Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Το ένα τρίτο του νερού στον κόσμο είναι τώρα δηλητηριασμένο!!!! Video- Μόλις Κυκλοφόρησε!!!!

Δηλητηρίαση- αποκαλυπτικό-Το ένα τρίτο του νερού παγκοσμίως είναι  δηλητηριασμένο!

Δέκα χρόνια ακτινοβολίας από την Φουκουσίμα διασχίζει τον Ειρηνικό Ωκεανό.

Φουκουσίμα :  Ωκεανός του θανάτου ( Τι δεν είπαν. )

Η ακτινοβολία από την Φουκουσίμα δεν είναι μόνο εκτός ελέγχου, αλλά βάζει σε κίνδυνο τη ζωή όπως την ξέρουμε. 300 τόνοι ραδιενεργό  νερό διαρρέει στο ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ κάθε μέρα. Πυρηνικοί ειδικοί λένε ότι η καταστροφή στην Ιαπωνία εντείνεται και πρέπει να υπάρχει "Δυσάρεστο τέλος". Ολόκληρη η θαλάσσια ζωή θα πεθάνει τελικά! Έτσι κι εμείς ...



Εντάξει, έτσι η σέσουλα είναι ότι η TEPCO είναι το ντάμπινγκ του ραδιενεργού ύδατος στον Ειρηνικό, ταυτόχρονα ότι ένα καίριος υπάλληλος της εταιρείας παραδέχθηκε ότι το πρόβλημα δεν είναι υπό έλεγχο. Επιπλέον, η beckerel ανά χιλιόγραμμο ποσό στην Ιαπωνία είναι 100/kg, σε σύγκριση με 10 φορές περισσότερο στην Αμερική σε 1.000 beckerels ανά χιλιόγραμμο.

 Η συγκάλυψη εκτείνεται πλήρως σε νοσοκομεία στην Ιαπωνία, όπου υπάρχουν περιπτώσεις με ανοικτά εξανθήματα στα πρόσωπα των ανθρώπων, και εγκαύματα, αλλά το προσωπικό υγείας προειδοποίησε τους ανωτέρους για να μην αποκαλύψουν  τα παραπάνω περιστατικά.
Τώρα ο αριθμός beckerel είναι χιλιάδες φορές πάνω από το ιαπωνικό νομοθετικό όριο!!!!!!!

 Ξυπνήστε Ιαπωνία! Ξυπνήστε Αμερική! Δεν πειράζουν τα νεκρά ψάρια, αλλά η ραδιενεργή βροχή εδώ στη Βόρεια Αμερική.

Ξυπνήστε  άνθρωποι!!

Ναι ... καλά, προσθέτουμε σε αυτό το «τώρα» ραδιενεργό χιόνι!

Ο Ειρηνικός Ωκεανός είναι το ένα τρίτο των θαλασσών του κόσμου, και το νερό και τα πάντα σε αυτό  πεθαίνουν! Η βάση ολόκληρης της τροφικής αλυσίδας, τα κριλ, το πλαγκτόν, δηλητηριάζεται με την ακτινοβολία, και το ένα τρίτο του παγκόσμιου νερού είναι δηλητηριασμένο με την ακτινοβολία, καθώς και .. ακόμη και το χιόνι! Δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί κάποιος να κάνει εκτός από το να προσεύχεται, να ελπίζει, και να γνωρίζει ότι αυτά που ζούμε στις μέρες μας είναι «αποκαλυπτικά» !





Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου