Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Ήρθε η λύση για τη φαλάκρα?
Με κάθε επιφύλαξη...."Αρχαίο Κινέζικο Γιατρικό Βάζει Τέλος στην Φαλάκρα"

Πρόσφατα, ο επιστημονικός κόσμος συγκλονίστηκε από ένα αναπάντεχο νέο που ήταν αποτέλεσμα εκ βαθέων ερευνών για δεκαετίες - Η ΦΑΛΑΚΡΑ ΤΩΡΑ ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ!

Η γιατρός A. Chan είναι μια Αμερικανίδα Κινεζικής καταγωγής που αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Stanford University. Μετά από την αποφοίτησή της με διάκριση, η Δρ. Chan ξόδεψε πάνω από 20 χρόνια εργασίας ως Επόπτης Ερευνών κλινικών δοκιμών Δερματολογίας με στόχο να βρει μια θεραπεία για έναν αριθμό σοβαρές δερματικές παθήσεις που θεωρούνται ανίατες. Μία από αυτές τις παθήσεις ήταν η φαλάκρα - η μερική ή πλήρης έλλειψη τριχοφυΐας.....



Μετά από δεκαετίες δοκιμών το αποτέλεσμα των διαφόρων ενώσεων που προωθούν την ανάπτυξη μαλλιών, η Δρ. Chan τελικά ανακάλυψε το μόνο συστατικό που έλειπε από μια ισχυρή λύση και που ήταν κρυφό για σχεδόν 2 δεκαετίες. Αυτό ήταν ένα εξαιρετικά σπάνιο βότανο που φυτρώνει μόνο σε μερικές ειδικές τοποθεσίες σε ολόκληρο τον κόσμο και η διανομή και η χρήση του ήταν αυστηρά περιορισμένη μέχρι τώρα. "Όταν αναμειχθεί με άλλα θεραπευτικά στοιχεία, το βότανο κυριολεκτικά κάνει μαγικά στο κεφάλι - το καλύπτει με καινούρια μαλλιά! ", εξήγησε η Δρ. Chan χθες κατά τη διάρκεια ιατρικής συνδιάσκεψης με συναδέλφους που πραγματοποιήθηκε στο Σικάγο, στις ΗΠΑ.
Μετά από 20 χρόνια έρευνας και διεξαγωγή κλινικών δοκιμών, η Δρ. Chan επιτέλους καταχώρησε μια μοναδική λύση για τη θεραπεία της φαλάκρας. Το απίστευτο προϊόν έχει υποστεί 16 δοκιμασίες και σύμφωνα με επιστημονικές εκτιμήσεις δείχνει 98,7 % επιτυχία στη θεραπεία της φαλάκρας και της αραίωσης. Επιπλέον, η λύση όχι μόνο " επαναφέρει τα μαλλιά στη ζωή" αλλά βελτιώνει επίσης την ποιότητα τρέφοντας απίστευτα το τριχωτό της κεφαλής και ανακατασκευάζοντας τα ωοθυλάκια των μαλλιών εξ ολοκλήρου, έτσι ώστε η τριχοφυΐα γίνεται ολοένα και πιο πυκνή σε τρεις φορές ταχύτερους ρυθμούς.

Η διακεκριμένη επιστήμονας συμφώνησε να παραχωρήσει μια συνέντευξη στην επικεφαλής ανταποκρίτρια μας Mya Allen.
Να τι μας είπε.
img2
Κα. Allen: Γεια σας, Καθηγήτρια Chan, πώς είστε;

Δρ. Chan: Γεια σας! Είμαι πολύ ενθουσιασμένη! Δεν χρειάζεται να με αποκαλείτε "καθηγήτρια". (γελάει)

Κα. Allen: Α, εντάξει. Δρ. Chan, μπορείτε να μας πείτε λίγα περισσότερα πράγματα σχετικά με την ανακάλυψη ότι λύσατε τον γρίφο της φαλάκρας και της αραίωσης μαλλιών;

Δρ. Chan: Ναι, φυσικά, είναι μια ενδιαφέρουσα ιστορία. Ως σύγχρονη επιστήμονας, ασκώ το επάγγελμα μου κυρίως στις ΗΠΑ και την Ευρώπη. Είχα συνηθίσει να πιστεύω ότι αν ο εξοπλισμός υψηλής τεχνολογίας και τα χημικά μείγματα δεν κάνουν τη δουλειά, τίποτα άλλο δεν μπορεί ... αλλά έκανα λάθος σχετικά με αυτό. Ποτέ δεν πίστευα ότι η απάντηση στις μελέτες μου βρισκόταν στην Ασία ...
Πριν από δέκα μήνες βρισκόμουν σε μια επίσκεψη σε ένα αρχαίο χωριό στην Κίνα με τη μητέρα μου και άλλα μέλη της οικογένειας. Το χωριό εκείνο είναι η γενέτειρα του προ προ πάππου μου - τι σπουδαία σύμπτωση, έτσι δεν είναι; (γελάει) Υπήρχε ένα πράγμα με το λαό του χωριού που με σόκαρε πάρα πολύ - κανείς, απολύτως κανείς, δεν είχε γκρίζα μαλλιά ή φαλάκρα! Ούτε ένα άτομο και υπήρχαν άτομα που ήταν πάνω από 90 ετών! Όλοι αυτοί είχαν πυκνά και υγιή, σκούρα μαλλιά με κανένα ίχνος φαλάκρας!
Ξεκίνησα μια έρευνα και μετά από λίγες μέρες, ανακάλυψα ότι υπήρχε ένα ξεχωριστό γιατρικό που χρησιμοποιούσαν για να κάνουν τα μαλλιά τους - πώς να το πω - ανίκητα στο χρόνο και εντυπωσιακά όμορφα επίσης. Ήταν κάτι σαν ένα σκούρο πράσινο, πυκνό σιρόπι που το εφάρμοζαν στις ρίζες των μαλλιών τους τρίβοντας το. Πραγματικά φαινόταν αηδιαστικό! (γελάει)

Κα. Allen: Ποιο ήταν το όνομα αυτού του βοτάνου και γιατί δεν είχε χρησιμοποιηθεί ξανά στην ιατρική μέχρι τώρα;

Δρ. Chan: Βλέπετε, δεν έχει χρησιμοποιηθεί στη Δυτική ιατρική. Οι Κινέζοι θεραπεύουν πληγές, δερματικές φλεγμονές και την φαλάκρα για αιώνες χρησιμοποιώντας τα εκχυλίσματα του αποξηραμένου φυτού. Μου είπαν ότι το όνομα του φυτού ήταν He Shou Wu, σημαίνει "μια θεραπεία για κάθε πάθηση" . Η Λατινική του ονομασία είναι Fallopia multiflora. Οι αρχαίοι θεραπευτές το κράτησαν κρυφό από τον εξωτερικό κόσμο και σκόπευαν να το κρατήσουν έτσι μέχρι που εμφανίστηκα εγώ και άρχισα να κάνω ερωτήσεις!

Κα. Allen: Δρ. Chan, τι τους έκανε να σας επιτρέψουν να εξάγετε αυτό το βότανο από την Ασία

Δρ. Chan: Με εμπιστεύτηκαν, γιατί, βλέπετε, είμαι Κινέζα (δείχνει το πρόσωπο της, χαμογελαστά). Με εμπιστεύτηκαν, γιατί ήμουν γιατρός. Τέλος, αναγνώρισαν ότι κάνω χρήση του βοτάνου τους στις λύσεις μου γιατί τους έκανα να κατανοήσουν τον τρόπο με τον οποίο πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα θεραπευτούν από μία απαίσια, αμήχανη κατάσταση που η Δυτική ιατρική δεν μπορούσε να θεραπεύσει και θεωρούσε ανίατη. Ήθελαν να βοηθήσουν, και φυσικά, το ινστιτούτο μου τους πλήρωσε αναλόγως για το βότανο, αλλά άξιζε εντελώς τον κόπο!

Κα. Άλεν: Δρ. Chan, υπάρχουν πραγματικά άνθρωποι που έχουν ήδη επωφεληθεί από τη λύση με το μείγμα βοτάνων και ποια είναι η πρακτική επίδραση στην φαλάκρα

Δρ. Chan: Ναι, υπάρχουν περισσότερα από 1.000 άτομα, άνδρες και γυναίκες, που προσφέρθηκαν να συμμετέχουν στις κλινικές δοκιμές του προϊόντος που συνολικά διήρκεσε περισσότερο από ένα εξάμηνο. Όλοι τους υπέφεραν από κάποια μορφή φαλάκρας, ή είχαν κατεστραμμένα και ξηρά μαλλιά. Θα εφάρμοζαν το διάλυμα στις ρίζες των μαλλιών 2 φορές την εβδομάδα - σε καθαρά μαλλιά. Μέσα σε 2 μήνες με έκπληξη παρατηρήσαμε ότι το 98,7 % των συμμετεχόντων είχαν αναπτύξει νέα μαλλιά στο κεφάλι τους! Μερικοί από αυτούς ήταν τόσο συγκινημένοι, έκλαιγαν ... Σε γυναίκες που είχαν μακριά αλλά κατεστραμμένα ή λεπτά μαλλιά, τα μαλλιά είχε αναδομηθεί σε δυνατά, μαλακά και λαμπερά όπως ακριβώς τα μοντέλα της τηλεόρασης, πραγματικά. Τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά, 98,7 % αποτελεσματικότητα - αυτό είναι σχεδόν απόλυτη αποτελεσματικότητα στη θεραπεία της φαλάκρας και της αραίωσης των μαλλιών ... Αυτό είναι μια πολύ σπάνια επιστημονική επανάσταση.

Κα. Allen: Μία τελευταία ερώτηση Δρ. Chan - το προϊόν σας κυκλοφορεί ήδη στην αγορά και πώς ονομάζεται;

Δρ. Chan: Εγώ και η ομάδα μου λάβαμε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το προϊόν αυτό, οπότε το εργαστήριο μας είναι ουσιαστικά το μόνο στον κόσμο που του επιτρέπεται η παρασκευή. Δεν είναι εύκολο να βρεθεί, επειδή λόγω περιορισμένης ποσότητας του He Shou Wu, μπορούμε να παράγουμε μόνο περιορισμένο αριθμό μπουκαλιών σπρέι. Δεν μπορείτε να βρείτε αυτό το προϊόν στα φαρμακεία, ή στα σούπερ μάρκετ, ή σε καταστήματα με βιολογικά προϊόντα.

Μπορείτε να το παραγγείλετε ηλεκτρονικά μόνο εδώ στην επίσημη ιστοσελίδα, και εάν είστε αρκετά τυχεροί,θα εγκριθείτε να αγοράσετε το προϊόν και θα σας παραδοθεί στην πόρτα σας εντός ολίγων ημερών.

 Ονόμασα το προϊόν FulFix, διότι είναι αυτό που κάνει - λύνει όλα τα προβλήματα σας σχετικά με τα μαλλιά. Αυτός είναι ο μόνος φυσικός τρόπος να πάτε από την φαλάκρα ή λεπτές τρίχες σε υγιή, αστραφτερά, και πυκνά νέα μαλλιά. Είναι μια υπόσχεση που δόθηκε και τηρείται από τη Φύση. Είναι ένα κατόρθωμα που δεν έχει ξαναγίνει στον τομέα της αποτελεσματικής αντιμετώπισης προβλημάτων στα μαλλιά.



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου