Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΤΟ ΧΙΛΙΑΡΜΕΝΟ ΗΡΘΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ... 23/10/2014


Ήμασταν (και πάλι!)... οι πρώτοι (!) που, από τις στήλες της «Ε.Ω.», εδώ και μερικά χρόνια ερμηνεύσαμε το περίφημο «χιλιάρμενο» της προφητείας του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού με το ναυτικό των ΗΠΑ!!!
Υπενθυμίζουμε εδώ την προφητεία του Αγίου: «Όταν θα ιδήτε το χιλιάρμενο στην Άσπρη Θάλασσα, θάρθη το ποθούμενον». Επίσης, ο Πατροκοσμάς είπε και τις κάτωθι σχετικές προφητείες για το «χιλιάρμενο»:
«Όταν θα ιδήτε το χιλιάρμενο στα ελληνικά νερά, τότε θάρθη». Άλλη σχετική προφητεία: «Όταν θα ιδήτε το χιλιάρμενο στα ελληνικά ύδατα, τότε θα λυθή το ζήτημα της Πόλης». Και τέλος, υπάρχει και η επόμενη προφητεία:....


«Θα μαζωχτή το χιλιάρμενο στο Σκάλωμα [ΣΗΜ.: έτσι έλεγαν παλιά τους Αγίους Σαράντα της Αλβανίας] και θάρθουν κοκκινογέλεκοι, να πολεμήσουν για σας». Αυτά είπε η μεγάλη αυτή μορφή της Ελληνορθοδοξίας, ο Άγιος Μάρτυρας Κοσμάς ο Αιτωλός και είναι ακριβώς έτσι καταγεγραμμένα, σε «κώδικες», επίσημα αναγνωρισμένους από την Εκκλησία της Ελλάδος. Οι ερμηνείες στα παραπάνω κατά καιρούς υπήρξαν πολλές.
Ειπώθηκαν πολλά και διάφορα. Πήραμε και εμείς θέση, από τις στήλες αυτής εδώ της εφημερίδας, και μάλιστα με ένα «πρώιμο» πρωτοσέλιδο θέμα μας, με ημερομηνία Δευτέρα 4 Απριλίου 2011, το οποίο και προξένησε τότε μεγάλη εντύπωση! Επειδή το θέμα του «χιλιάρμενου» συνδέεται και με άλλα μελλούμενα να συμβούν γεγονότα, από αυτά που προείδε και προείπε ο Πατροκοσμάς, παραθέτουμε εδώ ένα απόσπασμα από το άρθρο μας εκείνο με τίτλο «Στη Βόρειο Ήπειρο θα γίνει ο Αρμαγεδδώνας!»:
«Για τα μελλοντικά γεγονότα στη βορειοηπειρωτική γη κάνουν λόγο μια σειρά προφητειών, ανάμεσά τους το απόκρυφο βιβλίο της «Αποκάλυψης» του Ιωάννη (που είναι το τελευταίο της Καινής Διαθήκης), καθώς και τα λεγόμενα του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, ενός πραγματικού εθνεγέρτη των Ελλήνων και μεγάλου διαφωτιστή της Αναγέννησης της «καθ’ ημάς Ανατολής».
Σε άλλα κείμενά μας θα επεκταθούμε περισσότερο στις προφητείες που αφορούν την ιερή γη των Ελλήνων· σήμερα θα κάνουμε λόγο για τα όσα φοβερά και τρομερά αναφέρει ο Πατροκοσμάς, αναλύοντάς τα μέσω του θεωρητικού εργαλείου της απόκρυφης γεωπολιτικής. [σημείωση: ο Κοσμάς εκτελέστηκε από τους Τούρκους, κατόπιν προδοσίας των Εβραίων, και θάφτηκε στο χωριό Κολικόντασι της Βορείου Ηπείρου, που σήμερα ανήκει στην Αλβανία] Ως γνωστόν, ο Κοσμάς έδρασε βασικά στη Βόρειο Ήπειρο, διαβλέποντας την εσχατολογική σημασία της.
Και, ως εκ τούτου, οι προφητείες του αφορούν σε μεγάλο βαθμό τα βορειοηπειρωτικά τεκταινόμενα, αλλά και τις γενικότερες γεωπολιτικές εξελίξεις του αιώνα μας! Κύρια αγωνία του υπήρξε η ανασύσταση του «Ρωμαίικου» (δηλ. της Βυζαντινής αυτοκρατορίας, με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη) και η εκπλήρωση του «Ποθούμενου», άρα η λευτεριά του ελληνικού γένους και η εξάπλωση του ελληνισμού σε πλανητικό επίπεδο!...
Είπε λοιπόν ο Πατροκοσμάς: «Η Δρόπολη θα είναι γεμάτη στρατεύματα» (Γ΄ παγκόσμιος πόλεμος-θερμοπυρηνικός Αρμαγεδδώνας). Είπε επίσης: «Στην Αυλώνα θα γίνει χαλασμός. Θα έλθουν στρατεύματα να ελευθερώσουν τον τόπο» (Το αλβανικό λιμάνι της Αυλώνας-Vlore, όπου απολήγουν οι ευρασιατικών συμφερόντων πετρελαιαγωγοί, ενώ εκεί υπάρχει ήδη επίσημα τουρκική ναυτική βάση!).
Αλλά και: «Θα μαζωχτεί το χιλιάρμενο στο Σκάλωμα [Άγιοι Σαράντα] και θα ’ρθουν κοκκινογέλεκοι, να πολεμήσουν για σας» (Άραγε πρόκειται για το ναυτικό των ΗΠΑ και τους Αμερικανούς πεζοναύτες, που όντως φορούν κόκκινα γιλέκα;;;).
Εντυπωσιακές είναι οι εκτιμήσεις του Κοσμά και για την απαρχή του Γ΄ παγκοσμίου πολέμου, ότι δηλ. θα αρχίσει από τη Δαλματία (πρώην Γιουγκοσλαβία, η οποία διαλύθηκε το 1991, ενώ στις 24 Μαρτίου 1999 το ΝΑΤΟ, με την επίθεσή του στη Σερβία, ξεκίνησε μακρά και πολυσύνθετη πλανητική σύγκρουση). Αλλά και για την απελευθέρωση της Βορείου Ηπείρου, κάνει σαφή λόγο: σε προφητεία του, που ειπώθηκε στη Χειμάρρα, ανέφερε ότι «το Ποθούμενο θα γίνει στην τρίτη γενιά».
Τι σημαίνει αυτό; Η ερμηνεία των μυστικιστικών κύκλων θεωρεί ότι πρόκειται για την τρίτη γενιά μετά την προσωρινή κατάληψη της Βορείου Ηπείρου από τον ελληνικό στρατό το 1940-41. Μία γενιά είναι περίπου 25 χρόνια, άρα 25 επί 3 μας κάνει 75 χρόνια (γύρω στο... 2015, δηλ. 100 χρόνια μετά την ιστορική ανακήρυξη της Αυτόνομης Ηπείρου τον Φεβρουάριο του 1914!!!)...
Αλλά και η περιβόητη προφητεία του, ότι δηλ. «το Ποθούμενο θα έρθει όταν έρθουν δύο καλοκαίρια και δύο Πασχαλιές μαζί», πέφτει το έτος 2014! Γιατί; Διότι τη χρονιά εκείνη συμπίπτει το Πάσχα Ορθόδοξων και Καθολικών (20 Απριλίου), ενώ ήδη από τώρα ειδικοί επιστήμονες (μετεωρολόγοι) κάνουν αναφορές ότι την ίδια χρονιά θα έχουμε γενική λειψυδρία και φοβερή ζέστη, με υπερβολικά υψηλές θερμοκρασίες, άρα δεν θα γνωρίσουμε καθόλου χειμώνα (θα συμπέσουν δηλ. δύο καλοκαίρια μαζί...)!
Φυσικά όλα αυτά θα συμβούν, αφού θα έχει προηγηθεί η εμφάνιση του Αντίχριστου (που ο Κοσμάς αποκαλεί «κασσιδιάρη», συνεπώς μας περιγράφει την εξωτερική του μορφή!) και η επιβολή πάνω στον πλανήτη του γενικού εμπορικού αριθμού 666, όπου – σύμφωνα με την «Αποκάλυψη» του Ιωάννη – κανείς δεν θα μπορεί να πουλήσει ή να αγοράσει, αν πρώτα δεν έχει δεχτεί το χάραγμα του Θηρίου (η περιβόητη «κάρτα του πολίτη» και τα όσα θα ακολουθήσουν...).
Ποιος όμως θα είναι ο ρόλος της Τουρκίας – ουσιαστικός πατρώνας σήμερα της Αλβανίας, για λογαριασμό του ευρασιατικού άξονα – στις μελλοντικές εξελίξεις, με άξονα το θέμα της Βορείου Ηπείρου; Ως γνωστόν, η Άγκυρα αυτή τη στιγμή όχι μόνο επηρεάζει πολιτικά τα Τίρανα, όχι απλά έχει δικές της ένοπλες δυνάμεις επί αλβανικού εδάφους, αλλά Τούρκοι «επενδυτές» αγοράζουν εκτάσεις ολόκληρες στη νότια Αλβανία, παίρνοντας σιγά-σιγά τα εδάφη που μέχρι πρόσφατα ανήκαν στους Έλληνες...
Δεν είναι καθόλου υπερβολή να πούμε ότι σε μεγάλο βαθμό η νότια Αλβανία έχει πλέον μετατραπεί σε... τουρκική επικράτεια! Τι λέει λοιπόν ο Κοσμάς ο Αιτωλός για τα περί Τουρκίας και της ανάμειξής της στην Αλβανία; «Οι Τούρκοι θα φύγουν, αλλά θα ξανάρθουν πάλι και θα φτάσουν ως τα Εξαμίλια. Στο τέλος θα τους διώξουν εις την Κόκκινη Μηλιά. Από τους Τούρκους το 1/3 θα σκοτωθεί, το άλλο τρίτο θα βαπτιστεί και μονάχα το 1/3 θα πάει στην Κόκκινη Μηλιά»...
Είναι απόλυτα σαφής ο Πατροκοσμάς για όποιον έχει εντρυφήσει στα «άδυτα των αδύτων»! Οι Τούρκοι πράγματι έφυγαν από την Αλβανία (που κηρύχθηκε ανεξάρτητη το 1912), αλλά έχουν πια ξαναγυρίσει, όπως είδαμε παραπάνω... Και έφτασαν ως τα Εξαμίλια, που δεν είναι όμως ούτε τα Εξαμίλια της Κορινθίας, ούτε τα περίφημα 6 ναυτικά μίλια του Αιγαίου. Είναι η περιοχή των Εξαμιλίων της νότιας Αλβανίας (στα αλβανικά Ksamili), που βρίσκεται νοτίως των Αγίων Σαράντα και πάνω απ’ το πανάρχαιο Βουθρωτό!
Ε λοιπόν, ήδη οι Τούρκοι βρίσκονται στα Εξαμίλια!!! Τι ακριβώς συμβαίνει; Αυτή τη στιγμή πληροφορίες της αμερικανικής CIA (που διοχετεύτηκαν και στην ελληνική ΕΥΠ) κάνουν φανερό λόγο για ολόκληρη μυστική (υπόγεια;) τουρκική βάση στο Ksamili της Αλβανίας! Βασική της ασχολία είναι η στρατιωτική και ψυχολογική προετοιμασία για τον επερχόμενο «γενικό πόλεμο» – όπως τον αποκαλεί ο Πατροκοσμάς – καθώς επίσης και η «επόπτευση» όλης της περιοχής της ΝΑ Ευρώπης, μέσω του υπερσύγχρονου συστήματος παρακολούθησης “Panopticum 2011”, που είναι κατασκεύασμα του τόσο φιλόδοξου τουρκικού τεχνολογικού προγράμματος “Cyber-Turk”.».
Αυτά λοιπόν γράφαμε τον Απρίλιο του 2011 (πριν από 3,5 χρόνια!), όντας οι πρώτοι που ταυτίσαμε το «χιλιάρμενο»-μελλοντικό ναυτικό στο Σκάλωμα-Αγίους Σαράντα και τους «κοκκινογέλεκους» με τις αμερικανικές ναυτικές πολεμικές δυνάμεις! Να σημειώσουμε ότι υφίσταται βεβαίως και η ερμηνεία ότι το «χιλιάρμενο» είναι το ναυτικό της Ρωσίας και «κοκκινογέλεκοι» είναι οι Ρώσοι ναύτες. Πάντως, οι μελλοντικές εξελίξεις, κατά Πατροκοσμά, σχετίζονται με δραματικά γεγονότα στην Αλβανία και την Αδριατική, αλλά και με τον επερχόμενο θερμοπυρηνικό πόλεμο της Κωνσταντινούπολης (που θα είναι ο αιματηρότερος όλων των εποχών), για τον οποίο έχουμε κάνει αρκετές φορές αναφορές σε άρθρα-αναλύσεις μας...
Επίσης, στο κείμενό μας με τίτλο «Το «Χιλιάρμενο»... μαζώχτηκε στα ελληνικά ύδατα!!! (;)», στην «Ε.Ω.» της 28ης Μαΐου του 2014, αναγράφαμε τα κάτωθι πολύ σημαντικά και επεξηγηματικά: «Τι είναι το περίφημο «χιλιάρμενο»; Χιλιάρμενο = υπερσυγκέντρωση πλοίων, μας λέει η ελληνική γλώσσα! Και το περιβόητο «ποθούμενο», για το οποίο τόσα και τόσα ειπώθηκαν κατά καιρούς, δεν είναι παρά ο πόθος του ελληνικού γένους απελευθέρωσης των υπόδουλων εδαφών και δημιουργίας της Μεγάλης Ελλάδας (δηλ. η Μεγάλη Ιδέα)!...
Τέλος, Άσπρη Θάλασσα είναι το Θρακικό πέλαγος, ακριβώς πάνω από το Αιγαίο, δηλ. τα ύδατα νοτίως της Μακεδονίας και της Θράκης (καλύπτει νήσους όπως η Θάσος, η Σαμοθράκη, η Λήμνος κτλ.). Λέγεται έτσι σε αντιδιαστολή προς τη Μαύρη Θάλασσα, που δεν είναι παρά ο Εύξεινος Πόντος».
Τι συμβαίνει λοιπόν; Έρχονται άραγε άκρως δραματικά γεγονότα, τα οποία θα σημαδέψουν για πάντα τις ζωές μας και θα αλλάξουν άρδην τη γεωπολιτική εικόνα της περιοχής; Κατά πόσον είναι έτοιμος ο ελληνισμός να ανταπεξέλθει στις νέες δραματικές συνθήκες, όταν η συντριπτική πλειοψηφία των Νεοελλήνων κάνει «επανάσταση» από τον... καναπέ, μέσα στην ανεργία και την κατάθλιψη, με το τηλεχειριστήριο στο χέρι; Εμείς πάντως μιλήσαμε έγκαιρα και προειδοποιήσαμε: όλα θα γίνουν ξαφνικά! Ο νοών νοείτω.
ΠΗΓΗ - http://www.volcanotimes.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου