Τρίτη 8 Μαΐου 2012

ΤΡΕΛΟ ΠΑΡΤΥ αεροψεκασμων...και στην Θεσσαλονίκη αδιαλλείπτως!!!

Μέχρι σήμερα αναρτούσα,αναδημοσίευα δηλαδή, στο ιστολόγιό μου διάφορα άρθρα από άλλα ιστολόγια όσον αφορά το θέμα χημικών αεροψεκασμών.

Σήμερα θέλω να αναρτήσω και μερικές φωτογραφίες που τράβηξα εγώ προσωπικά πάνω από τον ουρανό της Θεσσαλονίκης σε διαφορετικές ώρες.Με αυτό θέλω να επισημάνω ότι το φαινόμενο συμβαίνει όλες τις ώρες σχεδόν καθημερινά,σε πρωτοφανή ένταση και συχνότητα.
  Παρακάτω εκφράζω και μια προσωπική μου θέση και αντίληψη πάνω στο θέμα των χημικών αεροψεκασμών μαζί με μερικές φωτογραφίες ακόμη....


Στις παρακάτω φωτογραφίες,ας μας πει κάποιος μη συνομωσιολόγος ή αδιάφορος για τον αργό θάνατο που μας ψεκάζουν,τα αεροπλάνα αυτά,τι κουβαλάνε μέσα στα τεράστια και πολλά βαρέλια?
Μήπως κρασί? Να ξέρουμε αν είναι να περπατάμε με ανοικτό το στόμα και να το απολαύσουμε...





                                          26-4-2012  14,15 μ.μ.  Πάνω από την θεσσαλονίκη

 Θέλω λοιπόν να εκφράσω μέσα από αυτό το μέσο και την δική μου,προσωπική άποψη μετά από έρευνα 2 ετών πάνω στο θέμα,και φυσικά μέσα από την προσωπική μου εμπειρία,όχι μόνο στο να τα βλέπω σχεδόν καθημερινά στον ουρανό μας,αλλά και μέσα σε διάστημα μερικών ωρών να νιώθω περίεργα συμπτώματα (πονοκεφάλους,ζαλάδες,έντονες στομαχικές διαταραχές,ναυτίες,αδυναμίες,ιώσεις, κ.α. ) .

 Δεν θέλω να απειλήσω κανέναν προσωπικά,αλλά...  θα το γράψω απλά... έρχεται η ώρας σας ανθρωπάκια του σκότους! Έλληνες και ξένοι,ξεπουλημένοι και προσκυνημένοι σε τέτοιο βαθμό που ούτε την μύτη σας δεν βλέπετε από την ψυχική θολούρα που βιώνετε.
  Αρχικά εύχομαι ο Κύριος να σας φωτίσει,αλλά αν δεν επιδέχεστε πνευματική θεραπεία,οι οδύνες σας πλησιάζουν γοργά και θα είναι έντονα επώδυνες... αυτές που προκαλείτε τόσα χρόνια στον απλό κόσμο,θα είναι παράδεισος σε σχέση με το τι θα βιώσετε εντός ολίγου..... περαστικά σας από τώρα!!!

                                      7-5-2012  20,37 μ.μ. Πάνω από την Θεσσαλονίκη


                                     7-5-2012  20,36 μ.μ.  Πάνω από την Θεσσαλονίκη

Ας αντιδράσουμε όλοι μαζί... ο καθένας με τον τρόπο που μπορεί...

Καλή λευτεριά αδέρφια!

1 σχόλιο:

  1. Συμφωνώ και ήθελα να προτείνω ότι παράλληλα με τους αγώνες που πρέπει να δώσουμε όλοι μαζί, ενωμένοι, συλλογικά πάνω στο ζήτημα (δικαστικώς κλπ), να ακυρώσουμε οποιαδήποτε επίδραση των χημικών με τη δύναμη του Ζωοποιού μας Σταυρού. Σταυρώνοντας το νερό, το φαγητό, το ποτό μας, οτιδήποτε βλαπτικό γίνεται ανενεργό (ως γνωστόν από πολλά περιστατικά της ορθοδόξου παράδοσής μας, αλλά και από λόγους του γέροντος Παϊσίου). Ομοίως λοιπόν, πρέπει να σταυρώνουμε τον ουρανό μας, ώστε κάθε τί δηλητηριώδες να γίνει ανενεργό! (το ενδιαφέρον είναι ότι ΙΣΧΥΕΙ, είτε το πιστεύετε, είτε όχι)..
    Καλά και καθημερινά σταυρώματα λοιπόν εύχομαι -και όσο πιο πολλά τόσο πιο καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή