Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΓΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ
"Θα σας απαγορεύσω την είσοδο στις Εκκλησίες"

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ έστειλε προειδοποίηση προς τους βουλευτές ότι οποιος ψηφίσει υπέρ της λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές θα έχει καταπατήσει το νόμο του Θεού. Και κατ' επέκταση, δεν θα έχει θέση στην εκκλησία. Σε διαφορετική περίοτωση τους επεσήμανε ότι θα έχουν την πολιτική τύχη της Μαριέττας Κουτσίκου-Γιαννάκου και του Γεωργίου Καλού.

Με ανακοίνωσή του ο Μητροπολίτης Πειραιώς ζήτησε την απόσυρση της σχετικής ρύθμισης για τη λειτουργία των καταστημάτων και κάλεσε τους βουλευτές της Α' και Β' Περιφέρειας Πειραιά να δηλώσουν την αντίθεσή τους στο νομοθέτημα «συμφορά», όπως το χαρακτηρίζει.....



Παράλληλα όμως τους προειδοποίησε πως όσοι το ψηφίσουν «παύουν να έχουν οποιαδήποτε σχέση με την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς και θα τους απαγορευθεί οποιαδήποτε παρουσία τους σε οποιαδήποτε λατρευτική σύναξη της Μητρόπολης, διότι, καταπάτησαν το νόμο του Θεού».

 Μάλιστα ο Μητροπολίτης καλεί τους βουλευτές να αναλογισθούν την πολιτική τύχη της Μαριέττας Κουτσίκου-Γιαννάκου και του Γεωργίου Καλού, των «αρχιτεκτόνων της εκδίωξης των κληρικών από τα σχολεία με την πνευματικά εγκληματική εγκύκλιο του ειδικού τους γραμματέα, κ. Ράμμα».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου