Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Δύο νέοι από την Θεσσαλονίκη έφτιαξαν τη δική τους “οικολογική” επιχείρηση κούριερ αποκλειστικά με ποδήλατα

Δύο νεαρά παιδιά αντιστέκονται στην κρίση, δημιουργούν τη δική τους καινοτόμο επιχείρηση και ζητούν να τους εμπιστευτείτε. Ο λόγος για τον Σάκη και τον Κυριάκο, δύο φίλους που έκαναν την αγάπη τους για το ποδήλατο επάγγελμα κι έστησαν τη δική τους επιχείρηση κούριερ στη Θεσσαλονίκη, χρησιμοποιώντας για την διανομή αποκλειστικά και μόνο ποδήλατο.

Οι «NineFlow- BikeCouriers», όπως ονομάζονται, ξεκίνησαν πριν από 9 μέρες και υπόσχονται στους πελάτες τους, οικονομία, ασφάλεια, επαγγελματισμό, ταχύτατα και πάνω από όλα σεβασμό για το περιβάλλον στην πόλη μας.  «Δεν απογοητευτήκαμε από την κρίση, σκεφτήκαμε ότι αν δεν το παλέψεις δεν μπορείς να τα καταφέρεις, έτσι στήσαμε την δική μας επιχείρηση, κάνουμε αυτό που αγαπάμε κι ελπίζουμε να πετύχουμε» δήλωσαν στο Thestival.gr ο Σάκης και ο Κυριακός τα δύο “μυαλά” της επιχείρησης....



Οι «NineFlow- BikeCouriers»μεταφέρουν, έγγραφα, φακέλους, μικροδέματα (έως 15 κιλά) σε όλη την πόλη, πραγματοποιούν μαζικές αποστολές και διανέμουν freepress.

Οι τιμές ξεκινούν από 4,5 ευρώ για μεταφορά στο κέντρο της πόλης, ενώ για μακρινότερες αποστάσεις όπως το Καλοχώρι ή η Περαία φτάνουν τα 25 ευρώ . Εάν η μεταφορά δεν απαιτείται να γίνει μέσα στην μέρα αλλά την επόμενη οι τιμές μειώνονται.

Ο «στόλος» της επιχείρησης είναι 20 ποδήλατα έτοιμα για οποιαδήποτε αποστολή τους ζητηθεί.

Θα τους βρείτε στην οδό Φιλίππου 97, να σας περιμένουν με ένα χαμόγελο και έτοιμοι να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6984052448 – 6987787535

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε την σελίδα τους στο Facebook εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου