάλι μέ κοινότητες θά προκόψη.

                                                                                           Ιων Δραγούμης

http://salpisma.blogspot.gr/

Πῶς πρέπει νά εἶναι οἱ πολιτικοί ἡγέτες κατά τούς ἱερούς Πατέρες;


Καθὼς ἡ πατρίδα μας διέρχεται βαθιὰ οἰκονομική, πνευματικὴ ἀλλὰ καὶ πολιτικὴ κρίση, ὅλο καὶ περισσότερο ἀκούγονται ἀπορριπτικὲς ἀντιλήψεις γιὰ τοὺς πολιτικοὺς ἡγέτες μας. Μάλιστα πολλοὶ ἀγανακτισμένοι πολίτες ἐκφράζουν συχνὰ ἀπόψεις τελείως ἀπορριπτικὲς γιὰ τὸ θεσμὸ τῶν πολιτικῶν ἡγετῶν. Ποιοὶ ὅμως πρέπει νὰ εἶναι οἱ πολιτικοὶ ἡγέτες; Πῶς ὀφείλουν νὰ ἐπιτελοῦν τὸ ἔργο τους; Εἶναι ἀναγκαία ἡ ὕπαρξή τους; Σ’ αὐτὰ τὰ ἐρωτήματα θὰ ἀντλήσουμε ἀπαντήσεις μέσα ἀπὸ τὴ σοφία τῶν Πατέρων τῆς Ἐκκλησίας μας.


1. Ἡ ἀναγκαιότητα τῶν πολιτικῶν ἡγετῶν καὶ οἱ κίνδυνοι τῆς ἐξουσίας

 Μπορεῖ νὰ ὑπάρξει ὀργανωμένο κράτος χωρὶς πολιτικοὺς ἡγέτες; Ὁ ἱερὸς Χρυσόστομος ἀπαντᾶ: «Πρέπει νὰ ὑπάρχουν οἱ ἄρχοντες, γιὰ νὰ μὴν τρῶμε ὁ ἕνας τὸν ἄλλο σὰν τὰ ψάρια» (PG 54, 596). «Ὁ Θεὸς μᾶς χάρισε τοὺς ἄρχοντες, γιὰ νὰ ἔχουμε εὐταξία καὶ νὰ μὴ συμπεριφερόμαστε πιὸ παράλογα ἀπὸ τὰ ἄλογα θηρία. Ἡ ἐξουσία τοῦ ἄρχοντα εἶναι παρόμοια μὲ τὴν τέχνη τοῦ ἡνίοχου καὶ τοῦ κυβερνήτη τοῦ πλοίου» (PG 55, 491).

Ταυτόχρονα ὅμως ὑπογραμμίζει: «Εἶναι προτιμότερο νὰ μὴ διοικεῖται ἕνας λαὸς ἀπὸ κανένα, παρὰ νὰ διοικεῖται ἀπὸ ἕναν κακὸ ἡγέτη» (PG 63, 231). Δυστυχῶς ὅμως, τονίζει ἀλλοῦ, «οἱ ἄρχοντες συνήθως εἶναι διεφθαρμένοι» (PG 59, 274).


 Ἂς προσέξουμε τώρα τὴ φωνὴ τοῦ Μεγάλου Βασιλείου:.....

Δυσκολεύονται να διαχωρίσουν τους Ναζί από την δημοκρατία οι Γερμανοί έφηβοι


Την σύγχυση των Γερμανών εφήβων σε σχέση με την ιστορία της χώρας τους και κυρίως γύρω από τις έννοιες της δικτατορίας και της δημοκρατίας, αποκαλύπτει έρευνα Πανεπιστημίου στο Βερολίνο. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, οι νεαροί Γερμανοί εμφανίζονται διχασμένοι ως προς το αν το ναζιστικό καθεστώς ήταν όντως μια δικτατορία, ενώ ένα σεβαστό ποσοστό δεν βάζει το χέρι στην φωτιά όταν ερωτάται αν η σημερινή Γερμανία είναι όντως μια... δημοκρατία.
Περίπου οι μισοί από τους 7500 δεκαπεντάχρονους μαθητές που πήραν μέρος στην έρευνα του Freie Universität του Βερολίνου, εμφανίστηκαν βέβαιοι ότι το ναζιστικό καθεστώς ήταν δικτατορία, ενώ μόλις λίγο παραπάνω από το 1/3 των ερωτηθέντων εξέφρασε βεβαιότητα για το γεγονός ότι η κομμουνιστική πρώην Ανατολική Γερμανία ήταν επίσης δικτατορία....

ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ


Η γυναίκα πλάστηκε από το πλευρό του άνδρα.

Δεν δημιουργήθηκε από το μυαλό του για να τον κυβερνάει.

Ούτε από το πόδι του για να την ποδοπατάει.

Δημιουργήθηκε από το πλευρό του, για να είναι ισοδύναμη μ'αυτόν.

Κάτω από το μπράτσο του, για να την προστατεύει.

Κοντά στην καρδιά του για να την αγαπάει".


http://ahdoni.blogspot.gr

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Σφαγές Ελληνορθόδοξων Χριστιανών στη Συρία από τους ισλαμιστές - Αντίδραση της Ρωσίας.


Σφαγές χριστιανών από φανατικούς ισλαμιστές στην συνοικία Καλιντίγια της πόλης Χόμς στη Συρία καταγγέλλονται από καλόγριες. Συγκεκριμένα περιγράφεται η συγκέντρωση σε ένα κτίριο Χριστιανών και Αλεβιτών (μουσουλμανικό δόγμα) ομήρων, η τοποθέτηση εκρηκτικών και η ανατίναξή του. εν συνεχεία καλούν ξένους δημοσιογράφους τους δείχνουν το κτίριο με τους νεκρούς και τους λένε ότι "Επεσαν θύματα των βομβαρδισμών από τον Στρατό του Άσαντ"!

Μία μοναχή που έχει γλιτώσει κρυμμένη σε μια κρύπτη ενός σπιτιού της περιοχής, η μητέρα Ἁγνή – Μαρία του Σταυρού, παραθέτει την μαρτυρία της στην γαλλόγλωσση ιστοσελίδα του γειτονικοῦ μοναστηριοῦ St. James.

Και οι μαρτυρίες για τις σφαγές των Χριστιανών ή των μουσουλμάνων που αντιτίθεται στους φανατικούς σουνίτες ισλαμιστές, πληθαίνουν. Ο Ολλανδός δημοσιογράφος Μάρτιν Γιάνσεν γράφει στην Frankfurter Allgemeine Zeitung με λεπτομέρειες για τή σφαγή 90 Αλεβιτών ή σιιτών στη Χούλα από τους αντάρτες.

Οι σουνίτες αντάρτες επιτέθηκαν στα οδοφράγματα που είχε στήσει συριακός Στρατός για να προφυλάξει τα αλεβίτικα χωριά. Η μάχη κράτησε μιάμιση ώρα και ήταν πολύνεκρη.....

ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ.....ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΤΙΣ ΦΛΟΥΔΕΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ!!! Διαδώστε το!!!!


ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΤΙΣ ΦΛΟΥΔΕΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

Πολλοί επαγγελματίες σε εστιατόρια και χώρους μαζικής εστίασης καταναλώνουν ΟΛΟΚΛΗΡΟ το λεμόνι δίχως να πετούν τίποτε.

Πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ολόκληρο το λεμόνι χωρίς να πετάξουμε τίποτε?

Απλά. Τοποθετήστε το λεμόνι στην κατάψυξη. Όταν το λεμόνι παγώσει , πάρτε τον τρίφτη σας, και τρίψτε ολόκληρο το λεμόνι (δεν χρειάζεται να το ξεφλουδίσετε! Όπως τρίβουμε το λεμόνι στα γλυκά) και ρίξτε το πάνω σε όλα ΟΛΑ σας τα φαγητά.
Τοποθετήστε το μέσα στο ουίσκυ σας, το κρασί σας, την σαλάτα, τα γλυκά, τον καφέ τα φαγητά, στο παγωτό γενικά ΠΑΝΤΟΥ!

Το λεμόνι θα δώσει σε όλα μια ανέλπιστα καλή γεύση. Κυρίως κάτι που σίγουρα δεν έχετε δοκιμάσει ποτε.
Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουν μόνο την πορτοκαλάδα σαν πηγή βιταμίνης c. ΟΧΙ ΠΙΑ! Τώρα που μάθατα αυτό το μυστικό του λεμονιού μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε παντού.

·         Ποιο είναι το κύριο πλεονέκτημα της χρήσης ολόκληρου του λεμονιού? (εκτός του ότι πετάτε λιγότερα σκουπίδια κι ότι βελτιώνει την γεύση σε όλα σας τα ροφήματα και φαγητά):
ΥΓΕΙΑ = Οι φλούδες λεμονιού περιέχουν 5 έως 10 φορές περισσότερες βιταμίνες από ότι ο χυμός του λεμονιού και δυστυχώς εμείς αυτό το τμήμα το πετάμε...

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Να τι πρέπει να κάνουν από αύριο οι εισαγγελείς!! Εισαγγελική έρευνα για τους ψεκασμούς αεροπλάνων!


Αντί να κυνηγάτε την ελευθερία του λόγου κύριοι του νόμου κάντε κάτι που μπορεί να σώσει εμάς , εσάς και τα παιδιά μας!

Σαν Ελληνας πολίτης αιτούμαι εισαγγελική έρευνα για το θέμα ψεκασμού αεροσκαφών πάνω από τον ουρανό της Ελλάδας. Ποια είναι αυτά τα αεροσκάφη? Σε ποια χώρα ανήκουν? Τι ψεκάζουν πάνω από τα κεφάλια μας? Ποια είναι η ακριβής χημική σύσταση του υλικού που ψεκάζουν?
Αυτές είναι λίγες απο τις ερωτήσεις που ο εισαγγελεύς πρέπει να απαντήσει στον Ελληνικό λαό!
Υπογράψτε πατώντας στο περισσότερα και μοιράστε  το παντού!! (Sign in the petition)
http://www.katohika.gr

Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε.


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΑ ΜΕΡΚΕΛ:

Σεβαστή Κυρία,
Απευθυνόμενος στους λαούς της Ε.Ε. τους λέω....

Καμαρώστε κόσμε Ε.Ε. Χαρείτε Κόσμε Ευρωζώνη.
Η ζητιανιά πάει σύννεφο. Οι υπήκοοι της Ευρωζώνης κατάντησαν ζητιάνοι. Τα συσσίτια και οι ουρές στη μοιρασιά οπωροκηπευτικών στις κεντρικές πλατείες των Αθηνών και άλλων Ελληνικών πόλεων ομιλούν αφ ‘εαυτών και αποδεικνύουν την ξεφτίλα των κρατών-μελών της Ε.Ε. και της Ευρωζώνης.
Τα συσσίτια των Μητροπόλεων της Εκκλησίας της Ελλάδος σε πλήρη λειτουργία για να σώσουν ψυχές.
Από κοντά Ισπανία-Πορτογαλία-Ιταλία, Ιρλανδία, κ.λ.π.
Η ανθρωπιστική κρίση σε πλήρη έξαρση.
Σκηνές που μόνο στη Γερμανική κατοχή του Β! Παγκοσμίου πολέμου βλέπαμε. Θα μου πείτε μήπως και σήμερα Σιωνιστική Γερμανική κατοχή δεν έχουμε;;;; Το μόνο που μας λείπει είναι ο πόλεμος, αλλά και αυτός από κοντά έρχεται.
Βλέπουμε συνανθρώπους μας να πεθαίνουν στους δρόμους από πείνα, όπως τότε στο Β! Π.Π. Ζούμε πάλι τη περίοδο του 1940-45
Η Ιστορία επαναλαμβάνεται. Αυτή τη φορά όχι με όπλα, αλλά με ευρώ.
Βλέπουμε συνέλληνες υπηκόους της Ε.Ε. να αυτοκτονούν.....

Γενέσιον Ιωάννου του Προδρόμου


Ο Τίμιος Πρόδρομος
Στις 24 Ιουνίου η Αγία του Χριστού Εκκλησία τιμά και εορτάζει το Γενέθλιο του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, ο οποίος είχε την πολύ μεγάλη τιμή να βαπτίσει τον ίδιο τον Δεσπότη Χριστό. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αγία μας Εκκλησία τρία μόνο Γενέθλια τιμά και εορτάζει: 1) του Ιησού Χριστού στις 25 Δεκεμβρίου 2) της Θεοτόκου Μαρίας στις 8 Σεπτεμβρίου και 3) του ενδόξου Προφήτου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου στις 24 Ιουνίου.....

Πως γνώρισα τον Χριστό


Του μακαριστού Μητροπολίτου Νικοπόλεως Μελετίου


α. Ο Προβληματισμός
1. Όταν ήμουν έφηβος, ήθελα να είμαι πάντοτε χαρούμενος. Ήθελα να είμαι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στον κόσμο! Ακόμη ήθελα η ζωή μου να έχη νοήμα! Έψαχνα να βρω απάντηση στα ερωτήματα:

• Ποιός είμαι;
• Γιατί γεννήθηκα;
• Γιατί ζω;
• Πού με οδηγεί η πορεία της ζωής μου;
Παράλληλα ήθελα να είμαι πάντοτε ελεύθερος. Και μάλιστα ο πιο ελεύθερος
άνθρωπος στον κόσμο! Για μένα ελευθερία δεν ήταν, να μπορούσα να έκανα ό,τι ήθελα∙ (αυτό όλοι το μπορούν∙ και οι πιο πολλοί αυτό κάνουν!) Εγώ ήθελα, να είχα την δύναμη να κάνω αυτό που είχα χρέος να κάνω. Γιατί πολλοί ξέρουν, τι οφείλουν να κάνουν, μα δεν έχουν την δύναμη να το κάνουν∙ δηλαδή δεν έχουν δύναμη θελήσεως, να πουν όχι σε μερικές άλογες τάσεις τους, που τους σπρώχνουν σε «άλλα». Να. Ένας ναρκομανής ξέρει πόσο είναι τραγική η κατάστασή Του! Θέλει να διορθωθή! Μα μια εσωτερική τάση τον κάνει κουρέλι! Το ίδιο συμβαίνει και με διάφορα άλλα «σαρκικά» πάθη!.........

ΕΛΛΑΔΑ-ΔΝΤ-ΜΑΣΟΝΙΑ (ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ)

“666 Park Avenue”: Η νέα τηλεοπτική σειρά του ABC


Μετά την υβριστική για τους χριστιανούς  τηλεοπτική σειρά με τον τίτλο "Good Christian B*tches" , το εβραιοκρατούμενο αμερικάνικο κανάλι ABC, ετοιμάζεται τώρα για την πρεμιέρα της σειράς "666 Park Avenue", το φθινόπωρο του 2012. Υποτίθεται ότι βασίζεται στο μυθιστόρημα με το ίδιο όνομα, (το οποίο αναφέρεται σε μια πολυκατοικία στο Μανχάταν των οποίων οι ένοικοι είναι μάγισσες)......

Πρόκληση χωρίς προηγούμενο > Έρχεται στην Θράκη το κεμαλοναζιστικό απόβλητο


ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ Ναζιστικού ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ - Ο DEVLET BAHCELI, ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ MHP ΚΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ Ο ηγέτης του ΜΗΡ Κόμμα Εθνικιστικής Κίνησης, που έχει χαρακτηριστεί ως το λίκνο των Γκρίζων Λύκων στην γειτονική Τουρκία, αναμένεται να βρεθεί στη Θράκη την επόμενη εβδομάδα. Η είδηση δόθηκε στη δημοσιότητα από τα τοπικά τουρκόφωνα μέσα ενημέρωσης που έκαναν γνωστή και την ακριβή ημερομηνία άφιξης του Devlet Bahçeli.
Την Τετάρτη 27/06 αναμένεται η επίσκεψή του στη Θράκη, που περιλαμβάνει στάσεις σε Διδυμότειχο, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ξάνθη, ενώ η περιοδεία του θα συνεχιστεί σε πόλεις της Μακεδονίας όπως η Καβάλα και η Θεσσαλονίκη.
Υ.Γ.: καλώς να τον δεχθείτε γκιαούρια τον αφέντη!!! Στην Αθήνα μόλις τελειώσουν οι επιχειρήσεις στην Β. Ελλάδα και το Αιγαίο!!!
olympia

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Τι σημαίνει συνωστισμός (γιατί έχουμε και χιούμορ)


«Πὲς στὸν κόσμο γιὰ ἐλευθερία χωρὶς ἀγῶνες καί μετάνοια καὶ ὅλοι θὰ σὲ ἀγαπήσουν»


Στὸν κόσμο ἂν πεῖς δυσάρεστα πράγματα ἢ ἂν τὸν ἐλέγξεις δὲν ἀρέσει. Σὲ κατατάσσει στοὺς κακούς. Δὲς στὴν παλιὰ διαθήκη πόσους προφῆτες σκοτώσανε οἱ ἰσραηλίτες. Ἀκόμη καὶ τὸν Θεὸ τοὺς σκοτώσανε ἐπὶ τοῦ σταυροῦ, ἐπειδὴ αὐτὰ ποὺ τοὺς ἔλεγε δὲν χαιδεύανε τὰ αὐτιά τους. Πὲς στὸν κόσμο γιὰ ἐλευθερία χωρὶς ἀγῶνες, γιὰ αὐτὲς τὶς προφητεῖες περὶ ξανθοῦ γένους καὶ κόκκινης μηλιᾶς χωρὶς νὰ βάλεις μέσα τὴν λέξη μετάνοια καὶ ὅλοι θὰ σὲ ἀγαπήσουν. Μόλις βάλεις αὐτὴ τὴ λέξη ὅλοι θὰ ἀποστρέψουν τὸ πρόσωπό τους. Δὲν ἔχουμε συνηθίσει τὸν ἔλεγχο γιατί δὲν ἔχουμε ταπείνωση....

.Όσο και αν την καταπατήση κανείς την συνείδησή του,πάλι μέσα του ελέγχεται


Γέροντας Παΐσιος Αγιορείτης, Η συνείδηση ελέγχει !!!!
Οτιδήποτε και αν κάνουν οι άνθρωποι, και αναίσθητοι να είναι, πάλι ανάπαυση δεν βρίσκουν, πάνε να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, αλλά εσωτερικά βασανίζονται, είναι αγριεμένοι
. Γι’ αυτό ζητούν ψυχαγωγίες, τρέχουν στα νταούλια, μεθούν, βλέπουν τηλεόραση

. Χαζεύουν δηλαδή, για να ξεχνιούνται, γιατί ελέγχονται. Και όταν κοιμούνται, λες ότι ησυχάζουν;
Υπάρχει συνείδηση, βλέπεις.
Η πρώτη Αγία Γραφή που έδωσε ο Θεός στους Πρωτοπλάστους είναι η συνείδηση, και εμείς την ξεσηκώνουμε φωτοτυπία τώρα από τους γονείς μας.
Όσο και αν την καταπατήση κανείς την συνείδησή του, πάλι μέσα του ελέγχεται
. Γι’ αυτό λένε: “Τον τρώει το σαράκι”.
Ναι, δεν υπάρχει γλυκύτερο πράγμα από το να έχη κανείς αναπαυμένη την συνείδησή του. Φτερά νιώθει μέσα του, πετάει.
ΓΕΡΟΝΤΑΣ  ΠΑΙΣΙΟΣ  
 Ειπώθηκε τον Νοέμβριο του 1988
(ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ – ΛΟΓΟΙ Α΄ – ΜΕ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ
http://talantoblog.blogspot.gr/

ΑΝΑΨΕ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ


- Δυστυχώς η φωτιά του πολέμου έχει ανάψει. Η κατάρριψη των δύο ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ δεν έγινε τυχαία. Την ΣΥΡΙΑΚΗ αεράμυνα αυτήν την στιγμή την χειρίζονται ΡΩΣΟΙ διότι η αεράμυνα αυτή πρωτίστως προστατεύει την ΡΩΣΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΡΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.

- Επομένως τα ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ τα έριξαν ΡΩΣΟΙ.

- Αυτό όμως μάλλον πρέπει να θεωρηθεί ως απάντηση των ΡΩΣΩΝ στην κίνηση του ΝΑΤΟ να στείλει αρμάδα( η οποία έχει και ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ) στην ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ώστε να παρακολουθήσει την κάθοδο ΡΩΣΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.

-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ:

-Ποιά θα είναι η απάντηση του ΝΑΤΟ και της ΤΟΥΡΚΙΑΣ;......

Αποσπάσματα λόγων του Αγίου Ιωάννη της Κροστάνδης


1).  Για την καρδιά: «Η καρδιά είναι ο πρώτος παράγοντας στη ζωή μας. Η καρδιακή γνώση προηγείται της νοησιαρχικής. Η καρδιά βλέπει άμεσα, αστραπιαία, ενιαία. Αυτή η γνώση της καρδιάς μεταδίδεται στο νου, και μέσα στο νου χωρίζεται σε μέρη, αναλύεται σε συστατικά. Η αλήθεια ανήκει στη καρδιά και όχι στο νου. Στον εσωτερικό άνθρωπο και όχι στον εξωτερικό…

Στη κατάσταση της απιστίας για κάτι αληθινό και άγιο, η καρδιά συνήθως γεμίζει από στενοχώρια και φόβο. Αντίθετα στην ειλικρινή πίστη νοιώθει χαρά, ηρεμία, άνεση και ελευθερία. Η αλήθεια φανερώνεται και θριαμβεύει στις καταστάσεις της καρδιάς…

Αναψυκτικό «Του Βουνού» από την Κομοτηνή και για όλο τον κόσμο


Μια Ελληνική πατέντα, με Ελληνικό όνομα, από την Ζυθοποιία Μακεδονίας-Θράκης, «Βεργίνα», η οποία ξεκινάει την δραστηριοποίηση στα μη αλκοολούχα ποτά, προωθώντας στην αγορά το υγιεινό αναψυκτικό τσάι του Βουνού, με μέλι και λεμόνι.

Η παγκόσμια πρώτη εκκίνηση στην αγορά έγινε και το αργότερο σε ένα μήνα, το υγιεινό αναψυκτικό θα κυκλοφορεί στην....τοπική αγορά!

Σύμφωνα με δηλώσεις του Διευθυντή της Ζυθοποιίας «Βεργίνα», Δημήτρη Πολιτόπουλου, «το τσάι του Βουνού το ξέρουμε όλοι μας, απλώς στην Ελλάδα, αλλά και παγκόσμια, δεν το είχαμε δει ως αναψυκτικό.

Μετά το τσάι του Βουνού, έρχεται μέχρι το τέλος του χρόνου το παγωμένο χαμομήλι, τήλιο, φασκόμηλο, αλλά και ο συνδυασμός όλων αυτών!....

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΨΗΛΑ



΄Ενα από τα πιό καλογυρισμένα video για την Ελλάδα, κάνει τον γύρο του Internet τον τελευταίο καιρό, αφού είναι γυρισμένο σε υψηλή ανάλυση (HD) με εκπληκτικά πλάνα από ελικόπτερο από όλη την Ελλάδα, με μία πολύ ωραία μουσική επένδυση...!

Ενδεικτικά τα μέρη που φαίνονται στο βίντεο είναι:......

Δύο τουρκικά μαχητικά F-4E κτυπήθηκαν από τους S-300PMU2! - Το ένα γλίτωσε με ζημιές


Όπως μεταδίδουν στο defencenet.gr απόλυτα έγκυρες πηγές από την Μόσχα, δύο ήταν τα τουρκικά μαχητικά που κτυπήθηκαν απλά το ένα κατάφερε να γλιτώσει καθώς πετούσε υψηλότερα και είδες την κατάρριψη του πρώτου τουρκικού μαχητικού έκανε brake και απέφυγε το κύριο ωστικό κύμα από το βλήμα, κτυπήθηκε ελαφρά, ενώ εν συνεχεία βγήκε από τον συριακό εανέριο χώρο! Πάντως η πληροφορία αυτή, συμφωνεί με τις πληροφορίες των τουρκικών ραντάρ ότι δύο μαχητικά αναγνωριστικά RF-4E, εκινούντο στην περιοχή.
Αυτή την ώρα σε κατάσταση σοκ είναι η τουρκική πολιτική και στρατιωτική ηγεσία από την κατάρριψη του τουρκικού μαχητικού κρούσης F-4-E 2020 Terminator (αυτή την έκδοση του F-4 δίνουν οι Τούρκοι, αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι στην περιοχή πέταγαν δύο μαχητικά-ανανγωριστικά RF-4 όπως αυτά που πέταξαν επάνω από το Καστελόριζο. απλά ήταν διαφορετική η αντίδραση των Ρώσων χειριστών των συριακών Α/Α συστημάτων).....

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Kate & Pippin: Μια απίθανη ιστορία αγάπης…


Κατά καιρούς όλοι έχουμε διαβάσει για παράξενες ιστορίες αγάπης και φιλίας μεταξύ ζώων, που είναι πολύ διαφορετικά μεταξύ τους και κατ’ επέκταση δύσκολα θα μπορούσαν να συνυπάρξουν.

Μια τέτοια αληθινή ιστορία ενέπνευσε το φωτογράφο Isobel Springett από το Βανκούβερ του Καναδά, την οποία παρουσιάζει στις σελίδες του παιδικού βιβλίου που κυκλοφόρησε πρόσφατα με τον τίτλο: «Kate & Pippin: An Unlikely Love Story».

Μια απίθανη ιστορία αγάπης και μια καταπληκτική φιλία μεταξύ ενός θηλυκού σκύλου, της Kate, και ενός ορφανού ελαφιού, της Pippin, έγινε best seller άμα τη εμφανίσει του στα ράφια των βιβλιοπωλείων.....

Απίστευτα φάρμακα που έχετε όλοι στο σπίτι σας και δεν το φαντάζεστε!


Δείτε ποια είναι και πως χρησιμοποιούνται...
1. Γαρύφαλλο.
Αντιμετωπίζει τα κοψίματα...
Ρίξε λίγο γαρίφαλο σε σκόνη πάνω στο κόψιμό σου για να αποφύγεις τον κίνδυνο μόλυνσης. Εκτός από υπέροχο μπαχαρικό, το γαρίφαλο είναι και πλούσιο σε ευγενόλη, ένα χημικό με παράλληλη αντισηπτική και παυσίπονη δράση.

2. Ζάχαρη.
Αντιμετωπίζει το λόξιγκα! Την επόμενη φορά που θα σε ενοχλήσει, πάρε την γλυκιά σου εκδίκηση καταπίνοντας 1 κ. γ. ζάχαρη. Οι ειδικοί πιστεύουν πως η ζάχαρη επιδρά στο νευρομυϊκό σύστημα, που κανονικά θα έδινε εντολή στους μύες του διαφράγματος να συνεχίσουν τις σπασμωδικές συσπάσεις, ήτοι τον λόξιγκα.

3. Ελαιόλαδο......

Τι πρέπει να περιλαμβάνει η προσευχή


Όταν δεν έχεις χρόνο να ασκηθείς στην προσευχή, τότε όσο το δυνατόν περισσότερο, κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε ασχολίας, απέκτησε ένα θεοσεβές πνεύμα, δηλαδή έχε τον Θεό στην ενθύμηση σου και ασκήσου με κάθε τρόπο, με τα πνευματικά σου μάτια, να τον δεις ενώπιον σου με σεβασμό και αγάπη. Και αισθανόμενος τον Θεόν σαν να ήταν πραγματικά ενώπιον σου, με υπάκουη ευλάβεια σε όλες τις πράξεις σου, δεσμεύσου στην Παντοδυναμία Του, Πανταχού Παρουσία Του και Παντογνωσία Του, με τέτοιο τρόπο, που σε κάθε σου πράξη, λέξη και σκέψη, να θυμάσαι τον Θεό και το Άγιο θέλημα Του. Αυτό εν ολίγοις, είναι τι πρέπει να περιλαμβάνει ένα πνεύμα προσευχής. Για έναν που αγαπά την προσευχή πρέπει, όσο το δυνατόν περισσότερο, με σταθερή βαθειά προσοχή, να τοποθετήσει την δική του αντίληψη κάτω από την αντίληψη του Θεού, και ταπεινά και με ευλάβεια να υποτάξει τον εαυτό του στον Θεό.

Γέρων Αγάπιος ο τυφλός
http://leimwnas.blogspot.gr

Έτσι έκοβαν το βήχα κάποτε οι Ένοπλες Δυνάμεις στις Τουρκικές μαγκιές στο Αιγαίο!!!


Οι Τούρκοι δεν καταλαβαίνουν παρά μόνο τη γλώσσα της "Ψιλής Άμμου"...

Θεσσαλονίκη 1 Οκτ 2010

Στρατηγέ

Στη σελίδα του τεύχους 46 ( Μάιος- Ιούνιος 2010 ) της έγκριτης εφημερίδα σας "ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ" αναφέρεται το περιστατικό "μπαταριά" τύπου Κ.......
και γίνεται μια σύντομη περιγραφή του ιστορικού το οποίο όμως είναι … πολύ ανακριβές και παρουσιάζεται υπό μορφή θρύλου.

Για την αποκατάσταση και μόνο της ιστορικής αλήθειας παραθέτω σύντομα το ιστορικό του περιστατικού που συνέβη το 1976 στη Σάμο (79ΑΔΤΕ) με Διοικητή τον τότε Ταξίαρχο Κ. Γ...

Εγώ, υπολοχαγός(ΠΖ) τότε, ήμουν Διοικητής του 2ου Λόχου του 212 ΤΕ (έδρα Βαθύ Σάμου) και στο τομέα ευθύνης μου υπάγονταν το Φυλάκιο της ΨΙΛΗΣ ΑΜΜΟΥ- (κοντά στον ομώνυμο ορμίσκο) 10 χιλιόμ. περίπου ΝΑ από το Βαθύ – στα γνωστά ιστορικά στενά της Μυκάλης 1500 μέτρων πλάτους - επανδρωμένο με ενισχυμένη ομάδα (13 άτομα).

Ηταν απόγευμα Παρασκευής και βρισκόμουν για επιθεώρηση μέσα στο Φυλάκιο όταν ο σκοπός με ειδοποίησε ότι τουρκικό σκάφος έχει μπει στα χωρικά μας ύδατα. Πετάχτηκα αμέσως έξω με τον Αρχιφύλακα και πράγματι διαπίστωσα ότι μεγάλο Τουρκικό περιπολικό σκάφος έπλεε με ικανή ταχύτητα εντεύθεν της βραχονησίδας του Αγίου Νικολάου-Φάρος ( όπου διέρχονταν η γραμμή των χωρικών υδάτων) με κατεύθυνση προς το Φυλάκιο.....

Ανακοίνωση της Ι.Μ.Θεσσαλονίκης για το ανίερο και αισχρότατο Gay Pride που θα πραγματοποιηθεί στην Αγιοτόκο πόλη της Θεσσαλονίκης


ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΠΟΥ "ΕΚΡΑΞΕ" ΤΟΥΣ G20!


Ενώ οι G20 συνεδριάζανε στο Μεξικό, ακριβώς απ' έξω γινόταν μία από τις μεγαλύτερες διαδηλώσεις παγκοσμίως με μηδενική τηλεοπτική και δημοσιογραφική κάλυψη!
Οι κυβερνήσεις έκαναν αίτημα στην google η όποια είναι ιδιοκτήτρια του Youtube και έτσι όλα τα βίντεο κατεβαίνουνε από το yοutube αμέσως μόλις ανέβουνε.... Τα κανάλια ασφαλώς έχουν συμφωνήσει να μην καλύψουν αυτή την διαδήλωση....

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/06/g20_21.html#ixzz1yWnXRfgT

Βουτιές που σου κόβουν την ανάσα!


Ο Πειραιώς Σεραφείμ κατά κουκουλοφόρων ισλαμιστών για τον αποκεφαλισμό Τυνήσιου χριστιανού


Καταγγέλλει την τουρκική προπαγάνδα και το ψευτο-Ευαγγέλιο του Βαρνάβα που αμφισβητεί τον Χριστό. Μετά τις προκλήσεις δεκάδων Τούρκων Αξιωματούχων, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι την οικονομική κρίση της Ελλάδας αμφισβητούν ευθέως την ελληνικότητα των νησιών του Αιγαίου, η τουρκική προπαγάνδα-συντονισμένη με τα... οικουμενικά ισλαμικά κέντρα εξουσίας- επιχειρεί να βάλει «βόμβα» στα θεμέλια του χριστιανισμού εν όψει της παρουσίασης από την Άγκυρα του ψευτο-Ευαγγελίου του Βαρνάβα.

Η πρόκληση- μέσα από το χρονοντούλαπο της ιστορίας-ξεπερνά τα όρια φτάνοντας στην ανίερη εσχατιά της αμφισβήτησης της θεότητας του Ιησού Χριστού!!!Έχουν, όμως, γνώση οι φύλακες! Ο Πειραιώς Σεραφείμ, ακοίμητος φρουρός στις επάλξεις της ελληνορθοδοξίας, δεν αιφνιδιάστηκε από τις δόλιες μεθοδεύσεις της τουρκικής πλευράς.....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ > Δείτε πώς τρομοκράτησαν τους Έλληνες για τις εκλογές! - Έβαλαν λυτούς και δεμένους να πουν ότι η κατάσταση θα γίνει χαοτική στην Ελλάδα, αν ο κόσμος δεν ψηφίσει «όπως πρέπει»


Ο κόσμος φοβήθηκε. Τον τρομοκράτησαν…Έβαλαν δίλημμα ευρώ ή δραχμή.. Είδαν ότι ο κόσμος «δεν μάσησε» αφού αυτό το έχουν ακούσει πολλές φορές. Κι όμως! Καλλιέργησαν τέτοιο κλίμα, αρχικά με τα φάρμακα, έπειτα με το εμπάργκο στις εξαγωγές προς την Ελλάδα, αφού οι εταιρίες ασφάλειας πιστώσεων πάγωσαν τα πάντα στη χώρα μας και μετά με την παρακράτηση του 1 δις από τη δόση του Μαίου, που όπως μας έλεγαν θα πήγαινε για μισθούς και συντάξεις.
Το γράφαμε στο ΟΛΥΜΠΙΑ, εδώ και καιρό: Θα βάλουν λυτούς και δεμένους να πουν ότι η κατάσταση θα γίνει χαοτική στην Ελλάδα, αν ο κόσμος δεν ψηφίσει «όπως πρέπει». Δυστυχώς, ο κόσμος δεν μαθαίνει την αλήθεια έγκαιρα, αφού φροντίζουν να τον απειλούν και να τον τρομοκρατούν.
Σήμερα το Eurogroup αποφασίζει να μας «ξεπαγώσει» το 1 δις, που φερέφωνα της διαπλοκής φώναζαν ότι χωρίς αυτό το ποσό κινδυνεύουν μισθοί και συντάξεις! Τελικά, αυτό το 1 δις δεν πάει ούτε για μισθούς ούτε για συντάξεις ούτε για να καλύψει κάποια ανάγκη των Ελλήνων πολιτών! Πάει για την πρώτη δόση της Ελλάδας στον μόνιμο μηχανισμό στήριξης ESM ύψους 900 εκατ. ευρώ. Πριν λίγους μήνες μας έλεγαν ότι η Ελλάδα έχει εξαιρεθεί από το να καταβάλει δόση για αυτό τον μηχανισμό, αφού είναι μια χρεοκοπημένη χώρα και λαμβάνει οικονομική βοήθεια… Έλεγαν και τότε ψέμματα! Δεν είναι όλο το ποσό που πρέπει να καταβάλουμε… Είναι η μια δόση… Συνολικά είναι 2 δις.....

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥ! (Τι πρωτόγνωρο να είναι Αλβανός.....)


Προσοχή! Ο δραπέτης είναι 29 ετών, μελαχρινός, Αλβανικής καταγωγής, ύψος 1.80, μιλάει πολύ καλά ελληνικά και φοράει μαύρο παντελόνι και κόκκινη μπλούζα, δεν φοράει παπούτσια αλλά μόνον κάλτσες. Αποκλεισμένη μια ολόκληρη περιοχή έχει οι δυνάμεις της Αστυνομίας από χθες, κυνηγώντας τον 29χρονο Αλβανό δραπέτη. Ο κατηγορούμενος για τη ληστεία της Εθνικής Τράπεζας και του Lidl Αλβανό κακοποιός δραπέτευσε από τα κρατητήρια της Αστυνομίας στη Σπάρτη το ξημέρωμα της Δευτέρας. Στην απόδρασή του είχε βοηθούς που συνελήφθησαν μετα από καταδίωξη της Αστυνομίας.....

Σαμαράς: "Αποκλείω συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ" - Βίντεο

Και λίγο γέλιο....

ΤΟ ΔΝΤ ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΗ 13ΟΥ – 14ΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!! Έχουν να σπάσουν τοίχοι από το βάρεμα κεφαλιών.... θα κάνουν χρυσές δουλειές οι κτίστες με τις επιδιορθώσεις!!


ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΩΤΑΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ!
Η “ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ” ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες διεθνών πρακτορείων,«κόκκινες γραμμές» θέτει το ΔΝΤ για την Ελλάδα και την ελληνική κυβέρνηση.

Το ΔΝΤ απορρίπτει εκ των προτέρων κάθε συζήτηση με την ελληνική κυβέρνηση για αλλαγές στις νομοθετικές ρυθμίσεις που αφορούν στις εργασιακές σχέσεις, τον κατώτατο μισθό και τη μετενέργεια.
Ευρωπαϊκή Ένωση και ΔΝΤ όχι μόνο δεν προτίθενται σε προβούν σε καμιά επαναδιαπραγμάτευση των όρων σκληρής λιτότητας, αλλά πιέζουν γιαπλήρη εφαρμογή του μνημονίου και επιπλέον απαιτούν και περαιτέρω περικοπές, του 13ου και 14ου μισθού, καθώς και νέες απολύσεις στον δημόσιο τομέα.
OXI ALLO KAPBOYNO

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Β.ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣ Α.ΣΑΜΑΡΑ: "ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ"


Επανεκκίνηση από το σημείο που "πάγωσαν" το 2009 θα επιχειρήσει ο Αντώνης Σαμαράς στις ελληνορωσικές σχέσεις στους τομείς της ενέργειας, της αμυντικής συνεργασίας, αλλά και της βιομηχανικής συνεργασίας με άξονα τις αποκρατικοποιήσεις, όπως επίσης και της ενεργειακής: Ενδιαφέρονται για τα ελληνικά κοιτάσματα φυσικού αερίου και πιθανόν πετρελαίου νότια της Κρήτης και ενδιαφέρονται πολύ σοβαρά.

Κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Μόσχα, ο Β.Πούτιν ήταν κάτι παραπάνω από σαφής στο τι θεωρούσε βάση για τις αμοιβαία επικερδείς ελληνορωσικές σχέσεις: Τον σεβασμό των υπογραφών των δύο πλευρών που μέχρι τότε είχαν αθετηθεί στο σύνολό τους από την κυβέρνηση Παπανδρέου....

ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ


Ακόμη και χωρίς σύριγγες κινδυνεύει να μείνει το Σαββατοκύριακο το νοσοκομείο Ρόδου.
Δεν πρόκειται για υπερβολή, αλλά για ένα εφιαλτικό ενδεχόμενο, στα πλαίσια των γενικότερων σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει το νοσηλευτικό ίδρυμα, λόγω του εμπάργκο που κήρυξαν οι προμηθευτές του, επειδή είναι απλήρωτοι, και μάλιστα με σημαντικά ποσά, τα οποία δεν μπορούν να καλύπτουν, πλέον, οι ίδιοι, για να εφοδιάζουν το νοσοκομείο......

Θὰ κάμης ὅ,τι ἠμπορεῖς διὰ τὰ παιδιά σου


Θὰ κάμης ὅ,τι ἠμπορεῖς διὰ τὰ παιδιά σου, διότι εἰς τὴν ἄλλην ζωὴν ὁ Χριστός μας θὰ σοῦ ζητήσει ἢ τὰ παιδιά σου σεσωσμένα ἢ τὶς πληγὲς στὰ γόνατά σου, ἀπὸ τὴν πολλήν σου προσευχήν. Δὲν γνωρίζουν δυστυχῶς, οἱ γονεῖς τὴν εὐθύνην τὴν ὁποίαν ἔχουν διὰ τὰ τέκνα των.
( Γέρων Ἱερώνυμος τῆς Αἴγινας )
http://leimwnas.blogspot.gr

Οι ιερείς πρέπει να μιλάμε στους ανθρώπους για πρακτική αρετή



 Οι ιερείς πρέπει να μιλάμε στους ανθρώπους για πρακτική αρετή, να μη λέμε «φιλοσοφίες». Να βοηθάμε να βρουν τον δρόμο τους όχι με θεωρητικά και εορταστικά κηρύγματα. Εγώ είμαι αγράμματος, αλλά με αγαπούν, γιατί τούς μιλώ για τα πρακτικά και καθημερινά τους προβλήματα. Όταν μιλάς με τρόπο κατανοητό, τότε θα έρχονται πολλοί, για να σε ακούσουν.

Aποφθέγματα του γέροντος Αμβροσίου Λάζαρη.

Διοικητὴς μοίρας απαγόρεψε το «Μακεδονία ξακουστή»


Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες σε στρατόπεδο της Βόρειας Ελλάδας. Διοικητής στρατοπέδου απαγόρευσε σε φαντάρους να τραγουδούν το «Μακεδονία ξακουστή…».

Στο πλαίσιο της εκπαίδευσής τους και ενόψει της ορκωμοσίας τους οι φαντάροι της 162ης Αυτοκινούμενης Μοίρας Βαρέως Πυροβολικού στα Γιαννιτσά παρήλαυναν με την εποπτεία του αρμόδιου λοχία. Λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθεί η εκπαίδευση, ο λοχίας παρότρυνε τους φαντάρους να τραγουδήσουν το «Μακεδονία ξακουστή…», το τραγούδι που υμνεί την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Οι φωνές των νεοσύλλεκτων έφτασαν μέχρι το διοικητήριο. Μέσα σε λίγα λεπτά, στο σημείο της εκπαίδευσης έφτασε τρέχοντας ο διοικητής της Μοίρας. Σφύριξε τρεις φορές από μακριά, όμως οι φαντάροι τον αγνόησαν. Πλησίασε πιο κοντά και φώναξε «σταματήστε». Στη συνέχεια κάλεσε κοντά του τον λοχία και του είπε ότι υπάρχει διαταγή, η οποία έχει απαγορεύσει το συγκεκριμένο τραγούδι. Η πράξη του διοικητή δυσαρέστησε τους φαντάρους, οι οποίοι εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους στους αξιωματικούς της Μοίρας.

Φ. Φραγκούλης: Η οδηγία του ΓΕΣ λέει το αντίθετο....

Τουρκάλα φοιτήτρια κινούσε τα νήματα του στρατιωτικού δικτύου κατασκοπείας


Είναι διαφορετική από την Αννα Τσάπμαν, τη ρωσίδα κατάσκοπο που αποκαλύφθηκε το 2010 στις ΗΠΑ. Ομως από αποτελέσματα, η Τουρκάλα Ναρίν Κορκμάζ πάει καλά – είναι μια πραγματική Μάτα Χάρι. Η 25χρονη αυτή φοιτήτρια κατηγορείται ότι αποτελούσε μέρος ενός απίστευτου δικτύου κατασκοπείας που καθοδηγούνταν από τον συνταγματάρχη Ιμπραΐμ Σερζέρ. Οι δυο τους και οι συνεργάτες τους έκλεβαν επί χρόνια στρατιωτικά απόρρητα στην Τουρκία και μετά τα πωλούσαν στο εξωτερικό.
Ηταν ένα δίκτυο αποτελούμενο από 51 πρόσωπα, πολλά από τα οποία έχουν ήδη συλληφθεί. Η δίωξη έχει ασκηθεί από την εισαγγελία της Σμύρνης, αλλά το δίκτυο ήταν εξαπλωμένο σ’ όλη τη χώρα. Φορώντας στολή ανθυπολοχαγού, η 25χρονη Ναρίν Κορκμάζ (Narin Korkmaz) έμπαινε στα στρατόπεδα ελεύθερα και φρόντιζε ώστε οι υψηλόβαθμοι αξιωματικοί να απολαμβάνουν τα κορίτσια της επιθυμίας τους. Τελικά συνελήφθη για πορνεία, όμως ταυτόχρονα αποκαλύφθηκε ότι πίσω της βρισκόταν ένα ολόκληρο κύκλωμα κατασκοπείας το οποίο συγκέντρωνε στρατιωτικά απόρρητα. Από τον Τύπο αναφέρονται πολλά σενάρια για το σε ποιον κατέληγαν τα απόρρητα – πρώτος «ύποπτος» είναι το Ισραήλ, και ακολουθούν η Ελλάδα και η Ρωσία…

"Σκέπασε" τη Κύπρο μέσα στη νύχτα η Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία


Επί τρεις ώρες από τις 21.30 το βράδυ έως μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, η ισραηλινή ΠΑ έκανε κάτι παραπάνω από αισθητή τη παρουσία της νότια της Κύπρου. 28 μαχητικά αεροσκάφη, πέντε εναέρια τάνκερ και αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου πέταξαν στη περιοχή.Επρόκειτο για άσκηση η οποία ήταν σε πλήρη γνώση της Λευκωσίας η οποία είχε εγκρίνει και την δέσμευση της συγκεκριμένης περιοχής που είχαν ζητήσει οι ισραηλινοί.

Η άσκηση ήταν μια επίδειξη δύναμης της ισραηλινής ΠΑ που στέλνει μήνυμα προς πολλές κατευθύνσεις.
Όλα αυτά την ώρα που η Μόσχα κάνει αισθητή τη παρουσία της στη Συρία καθώς οι πληροφορίες για εναέριους βομβαρδισμούς από τις ΗΠΑ συζητούνται όλο και περισσότερο.
http://greeknation.blogspot.gr

Κάτι ετοιμάζεται - Νέα δήλωση Ε.Μπαγίς για "Τούρκους Δ.Θράκης" - Η αντίδραση Φ.Φράγκου


Δεύτερη "προειδοποιητική" δήλωση μέσα σε 24 ώρες από Τούρκο αξιωματούχο, τον Έγκεμεν Μπαγίς για "καλύτερη μεταχείριση των Τούρκων της Δ.Θράκης" και πλέον είναι σαφές ότι "κάτι ψήνουν". Αλλά λογαριάζουν "χωρίς τον ξενοδόχο". Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Φ.Φράγκος έχει ετοιμάσει ολόκληρο σχέδιο ψυχολογικής "περίσφιγξης" των ελάχιστων εξτρεμιστικών στοιχείων της μειονότητας με την δημιουργία στρατιωτικών κέντρων στις περιοχές που το τουρκικό προξενείο και η ΜΙΤ επιδεικνύουν ιδιαίτερη δραστηριότητα:
Αναβάθμιση του κέντρου προωθημένης εκπαίδευσης ειδικών δυνάμεων στις ορεινές περιοχές της Ξάνθης (Γλαύκη) το οποίο θα λειτουργήσει συμπληρωματικά προς το ανάλογο κέτρο που έχει δημιουργήσει ο ίδιος ο υπουργός την εποχή που ήταν Α/ΓΕΣ στην Νέα Σάντα Ροδόπης, στη "καρδιά" των μειονοτικών περιοχών....

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Τύχη και ατυχία,του μοναχού Μωυσή, Αγιορείτη


Υπάρχουν τυχεροί και άτυχοι άνθρωποι; Κάτι τέτοιο δεν θα ήταν άδικο; Τι είναι η τύχη; Για την ορθόδοξη εκκλησία δεν υπάρχει τύχη.
Δεν υπάρχει μοίρα, ειμαρμένη, κισμέτ, απόλυτος προορισμός του ανθρώπου. Σε όλη την αγιογραφική και αγιοπατερική διδασκαλία πουθενά δεν αναφέρεται η πίστη στην τύχη. Οι άνθρωποι τύχη θεωρούν και εκφράζουν ό,τι τους χαρίζει τον έκτακτο πλούτο, τη σωτηρία τους από διάφορους κινδύνους, το κέρδος της ανυψώσεώς τους σε υψηλή θέση.
Είναι γεγονός πως δεν υπάρχει πουθενά και ποτέ κάποια δύναμη ανώτερη που να ονομάζεται τύχη. Ούτε μας βοηθά ποτέ το οποιοδήποτε γούρι, χαϊμαλί και μπλε χάντρα. Νομίζουμε πως οι άνθρωποι έχουν επιπόλαια παρασυρθεί από ερασιτέχνες θαυματοποιούς. Ό,τι φαίνεται στους ανθρώπους τυχαίο έχει σίγουρα κάποια βαθύτερη προέλευση. Δεν υπάρχει κανένα πεπρωμένο.....

Η Ελλάδα αποτελεί την πρώτη χώρα στον κόσμο που κυβερνάται -πιλοτικά- από την ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!”


ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ;;;

 Σε οποιοσδήποτε μορφής καθεστώτος, απολυταρχικού, δημοκρατικού, ολιγαρχικού κλπ, δεν μπορεί να λειτουργήσει τίποτα χωρίς την ύπαρξη του κράτους!! Σήμερα στην Ελλάδα επιχειρείται για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας η εφαρμογή ενός λειτουργικού συστήματος στο οποίο η έννοια «κράτος» δεν έχει υπόσταση. Δηλαδή κάθε μορφή δημόσιας υπηρεσίας, σε κρατικό, περιφερικό, νομαρχιακό, δημοτικό επίπεδο πρέπει να καταργηθεί και να απολυθούν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι.

Τα πάντα θα λειτουργούν μέσα από μια τράπεζα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης η οποία θα φροντίζει για την «ένταξη» στο σύστημα ενός πολίτη υπό πλήρη έλεγχο.....

Αίτηση για άδεια οπλοφορίας από τον Ηλία Κασιδιάρη.....μήπως κάποιοι δεν θα πατάνε στην βουλή πλέον??!!!


Στη ΓΑΔΑ πήγε την Τρίτη ο Ηλίας Κασιδιάρης, εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής και κατέθεσε αίτηση για άδεια οπλοφορίας. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, είχε καταθέσει αίτηση για άδεια οπλοφορίας, μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου όταν και είχε εκλεγεί βουλευτής.

Την Τρίτη το πρωί βρέθηκε στη ΓΑΔΑ συνοδευόμενος από δύο ακόμα πολίτες, ίσως προσωπική φρουρά, και κατευθύνθηκε προς τον έκτο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία της αίτησής του, για να φέρει νόμιμα το όπλο του.
Αυτόπτες μάρτυρες θέλουν να είχε μαζί του και έναν ιερέα.
Άλλα δύο μέλη της Χρυσής Αυγής έχουν καταθέσει ανάλογη αίτηση για άδεια οπλοφορίας.
http://greeknation.blogspot.gr

Δείτε τι απάντηση έδωσε ο Υπουργός Άμυνας του Καναδά σε υπερευαίσθητη πολίτη...για τους λαθρομετανάστες!!! Συγκλονιστικό!!! Αφιερωμένο στον Τσίπρα,Παπαρήγα και λοιπούς φίλους των λαθρομεταναστών!!!!


Η ίδια απάντηση παρακαλούμε να δίνεται άμεσα και έμπρακτα στους “ανθρωπιστές” της Ελλάδας, προκειμένου να αποδεικνύουν το μεγαλείο ψυχής που διαθέτουν. Όχι μόνο στα λόγια…Ίσως είναι η λύση στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα. Όλοι αυτοί που διαδηλώνουν και συμπαραστέκονται ενεργά υπέρ των παρανόμως εισερχομένων και παραμενόντων στην Ελλάδα μεταναστών, θα πρέπει να αποδείξουν ενεργά και στην πράξη το ενδιαφέρον για αυτούς. Η λύση έρχεται από τον Καναδά και δείτε γιατί.

Μια ελευθερόφρων Καναδή κυρία, έγραψε πολλές επιστολές προς την Καναδική κυβέρνηση, διαμαρτυρόμενη για την αντιμετώπιση των αιχμάλωτων ανταρτών (τρομοκρατών) που κρατούνται
στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Σωφρονιστικού Συστήματος στο Αφγανιστάν. Απαίτησε δε μια απάντηση στις επιστολές της και τελικα έλαβε την ακόλουθη απάντηση από τον ίδιο Υπουργό Άμυνας του Καναδά:

Αγαπητή ενδιαφερόμενη συμπολίτισσα,.....

Όλοι γνώριζαν την CIA, ποιος όμως γνώριζε την NSA;


Tι σχέση έχει η τρέλα και η παραφροσύνη με τις τεχνολογίες ελέγχου, τον κόσμο της πληροφορίας και τα media, σε έναν κόσμο όπου το ζητούμενο είναι η θέληση να ελέγχονται και να ορίζονται τα πάντα; Στην αριστουργηματική ταινία του 1974 με τίτλο Η συνομιλία, ο Φράνσις Φορντ Κόπολα σκηνοθετεί τον Τζιν Χάκμαν στο ρόλο ενός, μυστικοπαθούς σε βαθμό παράνοιας, κορυφαίου ειδικού στις ηχητικές παρακολουθήσεις και υποκλοπές, ο οποίος αν και συμπεριφέρεται ως ψυχρός επαγγελματίας, ωστόσο κατατρύχεται από ενοχές οφειλόμενες σε προηγούμενη «δουλειά» του που κατέληξε στη δολοφονία τριών ατόμων.....

Γιατρέ μου θέλω να σκοτώσω Πολιτικό...


γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

- Μάλιστα...κάποιον συγκεκριμένο; Έχετε κάποια ιδιαίτερη προτίμηση;

- Όχι ιδιαίτερα...όλοι την ίδια μούρη έχουν...συγγνώμην, θέλω να πω τις ίδιες ευθύνες...το ίδιο εγκληματίες είναι...

- Σκέφτεστε μήπως κάποια ιδιαίτερη μέθοδο;

- Μπαα...αρκεί να ξεκουμπιστούν...

- Αν αυτός είναι ο στόχος, γιατί σκέφτεστε τη θανάτωσή τους και όχι, ας πούμε, μια εξορία;

- Τι λες γιατρέ μου; Ακόμη κι αν βρεθεί κάποιος να τον στείλει εξορία – που δεν πρόκειται - θα ξαναγυρίσει χειρότερος.....

Πάτερ Παίσιος..."το κακό θα φαγωθεί από μόνο του.. ο διάβολος δεν φέρνει ομόνοια... διχόνοια φέρνει" ! Επί 2,5 ώρες οι δύο "βαρώνοι" Μιχ. Χρυσοχοΐδης και Α.Λοβέρδος κυριολεκτικά βριζόντουσαν και παραλίγο να πιαστούν στα χέρια (!) με τον Ε.Βενιζέλο


Προοίμιο διάσπασης στο ΠΑΣΟΚ ή αμφισβήτησης στην πράξη του ηγετικού ρόλου του Ε.Βενιζέλου αποτελούν τα όσα εξελίχθηκαν στην σύσκεψη των επτά κορυφαίων στελεχών με τον Ευ. Βενιζέλο, για την οποία σας ενημερώσαμε από ενωρίς το μεσημέρι. Επί 2,5 ώρες οι δύο "βαρώνοι" Μιχ. Χρυσοχοΐδης και Α.Λοβέρδος κυριολεκτικά βριζόντουσαν και παραλίγο να πιαστούν στα χέρια (!) με τον Ε.Βενιζέλο, ο οποίος επ'ουδενί δεν ήθελε να τους κάνει υπουργούς.....