Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Βρε άϊ σιχτιρ!


Η "ευχή" πάει στον διοικητή του ΟΓΑ και σε όλους τους "συναδελφους" του πολιτικούς και τραπεζίτες, οι οποίοι μας λένε ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι οι Έλληνες Ορθόδοξοι (στην συντριπτικώτατη πλειοψηφία τους) συνταξιούχοι, θα πρέπει να κάνουν λίγο υπομονή  μιας και η καταβολή της σύνταξής τους θα καθυστερήσει εξ αιτίας της αργίας του Πάσχα  των καθολικών.

"Είναι μια ειδική αργία, αργία διατραπεζικών συστημάτων που ακουμπάει στο Πάσχα των καθολικών, εξ ου και θα καθυστερήσει τρεις μέρες η καταβολή των συντάξεων ΟΓΑ και ΟΑΕΕ".

Δηλαδή τι λέει ο άνθρωπος.

Ότι ο συνταξιούχος του ΟΓΑ στην Άνω Βλαχοκερασιά δεν θα πάρει εγκαίρως την σύνταξή του επειδή τα διατραπεζικά συστήματα της ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ Ελλάδας, γιορτάζουν το Πάσχα των καθολικών.

Φαντασθείτε τι θα γινόταν αν ένας συνταξιούχος καρδινάλιος πήγαινε στο ΑΤΜ του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό να πάρει τη ...σύνταξή του και του εμφανιζόταν στην οθόνη  το μήνυμα: "Λυπούμεθα, το διατραπεζικό σύστημα δεν λειτουργεί εξ αιτίας της αργίας  του Ορθόδοξου Πάσχα"...

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Παιδί μου …


Μπορεί να μην με γνωρίζεις, αλλά εγώ ξέρω τα πάντα για σένα…. Ψαλμοί 139:1

Γνωρίζω πότε είσαι καθιστός και πότε όρθιος…. Ψαλμοί 139:2 Ξέρω κάθε βήμα σου… Ψαλμοί 139:3

Ακόμη και οι τρίχες του κεφαλιού σου είναι μετρημένες… Ματθαίος 10: 29-31

Γιατί φτιάχτηκες κατ’ εικόνα μου… Γένεσις 1:27

Μέσα σ’εμένα ζεις, κινείσαι και υπάρχεις…Πράξεις 17:28

Σε γνώριζα πριν ακόμη διαμορφωθείς στην μήτρα της μητέρας σου…Ιερεμίας 1:4-5

Σε διάλεξα όταν σχεδίαζα την δημιουργία… Εφεσίους 1:11-12

Δεν ήσουν ένα λάθος…. Ψαλμοί 139:15-16

Γιατί όλες οι μέρες σου είναι γραμμένες στο βιβλίο μου…. Ψαλμοί 139:15-16......


4 μύθοι για τις μπαταρίες που θα πρέπει να ξεχάσεις!


Είτε είσαι νέος στην τεχνολογία, είτε πωρωμένος gadgetάκιας, ενίοτε φτάνει στα χέρια σου μια συσκευή (music player, φωτ. μηχανή, κινητό, tablet, laptop, ultrabook, κλπ.) η οποία είναι εξοπλισμένη κατά 99,99% με μπαταρία Ιόντων Λιθίου (Lithium Ion).

Παρακάτω θα διαβάσεις 4 μύθους για αυτές τις μπαταρίες, τους οποίους ακούς κάθε φορά που αγοράζεις συσκευή, αλλά στην πραγματικότητα είναι κατάλοιπα από την εποχή του Νώε (δηλαδή του Nokia με την εξωτερική κεραία).

Μύθος Νο1:....

ΡΩΣΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΒΔΑ
ΤΟ 2013 Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟ ΕΘΝΟΣ!


Ο αρθρογράφος της ρωσικής εφημερίδας στις αρχές του 2012 επιχείρησε μια πρόβλεψη για διάφορες χώρες του κόσμου, μεταξύ των οποίων και για την Τουρκία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, λίγα είναι τα «ψωμιά» της Τουρκικής Δημοκρατίας που ίδρυσε ο Κεμάλ Ατατούρκ, καθώς τα νεοθωμανικά σχέδια των Ερντογάν και Νταβούτογλου δεν πρόκειται να υλοποιηθούν.

«Αυτός ο χρόνος θα φέρει την Τουρκία στον τελευταίο της πόλεμο. Στην κυβέρνηση θα συνεχίσει να βρίσκεται ο ισλαμιστής δημαγωγός Ερντογάν...

Σαν σήμερα 30 Μαρτίου 1822 η Χίος πνίγηκε στο αίμα.


Εκατόν δεκαπέντε χιλιάδες άνθρωποι χάθηκαν, δολοφονήθηκαν, ξεριζώθηκαν... Άνδρες, γυναίκες, παιδιά. Το αίμα έτρεχε ποτάμι, μέχρι τη θάλασσα.

Το γαλάζιο του νερού βάφτηκε κόκκινο. Ουρλιαχτά, θάνατος, απόγνωση. Καμμένη γη.

Χωριά ολόκληρα πυρπολήθηκαν. Μητέρες μέσα στους καπνούς ψάχνουν να βρουν τα παιδιά τους. Τα πρόσωπα τους μαύρα από τις στάχτες. Βλέμμα θολό. Το βλέμμα της τρέλας. Που να κρυφτούν; Δεν ξέρουν. Τούρκοι παντού. Αγρίμια. Δολοφονούν, βιάζουν.
Κατακόκκινοι βαμμένοι από το αίμα των αθώων θυμάτων τους συνεχίζουν να σκοτώνουν όποιον βρουν στο διάβα τους.

Η Χίος πεθαίνει... 30 Μαρτίου 1822.

 ΔΕΙΤΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ>>....


Νοσοκομείο Ρίου
67.000 ευρώ για τηλέφωνα ... σε μέντιουμ κ.λ.π.!


Αστρονομικά ποσά ύψους… 67.000 ευρώ πλήρωνε η διοίκηση του νοσοκομείου του Ρίο, επειδή, όπως αποκαλύφθηκε οι υπάλληλοι τηλεφωνούσαν σε μέντιουμ και μελλοντολόγους! Υπό κανονικές συνθήκες το νοσοκομείο πλήρωνε γύρω στα...
10.000 ευρώ. Αυτή ήταν και η αιτία που ο διοικητής διέταξε έρευνα για τα υπέρογκα ποσά που ξαφνικά άρχισαν να εμφανίζονται.

Όπως αποδείχτηκε ο υπάλληλος που έπαιρνε τηλέφωνα είχε μεγάλο άγχος για το μέλλον τους και για αυτό είχαν μιλήσει συνολικά γύρω στις… 360 ώρες σε διάστημα 2 μηνών με μέντιουμ....

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ! (Video)

Αγιορείτες Γέροντες, λένε πως ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς είναι ο Άγιος Ιωάννης Δούκας Βατάτζης ο Ελεήμων, ο Αυτοκράτορας δηλαδή Νικαίας, ο οποίος βρέθηκε παντελώς άφθαρτος στον τάφο του στην Μικρασία, τόσο ο ίδιος, όσο και τα βασιλικά του ενδύματα!

 Όμως με τις αλώσεις των Φράγκων και των Τούρκων, χάθηκαν τα ίχνη του αγίου άφθαρτου και ολόσωμου λειψάνου, το οποίο βρίσκεται όπως φαίνεται στην Κωνσταντινούπολη, κεκρυμμένο, σε μυστικό σπήλαιο, τοοποίο γνωρίζουν μόνο λίγοι κρυπτοχριστιανοί, που φυλούν το ιερό μυστικό για αιώνες, αναμένοντας την έγερση του μαρμαρωμένου!....


Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΑΜΕΡΙΚΗΣ – δεκαετία 1950.....

Την πρώτη βάσιμη και αξιόπιστη μαρτυρία την έχουμε δια στόματος του μεγάλου Γέροντος Εφραίμ της Αμερικής, τέως Καθηγουμένου της Ι. Μ. Φιλοθέου Αγίου Όρους, ο οποίος έχει διηγηθεί ότι την πληροφορία για την ύπαρξη του Ιωάννη, τους την μετέφερε πριν το 1955 στο Άγιον Όρος ο Αρχιερεύς Ιερόθεος εκ Μικρασίας, ο οποίος μάλιστα τον είχε χειροτονήσει! Αυτός ο Αρχιερέας Ιερόθεος τους είπε πως είχε δει με τα ίδια του τα μάτια τον κοιμώμενο Βασιλέα Ιωάννη.....

ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ!!
ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!


Τοῦ Μοναχοῦ Ἀβραὰμ Ἁγιορείτου

 Ἕνας ἀπὸ τοὺς βασικότερους ἐξωτερικοὺς προαιώνιους ἐχθρούς του Ἑλληνισμοῦ καὶ τῆς Ὀρθοδοξίας εἶναι ὁ Σιωνισμός, τὸ πρωτοπαλίκαρο τοῦ Σατανᾶ, ποὺ ἀφοῦ ἐξετέλεσε τὸ μεγαλύτερο ἔγκλημα τῶν αἰώνων καὶ ἐσταύρωσε τὸν Θεάνθρωπο Ἰησοῦ (ὡς ἄνθρωπο), αὐτὴ ἡ συναγωγὴ τοῦ διαβόλου ἐπέσυρε τὴν κατάρα ὅλου του ἀνθρωπίνου γένους πάνω στὰ κεφάλια τους καὶ τὰ κεφάλια τῶν παιδιῶν τους, σὲ ὅλες τὶς γενεὲς ως καὶ τὴν συντέλεια.

Αὐτοὶ ἀπὸ τότε ἦταν καὶ εἶναι διῶκτες τοῦ Χριστιανισμοῦ ἔμμεσα καὶ ἄμεσα, πληρώνοντας ἢ διαβάλοντας τοὺς χριστιανιανοὺς στοὺς ἑκάστοτε εἰδολωλάτρες ἄρχοντες καὶ κατόπιν ὅταν ἐπεκράτησε καὶ ἑδραιώθηκε ὁ Χριστιανισμὸς μὲ...διεισδύσεις σὲ διάφορα κέντρα ἐπιρροῆς μὲ διαβολὲς καὶ συνωμοσίες. Αὐτὰ τὰ ὄργανα τοῦ σκότους πολεμοῦν ἐδῶ καὶ δύο χιλιάδες χρόνια τους πιστούς του Ἰησοῦ Χριστοῦ, τοῦ Θεανθρώπου. Πίσω ἀπὸ κάθε ἐθνικὴ συμφορὰ αὐτοὺς θὰ συναντήσουμε. Στὸ παρελθὸν χρησιμοποίησαν τοὺς Ἐγγλέζους, σήμερα τοὺς Ἀμερικανοὺς ποὺ εἶναι ὑποχείριά τους....

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟΥΝ...ΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ;


ΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ;

Αυτό που βλεπω από πολλές πληροφορίες σαν συμπέρασμα:
Είναι ότι κάποιο συγκροτημένο εβραικό – μασονικό υπόγειο κίνημα (ιλλουμινάτι) ξεκίνησε το 1776 στην Βαυαρία. Τους κατάλαβαν και υποτίθεται διαλύθηκαν, όπου φαίνεται να συγκεντρώνονται στην μεγάλη στοά της Γαλίας το 1780. Στην συνέχεια στην Ελβετία όπου και φαινεται να συντάσσονται τα «πρωτόκολλα των σοφών της Σιών».**

Αργότερα τους συναντάμε στην Αμερική ν αναλαμβάνουν τα ηνία από την δημιουργία του κρατους και ν αφήνουν τα σύμβολα τους πάνω στο νόμισμα.....

Ένα αποκαλυπτικό βίντεο για τα εμφιαλωμένα νερά..Μάθετε τι πίνετε..

Σύμφωνα με έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), το εξασθενές χρώμιο που βρέθηκε σε εμφιαλωμένα ελληνικά νερά,αναγνωρίζεται ως καρκινογόνο για τον άνθρωπο.

Στη χώρα μας η επικίνδυνη τοξική ουσία έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής στα νερά περιοχών όπως η κοιλάδα του Ασωπού στη Βοιωτία, η Μεσσαπία στην κεντρική Εύβοια και η Νοτιοανατολική Θεσσαλία.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο για την παγκόσμια βιομηχανία εμφιαλωμένων νερών..


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!
ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΤΩΝ ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ!!!


Σύμφωνα με αναγνώστη του ΕΛΛΑΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, Η Eurobank (φανταζόμαστε και όλες οι εγχώριες τράπεζες), έχει αναρτήσει το παρακάτω μήνυμα στην σελίδα του e - banking της:

Ενημέρωση: H Παρασκευή 29.03.2013 και η Δευτέρα 01.04.2013 ορίζονται, σύμφωνα με νομοθετική ρύθμιση (άρθρο 11 του Νόμου 3336/20.04.2005), ως ειδικές αργίες για όλα τα πιστωτικά ιδρύματα, λόγω του Πάσχα των Διαμαρτυρομένων/Καθολικών. Οι ημερομηνίες αυτές θα είναι εργάσιμες για το Προσωπικό της Τράπεζας, ωστόσο οι συναλλαγές που θα διενεργηθούν στις 29.03.2013 και 01.04.2013 θα έχουν λογιστική ισχύ στις 02.04.2013.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΤΩΝ ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ!!!

Για να το κάνουμε λιανά:....

Το πάθημα του Τούρκου.


Μια νέα οσιακή μορφή από τα Φάρασα της Καππαδοκίας, γνωστή στην πατρίδα του με την προσωνυμία "Χατζεφεντής", είναι ο όσιος Αρσένιος ο Καππαδόκης (1840-1924).

Οι Φαρασιώτες διηγούνται πολλά θαυμαστά γεγονότα, που σχετίζονται με τον όσιο.

Κάποτε στα Φάρασα, τη μέρα της Αναστάσεως, μπήκε ένας Τούρκος λήσταρχος στην εκκλησία, την ώρα που τελούσε ο όσιος τη θεία λειτουργία.

Μόλις είδε τον Τούρκο αρματωμένο και αδιάντροπο μέσα στο ναό, τον ειδοποίησε να φύγει αμέσως. Εκείνος όμως δεν έδωσε σημασία.

Ο όσιος συνέχισε ατάραχος τη θεία λειτουργία.

Όταν βγήκε για τη μεγάλη είσοδο, τον είδε ο Τούρκος να μην πατάει στη γη, αλλά να περπατάει στον αέρα. Βλέποντας αυτό το θαύμα, άρχισε να τρέμει.

 Έκανε να φύγει, μα δεν μπορούσε, γιατί ένιωθε δεμένος μ' ένα αόρατο σχοινί....

«Μαγικός» χορός μπερδεύει μυαλό και μάτια!

Εκπαιδευμένα ποντίκια εκτελούν απίθανα τρικ!


Μια «εξωγήινη» κόκκινη… έρημος!


Η έρημος Simpson -ή κοινώς Red Sand Desert (Κόκκινη Έρημος)- βρίσκεται στο Κουίνσλαντ της κεντρικής Αυστραλίας και είναι η τέταρτη μεγαλύτερη έρημος του κόσμου, γνωστή για το εξωγήινο τοπίο της, το οποίο δημιουργείται εξαιτίας του εντυπωσιακού κόκκινου χρώματός της!

Με έκταση πάνω από 176.500 τετραγωνικά χιλιόμετρα, διαθέτει ορισμένους από τους μεγαλύτερους αμμόλοφους στη Γη εκ των οποίων ο γνωστότερος και πιο δημοφιλής είναι ο Big Red, το ύψος του οποίου φτάνει τα 40 μέτρα.
Άνυδρο τοπίο, με ελάχιστη βλάστηση, σκληρές συνθήκες ζωής  και απίθανο κόκκινο χρώμα δημιουργούν ένα εξωπραγματικό σκηνικό, το οποίο μοιάζει να έχει βγει από κάποια κινηματογραφική ταινία.
Άλλωστε στους «κόλπους» της έχουν γυριστεί κατά καιρούς διάφορες σκηνές από γνωστά φιλμ του Χόλιγουντ, ενώ διακρίνεται στις προτιμήσεις όσων λατρεύουν τις ειδικές διαδρομές στην άμμο. Επιπλέον, επαγγελματίες ή ερασιτέχνες φωτογράφοι τη βάζουν πρώτη στη λίστα των επιλογών τους.

Και νομίζω οι λόγοι είναι προφανείς...

Παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες.....


Η εικόνα της Παναγίας ´´Αξιον Εστί´´ Ευωδιάζει εδώ και τρεις ημέρες. Το διαπίστωσε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.


Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Αυτά κύριοι του ΓΕΑ τι είναι; Μήπως ήταν μεθυσμένος ο πιλότος;


Αναφέρει η ανακοίνωση του ΓΕΑ...

"Τα λευκά ίχνη που παρατηρούνται και ενδεχόμενα προκαλούν ανησυχία, αποτελούνται από νερό υπό τη μορφή σταγονιδίων ή μικροσκοπικών παγοκρυστάλλων και οφείλονται στη συμπύκνωση των υδρατμών, που περιέχονται στα καυσαέρια των πολιτικών αεροσκαφών τα οποία κινούνται σε αεροδιαδρόμους άνωθεν της χώρας μας."

ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ; ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΥΔΡΑΤΜΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ;
ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΠΙΕΙ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ Η ΜΗΠΩΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ;
ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ ΠΙΑ ΟΥΤΕ ΜΑΡΟΥΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΤΕΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΣΑΣ!
ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ..
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ..
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ..
ΜΗ ΓΙΝΕΣΤΕ ΑΛΛΟ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ..!!  ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ!!!


Δείτε κι άλλες φώτο...

O ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΚΡΗΜΝΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ROTHSCHILD
"ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΝ"


ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ

Ο David baron de Rothschild σηκώθηκε βαρύθυμος εκείνο το πρωί, ζήτησε έναν δυνατό καφέ και τηλεφώνησε στον σύμβουλό του επί ιστορικών θεμάτων.

Κάθισε στην παραλιακή βεράντα της έπαυλής του, που έμοιαζε με τον Παρθενώνα μεταμορφωμένο σε μικρό άλσος, αλλά ήταν εξαιρετικά νευρικός.

Τα μάτια του ήταν κόκκινα από την αϋπνία και το χέρι του έτρεμε βαστώντας το φλυτζάνι του καφέ.

Όταν επιτέλους ο σύμβουλός του κατέφθασε, πετάχτηκε από την αναπαυτική πολυθρόνα του και μή περιμένοντάς τον να καθήσει τον ρώτησε με αγωνία :
"Τί ξέρεις για τον ασπρομάλλη,τον πρώτο κυβερνήτη της Ελλάδας, δεν ξέρω κάν το όνομά του, είναι αλήθεια ότι είχε προειδοποιήσει τον Μέτερνιχ;"
O Jacob Strauss τον κοίταξε παραξενεμένος, σήκωσε (όπως συνήθιζε) τα φρύδια του και μετά από μια παύση τον ρώτησε:
" Μιλάμε για τον Καποδίστρια;"....

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
Κύπρος: Εν μέσω πανικού διέγραψαν δάνεια πολιτικών!


Το διαδικτυακό Δελτίο Ειδήσεων της Κύπρου αποκάλυψε τη λίστα των πολιτικών, των συγγενών τους και συνδικαλιστών στους οποίους διεγράφη ολόκληρο ή μέρος δανείου που είχαν λάβει από δύο υπό κατάρρευση τράπεζες Λαϊκή και Κύπρου.

Στο Δελτίο Ειδήσεων παρουσιάστηκε η λίστα με τα αρχικά ονόματα, τα ποσά που έχουν διαγραφεί και το πότε συνέβη αυτό.

Πρόκειται για 19 ονόματα στην Λαϊκή τράπεζα και στην τράπεζα Κύπρου....

ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ
Ελευθερώθηκε ο Ρούμπι - Γλύτωσε την ευθανασία


Ο πασίγνωστος -πλέον- σκύλος, ο οποίος όποτε έβλεπε τους ανθρώπους της τρόικας, πήγαινε κοντά τους και τους γάβγιζε, μετά από «σωφρονισμό» ολίγων ημερών σε κέντρο του Δήμου Αθηναίων στα Μέγαρα, αφέθηκε ελεύθερος για να επιστρέψει στην Αθήνα. Μάλιστα, υπήρξαν και καταγγελίες πολιτών που ανέφεραν ότι ο Ρούμπι γλίτωσε την ευθανασία την τελευταία στιγμή, μετά από τον θόρυβο που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά του.

Η είδηση ότι ο «αντι-μνημονιακός» σκύλος θα αφεθεί ελεύθερος, έγινε γνωστή και μέσα από το λογαριασμό που διατηρεί η Δημαρχία της Αθήνας στο Twitter: «Σκυλιά που δαγκώνουν πρέπει να παρακολουθούνται επί δεκαπενθήμερο. Αν είναι καλά επιστρέφουν στην πόλη. Αυτό προβλέπει ο νόμος. Μετά τη σημερινή συνεδρίαση του 5μελούς συμβουλίου του προγράμματος, θα επιστρέψουν στην πόλη, όπως προβλέπεται από τον νόμο»...

ΝΤΡΟΠΗ
ΠΑΡΕΛΑΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ
Άναυδοι έμειναν οι πολίτες που παρακολούθησαν στο Νέο Ηράκλειο την παρέλαση για τον εορτασμό της εθνικής μας επετείου


Άναυδοι έμειναν οι πολίτες που παρακολούθησαν στο Νέο Ηράκλειο την παρέλαση για τον εορτασμό της εθνικής μας επετείου.

Στο τέλος της παρέλασης, αφού είχαν περάσει τα μαθητικά τμήματα, οι σύλλογοι και οι οργανώσεις, έκαναν την εμφάνισή τους μέλη της Στοάς ΔΙΟΝΥΣΟΣ της Grande Oriente Universal Greece. Με επικεφαλής τον Α. Τσιπίδη, οι μασόνοι παρέλασαν με πλήρη Τεκτονική περιβολή. Σημεοώνεται πως είναι η πρώτη φορά που στην χώρα μας Τεκτονική Δύναμη εμφανίζεται σε παρέλαση.

Πηγή

O Gerald Celente και ο Max Keiser για την Κύπρο


Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ EUROGROUP
Προ ανθρωπιστικής - επισιτιστικής κρίσης η Κύπρoς: Τελειώνουν τα τρόφιμα


Προς ανθρωπιστική κρίση κολοσσιαίων διαστάσεων οδεύει η Κύπρος καθώς η ανυπαρξία ρευστού στην αγορά έχει ως αποτέλεσμα την αναστολή κάθε είδους εισαγωγών τροφίμων προς τη Μεγαλόνησο ενώ οι ξένοι προμηθευτές ζητούν χρήμα και μόνο. Χρήμα που όμως δεν υπάρχει.

Οι αποθήκες των super market έχουν ήδη αδειάσει και δεν ανανεώνονται με αποτέλεσμα οι εταιρείες διανομής τροφίμων να μοιράζουν ληγμένα τρόφιμα δωρεάν προκειμένου  να μην υπάρξει άμεσα επισιτιστική κρίση....

YΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ
Το Βερολίνο και ο υποτακτικός Ντάισελμπλουμ τράβηξαν την περόνη της μεγάλης έκρηξης


Ο χοιροτρόφος πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Νταίσελμπλουμ που λειτουργεί προφανέστατα ως λαγός της Μέρκελ και του Σόιμπλε με τη δήλωση του περί ενδεχόμενης δήμευσης των καταθέσεων και σε άλλες χώρες της Ευρώπης πέραν της Κύπρου άνοιξε τους Ασκούς του Αιόλου αλλά και τράβηξε το νήμα για το ξήλωμα του πουλόβερ της Ευρωζώνης.

Η εμπιστοσύνη των καταθετών έχει χαθεί σε ολόκληρη την Ευρώπη που νοιώθουν τη δαμόκλειο σπάθη πάνω από τα χρήματα τους. Και το ερώτημα είναι, δεδομένου ότι σε καμία περίπτωση η δήλωση Νταίσελμπλουμ δεν ήταν τυχαία ή λανθασμένη, μήπως η Γερμανία έχει αποφασίσει να φύγει από την Ευρωζώνη και ενισχύει τη θέση της έναντι των άλλων Ευρωπαϊκών χωρών μαζεύοντας όλο το χρήμα;...

O ανοιχτός πλέον (οικονομικός) πόλεμος Ρωσίας-Γερμανίας θυμίζει άλλες εποχές που οδήγησαν σε εικόνες όπως αυτές στο σχετικό βίντεο, τις οποίες ας ευχηθούμε οτι δεν θα ζήσουμε ποτέ ξανά!


Ελληνίδα επιστήμονας η γυναίκα της χρονιάς στην Αγγλία!


Η Ελένη Αντωνιάδου αναδείχτηκε «γυναίκα της χρονιάς» και βραβεύτηκε σε ειδική τελετή, στο Λονδίνο, για το ερευνητικό της έργο στα "2013 FDM Everywoman In Technology Awards"...

Η Ελένη Αντωνιάδου ασχολείται με τις επιστήμες της ζωής, τις νανοεπιστήμες και την αναγεννητική ιατρική. Είναι από τους επιστήμονες που πιστεύουν ότι στο κοντινό μέλλον θα μπορούν να αναπτύσσονται ζωτικά όργανα από τα κύτταρα των ίδιων των ασθενών που χρειάζονται μοσχεύματα και τα οποία ο οργανισμός θα έχει λιγότερες πιθανότητες να απορρίψει.....

Μία ακόμα περίπτωση «εγκεφαλικά νεκρής» που ξύπνησε (μαρτυρία Ιατρού)


Η επιστήμη λέει ότι πέθανε, αλλά...

Παρέμβαση (προσωπική εμπειρία) του κ. Δημητρίου Ταντήλα, καθηγητή της Χειρουργικής του Α.Π.Θ., στην εκδήλωση* για την Ενημέρωση για τις Μεταμοσχεύσεις.


Πριν από δεκαπενταετία, εφημερεύων επιμελητής στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, είχαμε μια κοπέλα 19 χρονών, μετά από ατύχημα και ήταν εγκεφαλικά νεκρή. Την κρατήσαμε ένα μήνα, σαράντα μέρες
στον αναπνευστήρα και μετά, λοιπόν, κινητοποιήθηκε η ομάδα των μεταμοσχεύσεων για να πάρουν τα όργανα.....


Eλεύθεροι κατακτημένοι...
Διαβάστε το ήρεμα και προσεκτικά... αξίζει!


Δεν θα πω για τους άλλους. Λίγο με ενδιαφέρει η ποιότητα και η στάση τους σε τέτοιες στιγμές. Ούτε και περίμενα καλύτερη αντιμετώπιση. Όσο και να τους βρίσω, χαϊδεύω τα αυτιά μας και τίποτα δεν αλλάζει. Θα πω για εμάς, και συγχωρήστε με:

Έρχεται η μέρα που η μάσκα τραβιέται βίαια. Η μέρα που το αληθινό μας πρόσωπο φανερώνεται, θέλουμε-δεν θέλουμε, αφτιασίδωτο και τρομακτικά αληθινό. Πρέπει να το κοιτάξουμε, είναι θέμα ζωής και θανάτου. Πρέπει να το ρωτήσουμε, να μας πει ποιοι είμαστε. Γιατί μόνο αυτό γνωρίζει.

Γυρνάμε απότομα, για να αντικρίσουμε μια τρύπα στον καθρέφτη. Πού απουσιάζει το πρόσωπό μας; Το ξεχάσαμε σε μικρά, ταπεινά, εγκαταλελειμμένα σπίτια, στη σκόνη χαμηλών, πλίνθινων ερειπίων, στους τάφους αγράμματων, ακατέργαστα σοφών παππούδων. Εκεί αφήσαμε θαμμένες τις αληθινές καλημέρες, τη συγκίνηση των στίχων, την αλληλεγγύη των ανθρώπων και ότι πολύτιμο δεν μετριέται σε χρήμα. Έκτοτε, προχωρήσαμε στον «σύγχρονο κόσμο» απρόσωποι, γυμνοί, παλεύοντας να κρατήσουμε το νήμα της ύπαρξής μας άκοπο, μέσα σε εποχές δύσκολες, μέσα σε ένα τοπίο που δεν μας μοιάζει....

Με ένα στρατό από Ράμπο θα ανοίξουν οι κυπριακές τράπεζες. Η G4S αναλαμβάνει δράση!


Kι ενώ ο Πολ Κρούγκμαν στο blog του στους NYTimes κάνει λόγο για έξοδο από το ευρώ,  (η οποία τεχνικά μπορεί να υλοποιηθεί εάν παραμείνουν για μερικές μέρες ακόμη κλειστές οι κυπριακές τράπεζες) στην Κύπρο ετοιμάζονται να αναλάβουν δράση οι Ράμπο για να ανοίξουν οι τράπεζες!

Η εταιρεία G4S, o μεγαλύτερος διεθνής όμιλος εταιρειών παροχής λύσεων ασφαλείας, ειδικευμένος να αναλαμβάνει επιχειρηματικές δραστηριότητες όπου οι κίνδυνοι σε ασφάλεια και προστασία θεωρούνται απειλές στρατηγικής σημασίας, θα αναλάβει την προστασία των τραπεζών στην Κύπρο την Πέμπτη όταν αυτές θα ανοίξουν....

Crimenet
Bάζουν μπροστά την ΕΥΠ για να μαντρώσουν τον Παπανδρέου!


Ξαφνικά ο άσχετος περί τα ηλεκτρονικά Διώτης «πλάκωσε» τις εκτυπώσεις και πήγε στη Βουλή φορτωμένος με e-mails.

Από τα στοιχεία που κατέθεσε στην προανακριτική επιτροπή ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, δημιουργούνται ερωτήματα για τον ρόλο της ΕΥΠ στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Συγκεκριμένα κατέθεσε την ηλεκτρονική αλληλογραφία που είχε με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου στις 7 Ιουλίου του 2011, όταν ήδη είχε αποχωρήσει από το υπουργείο οικονομικών και είχε αναλάβει το υπουργείο Περιβάλλοντος...

Αρνούνται να κουρευτούν Έλληνες και ξένοι ολιγάρχες. Κινδυνεύουν οι καταθέσεις κάτω από τις 100.000!


Σοκ προκαλεί το άκουσμα της είδησης που θέλει τις κυπριακές τράπεζες κλειστές ως την Πέμπτη, ενώ πολλοί υποστηρίζουν ότι δεν θα ανοίξουν καν μέσα στην βδομάδα! Η αμηχανία (αλλά και οι πιέσεις που δέχεται) της κυπριακής κυβέρνησης ανατανακλάται σ΄αυτή την απόφαση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "Κουρδιστού Πορτοκαλιού" μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, αλλά και Έλληνες επιχειρηματίες που διατηρούν τους εταιρικούς λογαριασμούς τους στις κυπριακές τράπεζες αρνούνται να συμμετάσχουν στο κούρεμα και πιέζουν με κάθε τρόπο να εξαιρεθούν. Το ίδιο και οι Ρώσοι αλλά και οι ξένοι ολιγάρχες ανάμεσά τους, Γερμανοί, Άγγλοι, Αμερινκανοί, Ισραηλινοί, Βρετανοί και φυσικά οι Ρώσοι....

Μέρκελ-Σόιμπλε παίρνουν πίσω τα 540 δις ευρώ που δάνεισαν οι γερμανικές τράπεζες και επιστρέφουν στο μάρκο!


Πλησιάζει το τέλος της ανήθικης νομισματικής ένωσης γράφει ο W. Munchau  στους Financial Times και δεν εννοεί τίποτε λιγότερο από τους τίτλους τέλους της Ευρωζώνης.

“Τους τελευταίους οχτώ μήνες πριν ξεσπάσει η κυπριακή κρίση, πολλοί μου υπενθύμιζαν συχνά, αρκετές φορές με ένα μειδίαμα, μια πρόβλεψη που είχα κάνει στα τέλη του Νοεμβρίου του 2011.

Σε αυτές εδώ τις σελίδες, είχα διακηρύξει ότι οι ηγέτες της ευρωζώνης έχουν 10 μέρες να σώσουν το ευρώ. Πιστεύω εδώ και καιρό ότι είναι αδύνατο για τη Γερμανία, τη Φινλανδία και την Ολλανδία να είναι μαζί σε μια νομισματική ένωση με την Κύπρο, την Ελλάδα και την Πορτογαλία. Είτε οι δύο πλευρές θα συμφωνήσουν να προσαρμοστούν με πιο συμμετρικό τρόπο, πολιτικά και οικονομικά ή το πείραμα αυτό θα λάβει τέλος....

Αφανίζουν την Ελληνορθοδοξία στη Συρία!


«Σκοτώνουν ανθρώπους. Δεν τους ενδιαφέρουν οι ανθρώπινες ζωές». Με αυτά τα δραματικά λόγια περιγράφει την κατάσταση στη Συρία ο Μητροπολίτης Λουκάς, ο οποίος υπηρετεί στο Πατριαρχείο Αντιοχείας.

Ο Μητροπολίτης, σε συνέντευξή του, αποκαλύπτει τον διωγμό που υφίστανται οι Ελληνορθόδοι της περιοχής, από τότε που ξέσπασε η εξέγερση κατά του καθεστώτος του Μπασάρ Αλ Άσαντ.
Ειδικά στην πόλη Χομς, έχει συντελεστεί ήδη σφαγή εκατοντάδων χριστιανών από τους αντικαθεστωτικούς της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, ενώ δεκάδες είναι και οι περιπτώσεις βιασμών....

Βόμβα Φώσκολου
Ο Σαμαράς έχει κεφαλαιοποιήσει τα αποθέματα υδρογονονθράκων;;


Στην βουλή το σκάνδαλο κλοπής ρεύματος που φέρεται να γινόταν από το Mega, με ερωτήσεις από τον Ν. Νικολόπουλο!

Τρεις ερωτήσεις κατατέθηκαν στη Βουλή από τον ανεξάρτητο Βουλευτή Ν. Νικολόπουλο με αφορμή την καταγγελία, που προέκυψε από έλεγχο τεχνικών της ΔΕΗ, ότι το MEGA έκλεβε ρεύμα για τον πομπό του στον Υμηττό!

Οι ερωτήσεις απευθύνονται στους Υπουργούς Δικαιοσύνης, Ανάπτυξης και Οικονομικών. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με έγγραφο της ΔΕΔΔΗΕ μετά από έλεγχο που διεξήχθη στης 12/12/12 τεχνικοί της ΔΕΗ του Τομέα Τεχνικών Εργασιών Δικτύου διαπίστωσαν ότι η εταιρεία «Τηλέτυπος» στην οποία ανήκει το τηλεοπτικό κανάλι MEGA προχωρούσε σε… ρευματοκλοπή ζημιώνοντας τεράστια ποσά την ΔΕΗ και κατ’ επέκταση το ελληνικό δημόσιο....

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗ MILLIYET
Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Το HAARP και η «ακτίνα θανάτου» του Tesla


Αναδυόμενες αποδείξεις από την ενοχλητική χρήση του HAARP ως όπλο. Ο βραζιλιάνος φυσικός, Δρ Fran De Aquino, δήλωσε πρόσφατα ότι το δίκτυο του HAARP είναι πλήρως λειτουργικό και δεν είναι μόνο σε θέση να αλλάξει τα γεωφυσικά γεγονότα: μπορεί επίσης να επηρεάσει και το χωροχρονικό συνεχές.

Τα ραδιοκύματα του HAARP μπορεί να διαμορφωθούν και να απευθύνονται σε κάθε στόχο στον πλανήτη: Η τεχνολογία του HAARP βασίζεται στον θρυλικό εφευρέτη και επιστήμονας Nikola Tesla που εργάστηκε για δεκαετίες σε μια επαναστατική τεχνολογία που ονομάζεται «teleforce», μια ισχυρή δέσμη η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, θα άλλαζε για πάντα τη στρατηγική του πολέμου....

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Η ΡΩΣΙΑ


Αυτό συμφέρει τον ΠΟΥΤΙΝ, να μην βοηθήσει.

ΕΞΗΓΩ:

Όταν ο ΠΟΥΤΙΝ ανέβηκε στην ΕΞΟΥΣΙΑ αυτοί που αντιμετώπισε ήταν οι ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ. Αυτοί οι μεγιστάνες είναι η λεγόμενοι ΡΩΣΙΚΗ ΜΑΦΙΑ.

Όλοι;

Όχι όλοι αλλά οι περισσότεροι από αυτούς. Αυτοί λοιπόν για να έχουν οικονομική δύναμη έχουν τα χρήματά τους εκτός ΡΩΣΙΑΣ και ένα από τα μέρη αυτά που έχουν τα κεφάλαιά τους είναι Η ΚΥΠΡΟΣ.

Αυτοί οι ΡΩΣΟΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ λοιπόν έχουν χρηματοδοτήσει πολλές φορές την ΡΩΣΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ και επομένως είναι ένα αγκάθι στα πλευρά του ΠΟΥΤΙΝ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ;....

Απόρρητο έγγραφο του 1974 δικαιολογεί την σημερινή μας κατάντια…!!!


Σας παραθέτουμε ένα απόρρητο έγγραφο/ντοκουμέντο του 1974 το οποίο αποδεικνύει την χρηματοδότηση του Ανδρέα Παπανδρέου από τους γνωστούς Rockefeller για την δημιουργία… του ΠΑΣΟΚ, το οποίο είχαν προαποφασίσει ότι θα «κυβερνήσει» την Ελλάδα κάτω από τις διαταγές τους, με σκοπό βέβαια την πλήρη υποταγή της χώρας μας στους παγκόσμιους τραπεζικούς ηγεμόνες και με αποτέλεσμα αυτά που ζούμε σήμερα όλοι μας. Τα συμπεράσματα δικά σας…

Κατι που πρέπει να το διαβάσουν όλοι οι Ελληνες. Όποιος επιθυμεί ας το ψάξει να δει αν αληθεύει. Σύμφωνα με τις δικές μας πηγές, ότι θα διαβάσετε αληθεύειΈχουμε ακούσει από πολλούς να λένε ότι με τον Ανδρέα φάγαμε ψωμί, ότι έδωσε και……έφαγε ο λαός κτλ. είναι όμως έτσι; για να δούμε.
Κατ’ αρχήν για να ξέρουμε τι λέμε πρέπει να ασχοληθούμε με το γενεαλογικό του δένδρο: Ζιγκμουντ Μινέικο, ΠολωνοΕβραίος μηχανικός που κατασκευάζει οπλικά συστήματα και τα δίνει στους Τούρκους για να πολεμήσουν τους Έλληνες που ζητάνε απελευθέρωση…

Δικαζόμαστε γιατί.. γεννήσαμε!


Στις 22/10/2009 εγώ κι ο πρώην άντρας μου βιώσαμε το μεγαλύτερο θαύμα της ζωής, τη γέννηση της κόρης μας στο πιο ανθρώπινο περιβάλλον που μπορούσαμε να επιλέξουμε, το σπίτι μας. Τον Ιούνιο του 2013 θα δικαστούμε μαζί με άλλους γονείς, γιατρούς και μαίες. Της Μαρίας-Μυρτώ Γρίβα


Είμαστε κατηγορούμενοι όχι για τον τόπο που επιλέξαμε να γεννήσουμε τα παιδιά μας, αλλά.. για το ότι μολύναμε το περιβάλλον επειδή δεν.. παραδώσαμε τους «επικίνδυνους και μολυσματικούς» πλακούντες μας σε δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα διαχείρισης και «θέσαμε σε κίνδυνο την δημόσια υγεία» !!!...

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Και άλλες πολύ τρομερές σκηνές!!!


Τρομερές σκηνές!!!


Ο Κυρίαρχος της γης και των αγαθών της...


ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ
ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝΤΑΙ!


25η Μαρτίου 2013.

Κύπριοι φοιτητές στην παρέλαση της Καρδίτσας, βροντοφωνάζουν "ΚΥΠΡΟΣ", γεμάτοι συγκίνηση για τις δύσκολες ώρες της Μεγαλονήσου.

Το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου ήταν η άμεση ανταπόκριση και συμπαράσταση σε αυτά τα παιδιά, που μακρυά από τα σπίτια τους αγωνιούν και ελπίζουν για ένα καλύτερο αύριο για όλους. Ελλάς και Κύπρος = Ένας λαός


ΝΕΑ ΟΜΙΛΙΑ π. ΕΛΠΙΔΙΟΥ
Ο ΘΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΙ Ο ΘΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ


Πέτρος Μαντούβαλος
Παραστρατιωτική οργάνωση δρα στην Ελλάδα


Στα Τρίκαλα βρίσκεται ο δικηγόρος Πέτρος Μαντούβαλος, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση των Εξωτερικών Φρουρών Τρικάλων.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης, σε δηλώσεις που είχε κάνει στα ΜΜΕ το περασμένο Σάββατο, είχε χαρακτηρίσει την επιχείρηση απόδρασης ως καταδρομική.

Στην κάμερα του trikalaola.gr ο κ. Μαντούβαλος είπε πως επρόκειτο για παραστρατιωτική αλλοδαπή οργάνωση, η οποία έδρασε σε Ελληνικό έδαφος και τα μέλη της βρίσκονται στην Ελληνική Επικράτεια, δρουν ανεξέλεγκτα και κανείς δεν ξέρει που θα χτυπήσουν την επόμενη στιγμή. Ακόμη, τόνισε την ανάγκη λήψης πρόσθετων μέτρων ασφαλείας, ειδικά στις σκοπιές, οι οποίες είναι φτιαγμένες από τσίγκο.Βίντεο....

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΕ ΚΟΚΚΑΛΗ ΓΙΑ 6 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ! ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΟΙ ....ΘΕΣΜΟΙ !


Ποινική δίωξη για έξι κακουργήματα άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, κ. Δημ. Παπαγγελόπουλος στον κ. Σωκράτη Κόκκαλη.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Καθημερινής”:

Ως κεραυνός εν αιθρία επέπεσε στην εγχώρια πολιτική και επιχειρηματική τάξη η ποινική δίωξη κατά του επιχειρηματία κ. Σωκρ. Kόκκαλη, που άσκησε χθες ο εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Δημ. Παπαγγελόπουλος, μετά την περαίωση τριών αυτεπάγγελτων προκαταρκτικών ερευνών, τις οποίες είχε διατάξει ο τότε προϊστάμενος της Eισαγγελίας Πρωτοδικών Aθηνών κ. I. Σακκελάκος και νυν αντεισαγγελέας Eφετών....

ΖΗΤΩ Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ - ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ


Το ΟΧΙ που έγινε ΟΚ η φωτογραφία που σαρώνει στο Ιντερνέτ!


ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΩΝ ΟΠΛΑΡΧΗΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ
«Το έθνος χρειάζεται μια νέα παλιγγενεσία»


Κουβαλάνε ονόματα βαριά, με εθνική ιστορία. Και σε αυτά τα ονόματα προσπαθούν, όπως λένε, να σταθούν αντάξιοι. Είναι απευθείας απόγονοι οπλαρχηγών και μπουρλοτιέρηδων, απόγονων των ανθρώπων που ξεκίνησαν και έφεραν εις πέρας την επανάσταση του 1821.  
Και σήμερα μιλούν για την ανάγκη μιας νέας «εθνικής παλιγγενεσίας».
Κίτσος Μπότσαρης: «Έχω μια κρυφή υπερηφάνεια»

Με καταγωγή από το Σούλι, τετράκις εγγονός του Μάρκου Μπότσαρη, ο 37χρονος Κίτσος Μπότσαρης εργάζεται ως τραπεζικός υπάλληλος. Εχει μελετήσει την ιστορία των παππούδων του και όλου του επαναστατημένου ελληνικού έθνους του 1821......

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Όταν ο Χίτλερ έμαθε για το όχι της Κύπρου στo κούρεμα των καταθέσεων

Δείτε τι ζωγράφισε με μία μόνο πινελιά!


ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ (ΤΑΙΝΙΑ)

ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ» ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ: Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΙΜΠΡΑΗΜ



Ιερά Μονή Μεγάλου Σπηλαίου (Φωτογραφία: Δημήτρης Σωτηρόπουλος)

Μία ακόμα αποστομωτική απάντηση σε όσους αμφισβητούν την τεράστια συμβολή του Ορθόδοξου Κλήρου στην Επανάσταση του 1821, αποτελεί και η Μάχη του Μεγάλου Σπηλαίου Καλαβρύτων, όπου λίγες εκατοντάδες μοναχών μαζί με ελάχιστους οπλισμένους αγωνιστές, κατάφεραν να αποκρούσουν την επίθεση πολλαπλάσιων Τουρκοαιγυπτίων και εγχώριων προσκυνημένων, υπό την ηγεσία του Ιμπραήμ και την προδοτική καθοδήγηση του Νενέκου.

Οι επιστολές του Αιγυπτίου Πασά και του Ηγουμένου Δαμασκηνού διασώζονται, ενώ ο Φωτάκος, Υπασπιστής του Κολοκοτρώνη, περιγράφει με γλαφυρότητα τους καλόγερους που πολεμούσαν τους υπεράριθμους εχθρούς:....

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Σκύλος επέστρεψε σπίτι με ένα νεκρό μωρό στο στόμα του


Ένας σκύλος επέστρεψε από την βόλτα του στο σπίτι, έχοντας ένα νεκρό νεογέννητο μωρό στο στόμα του.

Το φρικιαστικό περιστατικό έλαβε χώρα στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ.

Η προσωρινή ένοικος του σπιτιού που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σαλόνι δήλωσε: «Ο σκύλος μας, ο Luke, εμφανίστηκε στην πόρτα έχοντας στο στόμα του το σώμα ενός βρέφους, το οποίο ήταν τυλιγμένο σε πλαστικό».

Τόνισε ότι το βρέφος δεν είχε σημάδια δαγκώματος από τον σκύλο και θεώρησε ότι ο Luke προσπαθούσε να βοηθήσει το μωρό....

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

"Εύχομαι να μην βρεθεί πετρέλαιο στην Ελλάδα"


Γράφει ο Μαβίνης Γεώργιος
Ιστορικός

Πολλά αλλάζουν γύρω μου. Την τελευταία φορά που έγραψα, πριν 2 χρόνια (!) για την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, δυστυχώς επαληθεύτηκα.
Πριν ένα χρόνο έπεσα τυχαία σε ένα ρεπορτάζ γνωστού ιστολογίου για το φυσικό αέριο της Επανωμής Θεσσαλονίκης. Είδα το βίντεο, είδα τις γεωτρήσεις που έγιναν στην περιοχή και είδα και κάποιες "ταφόπλακες" στις γεωτρήσεις.

Βρέθηκαν τεράστια κοιτάσματα φυσικού αερίου αξίας 300δις ευρώ, όμως οι έξω είπαν όχι." Έπεσε" τηλεφώνημα από έξω, άφησε να εννοηθεί ο τότε πρωθυπουργός στον επιστήμονα που έκανε την γεώτρηση. Δεν είχε ωριμάσει το φρούτο, ώστε να πέσει μόνο του, προσθέτω εγώ....

Ο σκυμμένος Σαμαράς, ο Ντεπαρντιέ, η Mέρκελ μαζί σε πίνακα που κάνει το γύρο του κόσμου και προκαλεί γέλια.


Ελικόπτερα "χτενίζουν" την περιοχή των φυλακών Τρικάλων. Συνέλαβαν 2 απο τους 11 δραπέτες. ΒΙΝΤΕΟ

Ελικόπτερα της ΕΛΑΣ βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή των φυλακών των Τρικάλων, συμμετέχοντας στις έρευνες, για τους δραπέτες.

Τα ελικόπτερα απογειώθηκαν από το δημοτικό στάδιο Τρικάλων νωρίς το πρωί και χτενίζουν την περιοχή. Δύο από τους 11 δραπέτες των φυλακών Τρικάλων συνέλαβε η Ελληνική Αστυνομία.

Δείτε το βίντεο

Γιατί έσφαξε τους Εβραίους στην Τριπολιτσά ο Κολοκοτρώνης;



Στην Τριπολιτσά ο Κολοκοτρώνης εξολόθρευσε 5.000 Εβραίους!

Οι ίδιοι οι Εβραίοι ομολογούν ότι ήσαν πιστοί σύμμαχοι των Οθωμανών και δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι της εξέγερση των Ελλήνων, οι οποίοι φανερά τους μισούσαν.

Όπως γράφει ο Πιερόν, από το 1821 μέχρι το 1831 που ιδρύθηκε το Ελληνικό Κράτος, ο Εβραϊκός Πληθυσμός της Ελλάδος συρρικνώθηκε δραματικά εξ αιτίας των σφαγών και της μετανάστευσεως. Οι Εβραίοι έφευγαν από την Ελλάδα για να μην τους σφάξουν οι Έλληνες! Οι Εβραϊκές Κοινότητες της Θήβας, της Ναυπάκτου και της Πάτρας εξαλείφθηκαν παντελώς από τους επαναστατημένους Έλληνες.

Όταν τον Σεπτέμβριο του 1821 οι Έλληνες κατέλαβαν την Τριπολιτσά, ο Κολοκοτρώνης και τα παλληκάρια του έσφαξαν 5.000 Εβραίους! Ο Πιερόν καταφεύγει στον μεγάλο Γάλλο περιηγητή Πουκεβίλ για να μας δώσει μια εικόνα της σφαγής: Οι χριστιανοί σφάζανε μέχρι και τα ζώα των Εβραίων! Γράφει ο αυτόπτης μάρτυς Μαξίμ Ρεμπό:....

Θόδωρος Κολοκοτρώνης: EΛΛΗΝΕΣ...ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! BINTEO με τον Πατέρα ΜΕΤΑΛΛΗΝΟ


Τι πάθατε ωρέ Έλληνες; Τι λιγοψυχάτε;  Τι τους αφήνετε να αλωνίζουν το τόπο μας; Είστε Έλληνες! Τι προσκυνάτε;  Λησμονάτε μωρέ την δοξασμένη ιστορία μας; Σηκώστε ψηλά το κεφάλι! Εμείς οι Έλληνες....δεν προσκυνούμεν!

 Τι τα δένδρα μας αν τα κόψεις και τα κάψεις.... την γην δεν θέλει την σηκώσεις! Μόνο ένας Έλληνας να μείνει, πάντα θα πολεμούμε  για να μην ελπίζει κανείς οτι τούτη τη γη , τη γη των προγόνων και των παιδιών μας  θα την κάνει ποτέ δική του!

 ΕΝΩΘΕΙΤΕ!

Κοιτάτε ίσια μπροστά! Δεν λυπάστε τα παιδιά σας ωρέ;  Αυτά που θάναι στη   σκλαβιά, χωρίς ελπίδα ;...

H πρόταση ειρήνης του Άπο, η σοφία του κουρδικού λαού και η παρουσία ενός Πόντιου καλλιτέχνη στο Νεβρόζ στο Ντιγιαρμπακίρ!


Όταν ένας λαός αγωνίζεται…

Αμέσως μετά την αφή της φωτιάς του Νεβρόζ, στη σκηνή ανέβηκε ένας
Πόντιος καλλιτέχνης, ο Νιαζί Κογιουντζού και τραγούδησε το "Κότσαρι"
και το "Άιντε", μαζί με το ένα εκατομμύριο Κούρδους της πλατείας!

Του Σάββα Καλεντερίδη...

Χαρίζουν φόρους 100 εκατ. ευρώ στην Τράπεζα Πειραιώς


Του Βαγγέλη Τριάντη

«Η πραγματική γενναιοδωρία προς το μέλλον έγκειται στο να τα δίνουμε όλα στο παρόν», έλεγε συχνά ο νομπελίστας γάλλος συγγραφέας Αλμπέρ Καμύ. Στην περίπτωση της κυβέρνησης και της Τράπεζας Πειραιώς η πραγματική γενναιοδωρία δεν έγκειται μόνο στο παρόν, αλλά στο παρελθόν και στο μέλλον.
Με μία σκανδαλώδη διάταξη την οποία αποκαλύπτει το koutipandoras, η κυβέρνηση επιχειρεί να χαρίσει στην Τράπεζα Πειραιώς, φόρο ακίνητης περιουσίας που ξεπερνά τα 100 εκατ. ευρώ. Σε μια περίοδο που μισθοί και συντάξεις οδηγούνται στην κλίνη του Προκρούστη και οι έλληνες πολίτες καλούνται να σηκώσουν δυσβάσταχτα φορολογικά βάρη.
Η σκανδαλώδης διάταξη εντάχθηκε σε νομοσχέδιο που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής με τίτλο «Επενδυτικά εργαλεία ανάπτυξης παροχής πιστώσεων»....

ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΦΑΓΙΑ

Δεν προκαλούν τόση διάβρωση και καθίζηση στις όχθες τα ορμητικά ρεύματα των ποταμών, όσο υποσκάπτουν εύκολα όλα τα στηρίγματα της υγείας η απόλαυση από την πολυφαγία και η σπάταλη ζωή.

Αν επισκεφθείς γιατρό και θελήσεις να ρωτήσεις, θα μάθεις ότι όλες σχεδόν οι αρρώστιες έχουν αιτία την πολυφαγία.

Η απλή δηλαδή και λιτή τροφή είναι μητέρα της υγείας. Γι' αυτό και οι γιατροί την ονόμασαν έτσι· ονόμασαν δηλαδή υγεία τον μη κορεσμό, τη λιτότητα. «Ακορίη γαρ τροφής, υγιείη» (Υγεία είναι η λιτότητα στην τροφή). Και τη λιτότητα στη δίαιτα τη θεώρησαν μητέρα της υγείας...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Στους 11 οι Αλβανοί που απέδρασαν από τις φυλακές Τρικάλων!


Με το πρώτο φως της ημέρας πήρε τέλος το ολονύκτιο θρίλερ με την ένοπλη συμπλοκή στις φυλακές Τρικάλων, καθώς ξεκίνησε επέμβαση των Ειδικών Δυνάμεων που έφτασαν τις πρώτες πρωινές ώρες από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ωστόσο αποκαλύφθηκε ότι κατάφεραν να
αποδράσουν συνολικά έντεκα βαρυποινίτες!

Μέσα στο σκοτάδι, οι ένοπλοι Αλβανοί κρατούμενοι είχαν ήδη αποσυρθεί από την ταράτσα της πτέρυγας όπου είχαν οχυρωθεί πυροβολώντας ως εκείνη τη στιγμή....

ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ;


"Εφόσον εγώ ελέγχω την κίνηση του χρήματος ενός έθνους δεν με νοιάζει ποιος φτιάχνει τους νόμους του.."-Meyer Rothchild-

Το Ευρωπαϊκό Νομισματοκοπείο είναι χτισμένο στο μέρος που ήταν κτισμένο το νομισματοκοπείο
των Ρόθτσιλντ στην Φρανκφούρτη.

Οσοι έχουν δεί το ντοκυμαντέρ «Money Masters» γνωρίζουν οτι η Κεντρική Τράπεζα της Αγγλίας ανήκει εδω και 200 χρόνια στην εβραϊκή οικογένεια Ρόθτσιλντ.

Η ίδια οικογένεια μαζί
με μερικές άλλες κατέχουν και το πλειοψηφικό πακέτο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ(FED), της οποίας πρόεδρος είναι ο επίσης Εβραίος Benjamin Bernanke.

Πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας της Ελβετίας είναι ο Jean-Pierre Roth, που είναι επίσης Εβραίος....

Κροταλίζουν τα καλάσνικοφ στα Τρίκαλα


Γ. ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ: “ΝΑ ΑΦΗΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ”


Όταν παραδοθούμε στον Χριστό ειρηνεύει ο πνευματικός μας οργανισμός με αποτέλεσμα τη φυσιολογική λειτουργία όλων των οργάνων και των αδένων.

Όλα επηρεάζονται όταν στην ψυχή μας υπάρχουν μπερδέματα, επιδρούν στο σώμα και η υγεία δεν πηγαίνει καλά. Το τέλειο είναι να μην προσευχόμαστε για την υγεία μας. Να μην ευχόμαστε να γίνουμε καλά αλλά να γίνουμε καλοί.
Και εγώ για τον εαυτό μου αυτό εύχομαι σας λέω. Ακούσατε;

Να γίνουμε καλοί να αποκτήσουμε Θείο ζήλο, να αφηνόμαστε με εμπιστοσύνη στην αγάπη του Θεού, να προσευχόμαστε μάλλον για την ψυχή μας. Και την ψυχή μας θα την ενώνουμε ενσωματωμένη μέσα στην Εκκλησία που κεφαλή της είναι ο Χριστός. Αυτό είναι το μυστικό. Τα άλλα θα μας τα διδάξει η χάρις, δηλαδή το πως θα αφεθούμε στον Χριστό....

Μέρκελ και Ολάντ κλέβουν Ελλάδα κα Κύπρο για να 'ταΐζουν' τους αντάρτες με όπλα!


Δουβλίνο: Συνοδος ΥΠΕΞ ΕΕ για τον εξοπλισμό Σύρων ανταρτών.

Οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ συναντώνται σήμερα στο Δουβλίνο σε μία άτυπη σύνοδο για να συζητήσουν το ζήτημα του εξοπλισμού των σύρων ανταρτών, ύστερα από την απόφαση της Βρετανίας και της Γαλλίας να προχωρήσουν σε αυτόν μονομερώς.

Η ΕΕ επέβαλε για πρώτη φορά εμπάργκο όπλων στη Συρία τον Μάιο του 2011 σε μία προσπάθεια να συμβάλει στον τερματισμό της βίας στη χώρα αυτή της Μέσης Ανατολής...


ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ...ΜΥΘΟΣ 'Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!


Μερικοί αμφισβητούν την ιστορική υπό­σταση των Κρυφών Σχολείων, με την αιτιολο­γία, όπως είπαμε, ότι η παιδεία δεν απαγορεύ­τηκε από την τουρκική αυτοκρατορία, γι' αυτό άλλωστε υπήρχαν οι τόσες ονομαστές σχολές του γένους.

Αλλά τα αμφισβητούν και για ένα ακόμα λόγο, από την «έλλειψη» ιστορικών ντοκουμέντων σχετικά με τα Κρυφά Σχολειά. Για να δούμε όμως και επί του προκειμένου εί­ναι έτσι τα πράγματα;

«Τα Κρυφά Σχολειά συνεχίζονται εκεί που οι τοπικοί πασάδες και μπέηδες μάχονται τους καλόγερους και τα γράμματα», μας λέει ο Αλ. Ελλάδιος το 1714.

«Ο Γέρο Μαλαξός (Πρωτόπαπας) δίνει μαθήματα κρυφά στο σπίτι του, μέσα σ' ένα εξαθλιωμένο γυμνό δωμάτιο», μας λέει στην Περιγραφή του ο Γκέρλαχ το 1752....

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΔΟΒΡΑ ΒΕΡΟΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ


Άγιος Σιλουανός:περί ειρήνης και θυμού.


Ὅλοι ἐπιθυμοῦν τὴν εἰρήνη, μὰ δὲν ξέρουν πῶς νὰ τὴν ἀποκτήσουν. Ὁ Μέγας Παΐσιος κυριεύθηκε ἀπὸ θυμὸ καὶ παρακάλεσε τὸν Κύριο νὰ τὸν ἐλευθερώσει ἀπὸ αὐτὸ τὸ πάθος.

 Ὁ Κύριος ἐμφανίστηκε σ᾿ αὐτὸν καὶ τοῦ εἶπε: «Παΐσιε, ἂν θέλεις νὰ μὴν ὀργίζεσαι, μὴν ἐπιθυμεῖς τίποτε, μὴ κρίνεις καὶ μὴ μισήσεις κανένα καὶ θὰ ἔχεις τὴν εἰρήνη». Ἔτσι κάθε ἄνθρωπος ποὺ κάνει τὸ θέλημά του νὰ ὑποχωρεῖ ἔναντι τοῦ Θεοῦ καὶ τῶν ἀνθρώπων, θὰ εἶναι πάντα εἰρηνικὸς στὴν ψυχή. Ὅποιος ὅμως ἀγαπᾶ νὰ κάνει τὸ θέλημά του, αὐτὸς δὲν θἄχει εἰρήνη.

Ψυχὴ ποὺ παραδόθηκε στὸ θέλημα τοῦ Θεοῦ ὑποφέρει εὔκολα κάθε θλίψη καὶ κάθε ἀσθένεια· γιατὶ τὸν καιρὸ τῆς ἀσθένειας παραμένει στὴ θέα τοῦ Θεοῦ καὶ προσεύχεται: «Κύριε, Σὺ βλέπεις τὴν ἀσθένειά μου. Ἐσὺ ξέρεις πόσο ἁμαρτωλὸς καὶ ἀδύνατος εἶμαι· βοήθησε μὲ νὰ ὑπομένω καὶ νὰ εὐχαριστῶ τὴν ἀγαθότητά Σου». Καὶ ὁ Κύριος ἀνακουφίζει τὸν πόνο καὶ ἡ ψυχὴ αἰσθάνεται τὴν ἐγγύτητα τοῦ Θεοῦ καὶ μένει κοντὰ στὸν Θεὸ γεμάτη χαρὰ καὶ εὐγνωμοσύνη....